FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

Cristea vrea să spargă gheaţa cu Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 februarie 2008 00:00

Andrei Cristea, atacantul sosit in această iarnă la Poli Iaşi de la Poli Timişoara, a acordat un interviu în care a vorbit despre idoli, carieră şi aşteptări de la evoluţiile sale în tricoul alb-albastru.

Andrei Cristea: "Nu am idoli pentru ca este pacat. Am avut foarte multi jucatori preferati printre care George Weah, Andrei Shevcenko dar acum imi place foarte mult Adrian Mutu, iar de respectat respect cel mai mult familia care m-a ajutat foarte mult".

Andrei Cristea: "Primul gol la Steaua l-am marcat in poarta lui Dinamo iar primul gol la Timisoara a fost tot in poarta lui Dinamo. Si cum acus joc si cu Poli Iasi impotriva lui Dinamo poate primul gol de la venirea la Iasi il dau tot in poarta lui Dinamo.

Andrei Cristea: "Cind am marcat acele goluri in poarta Valenciei in de acum 3 ani din UEFA, am simtit o foarte mare bucurie. A fost unul dintre cele mai frumoase momente din cariera mea, alaturi de convocarile la echipa nationala. Cit despre decaderea mea, pot sa spun doar ca sunt lucruri pe care nu poti sa le controlezi mereu in viata".

Sursa: Politehnicaiasi.ro

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
 •  01 Martie 2008, 10:57

Cristea te iubim!!! Toti suntem alaturi de tine..cristea cristea!!!!!FORTZA POLI

 •  29 Februarie 2008, 14:37

INCA UN BAIAT CA ASTA SI LA ANUL POATE MERGEM SI NOI INTR-O CUPA ,BILBA POATE PLEACA LA RAPID

 •  29 Februarie 2008, 14:23

lasa andrei ca la noi ai sa-ti revii la capacitatile tale maxime! ai vazut in meciul cu steaua cat de mult a contat aportul tau la victorie!!! asa ca bafta in continuare si sunt sigur ca intr-un an revii la nationala!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close