FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Cristescu dezvăluie oferta pe care i-a făcut-o lui Copos: "Am acceptat toate condiţiile lui"

Articol de GSP - Publicat marti, 25 iunie 2013 00:00 / Actualizat marti, 25 iunie 2013 16:54

Nicolae Cristescu a vorbit despre negocierile cu George Copos şi despre şansele ca preluarea Rapidului să se realizeze în următoarele zile.

"Am bătut palma cu Copos pentru o sumă, 2 milioane 165 de mii de euro. Mai sînt în jur de 500 de mii de euro salariile jucătorilor şi angajaţilor. Mai sînt cîteva sute de mii de euro datoriile clubului la zi. Deci cam 3 milioane. Au apărut acte noi, sume cu care nu sîntem de acord. La ultima verificare făcute de avocaţii noştri, au venit cu sume imposibil de acceptat.

Diferenţe de 3 milioane, 3,5 milioane. Sînt datoriile lui Copos să şi le asume. Copos urma să se întîlnească cu avocaţii lui, dacă acceptă oferta de 3 milioane, semnăm. Am acceptat toate condiţiile lui, doar pentru a termina această tevatură", a spus Nicolae Cristescu la Fotbal Club, la DigiSport 1.

"Îl vom coopta pe Pancu şi în staff"
Acesta a vorbit şi despre viitorul lot al giuleştenilor şi despre obiectivele echipei pe viitor: "Circa 20 de jucători, tineri sau mai puţin tineri, şi-au exprimat dorinţa să vină la Rapid. Am încredere în mine şi în asociatul meu, în rest în nimeni. Ne-am propus în primul an să promovăm, pentru că acolo e locul nostru. Să ne batem la titluri, la cupe.

Rada avea propunere de la CFR Cluj să meargă să-l ajute pe Rednic, dar a preferat să rămînă la Rapid. Daniel Pancu va fi jucător şi 100% îl vom coopta şi în staff. Ca jucător va mai juca un an, doi, cît îl vor ţine balamalele".

...despre buget: "Pentru liga a doua va fi de minim 1,4 milioane de euro. Astăzi am primit oferte de nerefuzat de sponsorizare din partea unor prieteni. Avem mulţi oameni care vor să vină cu bani"

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (18)
tonciumarin
tonciumarin  •  25 Iunie 2013, 22:28

LA MULTZI ANI RAPID ! Tocmai am aflat ca a semnat copos cedarea BRANDULUI ! Nu se putea cadou mai frumos la 90 de ani decat acela de a-ti regasi traditiile,trecutul,radacinile !Sunt printre cei care au avut incredere in tenacitatea lui Nicu Cristescu de a ne reda ISTORIA inchiriata de copos !Respect total , Nicu Cristescu ! RAPIDU' NU MOARE NICIODATA ! VENCEREMOS !

thefisherking
thefisherking  •  25 Iunie 2013, 20:02
Postat de antreprenor pe 25 Iunie 2013, 17:24

probabil ca apare administratorul judecatoresc cu noi foi in fiecare zi,desi stim cu toti ca la o societate in insolventa toate datoriile sunt la vedere,probabil ca acea judecatoare apare in fiecare zi cu foi de genu..ca is datorii la coafor,datorii la spa,datorii la solar,datorii la striperi etc cine dracu il crede pe bufonu asta? asta nu are bani sa treaca strada si vrea sa cumpere un club ca rapid? :))))))))))))))) hai domnilor ce dracu,suntem copii? pai copos cu o jumatate din turismul din romania nu poate tine rapidul,si poate asta? cu un han? :))))))))

Administratorul desemnat e spaguit de Copos, asa se face orice insolventa cu cap. Sunt foarte multe documente si tranzactii care l-ar plasa pe Copos dupa fileu, iar administratorul in caua are sarcina de a le volatiliza, in schimbul unei remuneratii solide. Problema e ca o preluare de catre o terta parte ar scoate la lumina toate magariile facute si semnate de catre utecist, iar el ar raspunde in fata legii, pt ca a semnat si raspunde pt ce a semnat. Prin urmare, interesul lui Copos graviteaza clar in jurul insolventei cu lichidare, nu cu reorganizare. Vanzarea catre Cristescu e apa de ploaie pt suporteri si oricum, legal vorbind, nu o decide Copos. Treziti-va!

usla
usla  •  25 Iunie 2013, 18:25

Ce se tot trage de cur in sus acest CRISTESCU? La inceput a zis ca a vorbit cu COPOS pentru 6 mil . euro, restul datoriilor sa le plateasca COPOS, a mai promis ca pe riscul sau va plati o parte din salariile jucatorilor, iar acum ar vrea sa ia clubul gratis. E clar ca nu are bani, gaseste tot felul de motive, ca apoi sa dea vina pe COPOS si sa se retraga dupa ce s-a facut cunoscut prin presa, fiindca in afara de membrii familiei lui, nu-l cunostea nimeni. Mai nou am vazut ca da interviuri si fiul sau, deci e clar asta au vrut sa se faca cunoscuti, Unde-s banii promisi jucatorilor, fiindca a zis ca e om de cuvant si jucatorii l-au luat in serios.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează