FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CRAIOVA 2-2

Cristescu: "Lui Dinamo i s-a făcut cadou un penalty, erau ieşiţi din joc în acel moment"

Articol de GSP - Publicat luni, 15 noiembrie 2010 00:00

Preşedintele Universităţii Craiova, Silvian Cristescu, a declarat că la meciul de aseară, cu Dinamo, echipa gazdă a fost favorizată de arbitrul Cristi Balaj.

"Unii susţin cu argumente, alţii susţin fără argumente că au fost dezavantajaţi de arbitraj. Nouă ni s-a refuzat penalty şi o eliminare a lor, iar lui Dinamo i s-a făcut cadou un penalty. Pînă la acel penalty, erau ieşiţi din joc", a afirmat Cristescu la sportro.

"Craiova a avut ghinion aseară, iar Dinamo a avut noroc"
, a completat el.

Cu referire la jucătorii convocaţi de Răzvan Lucescu pentru meciul amical cu Italia, Cristescu a spus: "Nu comentez selecţia lui Răzvan Lucescu, de ce nu l-a convocat pe unul sau pe altul. Dînsul răspunde de rezultate şi sînt probleme care îi revin strict lui".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
crylyn14
crylyn14  •  15 Noiembrie 2010, 20:59

A vorbit si slinosu asta de cristescu.N-am vazut om mai gretos ca asta, da in minutu 3 la hentu lu dananae nu trebuie penalty si eliminare? la golul 2 al craiovei nu cumva a c-am fost offside? mai uitete odata p...a la meci si o sa vezi ca voi ati fost avantajati

dan_olteanul
dan_olteanul  •  15 Noiembrie 2010, 19:52

pt lau72... dar cum a intrat bordeanu la cosyea n-ai vazut? daca zici de cristea, atunci chivu ce sa mai zica si nici macar nu a luat cartonas adversarul...

calinescu_
calinescu_  •  15 Noiembrie 2010, 18:55

ASTA-I MAI TZARAN DECIT ... ANDONE !!!!!!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează