FOTBAL  »  Superliga  »  COSTEA S-A OPERAT AZI

Cristescu: "Operaţia a fost complicată, dar acum piciorul este ca nou!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 martie 2010 00:00

În ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor de mîine veţi putea urmări în premieră pentru sportul românesc, un reportaj în exclusivitate realizat chiar în sala de operaţie de Răzvan Rotaru, Cătălin Tolontan şi Cristian Preda!

Atacantul Craiovei, Florin Costea, a fost operat azi le genunchiul stîng la spitalul Sfîntul Ioan din Bucureşti. Intervenţia a fost un succes, iar fotbalistul Universităţii va putea relua pregătirile peste aproximativ 6 luni.

"A durat ceva mai mult decît de obicei pentru că a fost puţin mai complicat, a trebuit să cureţe şi în zona meniscului, ligamentul colateral era pe jumătate rupt, însă totul a decurs bine şi acum piciorul este ca nou

. Sperăm să poată începe cît mai repede recuperarea şi să fie apt într-un timp mai scurt decît ne aşteptam", a declarat team-managerul oltenilor, Silvian Cristescu.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
 •  27 Martie 2010, 06:36

de ce la bucuresti?de bani,nu de altceva.de ce se joaca la severin?tot de bani.85% din incasari le ia mititelu.la craiova ce lua?

 •  26 Martie 2010, 17:16

Nici eu nu inteleg de ce s-a operat la buCUResti !? Apoi e f. importanta recuperarea si la capitolul asta nu cred ca in buCUResti sint la nivelul vestului... E ciudat ca se opereaza la buCUResti si ies poze si reportaje din sala de operatie!!! In vest e imposibil...

 •  26 Martie 2010, 14:38

Si din Timisoara, multa sanatate si recuperare rapida pentru atacantul Stiintei. Alaturi de campioana unei mari iubiri in momentele grele. Forza Poli & Forza Stiinta!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează