FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJE

VIDEO / EXCLUSIV Balaj a găsit 3 erori mari de arbitraj în Craiova - Voluntari și acuză: „Asta e cel mai grav din ce face CCA”

În direct la GSP Live, Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, a precizat că, în opinia lui, „centralul” Adrian Cojocaru a judecat greșit 3 faze de arbitraj din partida CS Universitatea Craiova - FC Voluntari 2-1.
În direct la GSP Live, Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, a precizat că, în opinia lui, „centralul” Adrian Cojocaru a judecat greșit 3 faze de arbitraj din partida CS Universitatea Craiova - FC Voluntari 2-1.

Articol de - Publicat marti, 27 februarie 2024 13:25 / Actualizat marti, 27 februarie 2024 14:16

În direct la GSP Live, Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, a precizat că, în opinia lui, „centralul” Adrian Cojocaru a judecat greșit 3 faze de arbitraj din partida Universitatea Craiova - FC Voluntari 2-1.

VIDEO. Cristi Balaj, analiză la GSP Live a fazelor controversate de la CSU Craiova - FC Voluntari

În minutul 24, la 1-0 pentru Universitatea Craiova, Bancu l-a faultat din postura de ultim apărător pe Carnat și a primit „galben” din partea arbitrului Cojocaru, decizie care nu a fost întoarsă din camera VAR, unde au oficiat Lucian Rusandu și Vasile Marinescu.

Balaj a găsit 3 erori mari de arbitraj în Craiova - Voluntari și acuză: „Asta e cel mai grav din ce face CCA”

Balaj e de părere că Bancu ar fi trebuit eliminat: „Dacă apărătorul nu l-ar fi împins pe atacant, atacantul ar fi preluat mingea pe piept. Poza se face eliminând jucătorul care a faultat. Pe o rază de aproximativ 7 metri, nu ar fi fost niciun adversar. Șansele să preia mingea pe piept și să rămână singur cu portarul erau iminente”.

De asemenea, Cristi Balaj susține că Adrian Cojocaru a dictat în mod eronat penalty-ul din minutul 51, în urma căruia FC Voluntari a egalat la 1. Contactul dintre Dumiter și Laurențiu Popescu nu l-a convins pe Balaj: „Nu a fost penalty”.

Balaj a găsit 3 erori mari de arbitraj în Craiova - Voluntari și acuză: „Asta e cel mai grav din ce face CCA”

„A fost o decizie greșită a arbitrului din teren”, a declarat Cristi Balaj și când a fost întrebat despre lovitura de pedeapsă din prelungiri, acordată inițial oaspeților și anulată ulterior de Cojocaru, după ce arbitrul din Galați a revăzut la monitorul VAR momentul cu Carnat și Laurențiu Popescu în prim-plan.

Balaj a găsit 3 erori mari de arbitraj în Craiova - Voluntari și acuză: „Asta e cel mai grav din ce face CCA”

Cristi Balaj, președinte CFR Cluj: „Cu o etapă înainte, Cojocaru a comis o eroare gravă împotriva noastră”

Balaj nu a uitat că Adrian Cojocaru, „centralul” de la CSU Craiova - FC Voluntari 2-1, a fost arbitru VAR la meciul din runda cu numărul 26 dintre FCU Craiova și CFR Cluj, scor 1-3, când, susține președintele „feroviarilor”, a greșit în momentul în care nu a intervenit în minutul 88 la un penalty solicitat de CFR.

„Centralul” Marian Barbu a lăsat jocul să continue după duelul dintre Lacroix și Otele, faza reclamată de Balaj.

Balaj a găsit 3 erori mari de arbitraj în Craiova - Voluntari și acuză: „Asta e cel mai grav din ce face CCA”

„Din păcate, apar greșeli. Iar cel mai grav este atunci când ce spun cei de la CCA - chiar dacă vorbesc frumos - nu se potrivește cu faptele din teren.

Mihai Rotaru, iureș fără precedent: „Du-te, Dică, du-te!” + Acuzații directe: „Să îi fie rușine!”
Universitatea Craiova - Voluntari 2-1
Mihai Rotaru, iureș fără precedent: „Du-te, Dică, du-te!” + Acuzații directe: „Să îi fie rușine!”

Am văzut aseară un arbitru care a făcut greșeli la partida dintre Craiova și FC Voluntari (n.r. - Adrian Cojocaru). Cu o etapă înainte, la scorul de 2-1 pentru noi, în minutul 88 al meciului cu FCU Craiova, am avut un penalty comis din neglijență, o piedică asupra lui Otele. Din punctul meu de vedere, mi s-a părut o greșeală gravă. Arbitru în camera VAR a fost Adrian Cojocaru, care n-a fost sancționat, ci premiat cu o delegare la duelul dintre Craiova și Voluntari. Ce se înțeleagă arbitrii, atunci? Că pot greși la asemenea faze și nu se întâmplă nimic”, a declarat Balaj, la GSP Live.

Președintele CFR-ului a continuat: „Nu înțeleg cum observatorul Comănescu i-a putut acorda o notă (n.r. - la partida dintre FCU Craiova și CFR Cluj) prin care i-a permis să fie delegat etapa următoare. Când eram arbitru activ, Kyros Vassaras îmi explica faptul că aceste situații trebuie sancționate. Regulamentul este același și acum. Din punctul meu de vedere, nu există rea-voință. Ceea ce spun e în favoarea arbitrilor. Au fost greșeli, dar problema e când observatorul acoperă erorile arbitrilor”.

Întrebat dacă Comisia Centrală a Arbitrilor e constrânsă să ruleze aceiași arbitri din lipsă de variante, Balaj a comentat astfel: „Nu vă ascund că motivul pentru care de multe ori nu spun nimic este că eu consider că nu există alte variante. Chiar dacă nu au alte soluții, iar delegările erau deja făcute, observatorul trebuie să-și facă datoria. În situația în care observatorul a notat corect arbitrul și a subliniat acea greșeală, îmi fac mea culpa. N-am de unde să știu, eu văd doar rezultatul. Și s-a mai întâmplat să avem antecedente cu acel observator (n.r. - Adrian Comănescu)”.

  • GSP Live, emisiunea realizată din studioul Gazetei Sporturilor și moderată de Alexandru Barbu, poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 11:00, pe pagina de Facebook, canalul de YouTube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor, GSP.ro

Mai multe articole de actualitate:

Decizia lui Gigi Becali în privința lui Nana Antwi
FCSB
Decizia lui Gigi Becali în privința lui Nana Antwi
Nelu Varga a blocat transferul cerut insistent de Mutu la CFR: „Nici vorbă să-l luăm!”
CFR CLUJ
Nelu Varga a blocat transferul cerut insistent de Mutu la CFR: „Nici vorbă să-l luăm!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
bacy
bacy  •  08 Martie 2024, 07:57

Doar un mito-man ce și-a pierdut orice urmă de credibilitate atunci când a acceptat oferta celor pe care i-a slujit , cu devotament, atâta amar de vreme ! Cred că ar fi ultimul om de pe pământ care ar putea vorbi despre greșelile arbitrilor. Spre deosebire de greșelile carierei lui, cele din ziua de azi sunt fără intenție, deci, postul lui nu-i în pericol! Acest domn a dus ipocrizia la rang de virtute ! JENANT !

Laurentiu.24
Laurentiu.24  •  28 Februarie 2024, 14:27

Cum CFR a castigat cu Dinamo, Domnul Balaj nu mai arata cu degetul ci doar cand nu le comvine scorul ne fura albitrii!

dandana
dandana  •  27 Februarie 2024, 22:39

Au fost și alți arbitri care au spus ca este doar de galben. Sa fim serioși, prea mulți specialiști și toți gândesc diferit, ceea ce ne arată că uneori o fac înadins în a agita apele. 2 au fost greșeli, și ce dacă? Dacă nu ma înșel eu și unul de la Voluntari putea lua rosu dacă arbitru era ***. Bai a great arbitru, dar asta și datorită jucătorilor de *** care simulează tot mai des în careu. Eu cred ca este prea mult Tam Tam fără rost. Patronul de la Craiova care cearta arbitru că a fost furat, Dică la fel. Bai dar ați înnebunit? Craiova a fost mediocra spre nulă, iar Voluntari a fost și ea pământ. În loc sa îndreptați greșelile la echipe voi dați vina zi de zi pe arbitri. Bai greșește arbitru odată, dar tu dacă ești echipa mare, ii dai adversarului după greșeală 3 goluri sa nu mai ai emoții. După mine Craiova și voluntari au fost pământ, și spectacolul nu a existat. Toți suporteri stau pe telefoane iar pe teren niște haraci de fasole stau înfipți pe teren sa se vadă ca este un meci de fotbal. Dar acolo a fost un spectacol de comedie, groază și circ. Rușine sa vă fie! Lăsați dracu arbitri și faceți ceva cu jucători voștri ca simulează des. Dați-le amenzi, faceți ceva pentru a nu mai putea greși arbitri în viitor. Tu Rotare este un nenorocit de om, iar tu Dică sa îți fie rușine. Ți s-a dat 2 penalty și al 3-lea era cât pe cât să-l iei de la un arbitru care nu are nici-o treabă cu ce face. Cu toate astea arbitru a greșit omenește, nu ce spun alți pe la tv

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează