FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj, prima reacție după dezvăluirile GSP privind insolvența » Campioana, gata să cedeze jucători din cauza datoriilor: „Nu e o situație ideală”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 noiembrie 2021 15:12 / Actualizat miercuri, 17 noiembrie 2021 15:36

CFR Cluj, campioana României, are probleme economice și speră să mai taie datoriile prin insolvență, după cum a dezvăluit azi în exclusivitate Gazeta Sporturilor.

După articolul GSP, Cristi Balaj, președintele echipei din Gruia, a susținut o conferință de presă și a vorbit despre problemele de la echipă. 

Fostul arbitru a ținut să precizeze din start că CFR Cluj exclude orice plan de insolvență. A admis doar că „nu e o situație ideală” și a adăugat că gruparea din Gruia este gata să vândă jucători pentru „a optimiza veniturile și cheltuielile. 

Balaj a vorbit despre un singur salariu restant la nivelul jucătorilor. Surse autorizate GSP.ro asigură că în acest moment sunt restanțe salariale de 3 luni.

„Bombă” în Liga 1: CFR Cluj își pregătește intrarea în insolvență! Avem toate detaliile
CFR CLUJ
„Bombă” în Liga 1: CFR Cluj își pregătește intrarea în insolvență! Avem toate detaliile

Cristi Balaj, despre situația financiară de la CFR Cluj: „Ne aliniem la ce se întâmplă în sport”

„E exclus subiectul insolvenței în cadrul clubului. Nu s-a pus problema. Suntem preocupați de creșterea performanței și de optimizarea raportului performanță – cheltuieli.

Situația fotbalului românesc nu e ideală și oarecum ne aliniem la ce e în sport. Am discutat cu acționarii și conducerea și m-au asigurat că vom optimiza în cel mai scurt timp raportul cheltuieli-performanță. Există anumite datorii eșalonate și clubul și-a onorat plățile. Jucătorii au restanță un salariu, iar la finalul lunii se va achita acest salariu. 

Totul depinde foarte mult de performanțele din perioada următoare din cupele europene. Nu vă ascund că avem discuții cu echipe care sunt interesate de jucători de la clubul nostru. În iarnă trebuie să facem o analiză clară. Avem jucători pe care nu-i folosim, dar îi plătim. E o situație pe care am găsit-o la club. Avem o listă foarte mare și e important ca jucătorii care nu prind echipa să se ducă să joace. Încă nu am discutat despre nume”, a spus Balaj la conferința de presă.

VIDEO Conferința de azi a lui Cristi Balaj

Citește și: 

EXCLUSIV 3 motive care au făcut-o pe CFR Cluj să vrea să intre iar în insolvență

EXCLUSIV Așa ar trebui ales! » Am făcut portretul-robot al selecționerului ideal: iată cine sunt primii 5 clasați!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (25)
planetfun
planetfun  •  17 Noiembrie 2021, 21:33
Postat de vasileroaita pe 17 Noiembrie 2021, 19:38

GSP scrie ca CFR are 3 salarii restante... Balaj spune ca are un salariu restant... Nu cunosc adevarul! Il spune mereu un gigel pe aici: La CFR nu s-a platit niciun salariu in ultimii 5 ani!!! Toti fac munca patriotica!!!

de ce nu-l intrebi pe vasile maftei ?

189254898748309
Claude SH  •  17 Noiembrie 2021, 20:18

Pana la urma fiecare trebuie sa se uite în ograda proprie. Peste tot sunt probleme. Deocamdată totul merge bine la CFR. Sunt sigur ca dacă erau probleme ieșeau jucătorii și făceai declarații în acest sens. Iar jucătorii CFR-ULUI nu stau 3 luni fără salariu, va asigur.

vasileroaita
vasileroaita  •  17 Noiembrie 2021, 19:39
Postat de talpaiadului pe 17 Noiembrie 2021, 17:02

Balaj a venit la conferinta de presa nepregatit, incercand printr-un limbaj de lemn sa evite raspunsurile la intrebarile ziaristilor. Conferinta de presa a fost o pierdere de vreme pentru toata lumea.

Ce poti sa raspunzi la intrebari de habarnisti?!?

Vezi toate comentariile (25)
Comentează