FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Balaj, după ultimul scandal din Liga 1 cu FCSB în prim-plan: „S-a depășit măsura”

Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, a „înțepat” FCSB după ultimul scandal de arbitraj din Liga 1: „Cu VAR, eram campioni deja”.
Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, a „înțepat” FCSB după ultimul scandal de arbitraj din Liga 1: „Cu VAR, eram campioni deja”.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 martie 2022 20:00 / Actualizat miercuri, 16 martie 2022 20:08

Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, a „înțepat” FCSB după ultimul scandal de arbitraj din Liga 1: „Cu VAR, eram campioni deja”.

Gigi Becali i-a stabilit prețul lui Octavian Popescu: „Credeți că sunt nebun să nu-l dau?!”
FCSB
Gigi Becali i-a stabilit prețul lui Octavian Popescu: „Credeți că sunt nebun să nu-l dau?!”

Cristi Balaj, președinte CFR Cluj: „S-a despășit măsura în Liga 1”

„Noi am fost arbitraţi destul de corect. Au mai fost greşeli în defavoarea noastră, doar că am avut noroc că am câştigat acele jocuri, nu au influenţat rezultatele partidei.

Din păcate, în alte jocuri s-au întâmplat greşeli şi mass-media a scos în evidenţă aceste lucruri pentru că s-a depăşit măsura. Dacă am fi avut VAR, în momentul acesta, diferenţa dintre noi şi locul doi ar fi fost mult mai mare. Am fi putut spune că suntem campioni.

Nu putem decât să ne bucurăm de introducerea VAR. Dacă se va introduce VAR-ul, vom avea şanse mai mari să câştigăm”, a declarat Balaj, conform Look Sport.

Diferența dintre CFR Cluj și FCSB, micșorată cu două puncte de arbitri

Într-un clasament virtual, dacă n-ar fi existat nicio greșeală gravă de arbitraj, distanța dintre CFR și FCSB ar fi fost mai mare: 9 puncte. În prezent sunt 7.

Per total, în tot acest sezon, luând în calcul și alte jocuri în care s-au mai produs greșeli pro-FCSB, dar roș-albaștrii nu s-au impus, dar și pe cele în care echipa a fost clar dezavantajată, în sezonul regulat FCSB ar fi terminat cu 3 puncte mai puțin. Ar fi avut 59. Punctajul s-ar fi înjumătățit și ar fi rămas la acest nivel dacă, împotriva Farului, prestația lui Rusandu ar fi fost cea corectă.

CFR a fost și ea o echipă care a beneficiat de prestațiile slabe ale brigăzilor, însă diferența în clasament nu s-ar fi schimbat în mod substanțial față de cea înregistrată acum.

Sistemul VAR va fi implementat în Liga 1 de la începutul sezonului viitor.

30 de punctear fi fost zestrea FCSB-ului în acest moment dacă n-ar fi existat nicio eroare de arbitraj în actualul campionat, pe calculul virtual realizat de GSP

39 de punctear fi fost nivelul la care s-ar fi aflat astăzi CFR dacă n-ar fi existat erori ale arbitrilor

6-6e raportul greșelilor pro-contra în privința CFR-ului în acest sezon

De ce a refuzat Dani Coman CFR Cluj: „Mi-era rușine”

Pace între Adrian Mititelu și Răzvan Burleanu » Ce interese sunt la mijloc

Mihai Rotaru, asaltat de rude: „Te duci la CSA Steaua?” » Răspunsul, în direct: „După 9 ani cu Mititelu în spate, m-am săturat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
1444034182634406
Constantin Zaharia  •  19 Martie 2022, 17:40
Postat de mosierul pe 17 Martie 2022, 13:44

...bă, da ce limitat ești...păi CFR e mai cunoscuta ca fcsb in Europa...hehehehe, dă-ți cu reveneală si stai parcat un timp!!!

Raspuns lui C. Balas,CU VAR S-AR FI DAT 11m PTR FCSB CU CFR,IAR VOI NU ATI FI DEVENIT CAMPIONI,CU AVANTAJELE CREATE PRO CFR !!! TO REMEMBER !!!

1444034182634406
Constantin Zaharia  •  19 Martie 2022, 17:35

GSP,sa va fie RUSINE ptr LINSAJUL APLICAT FCSB-ULUI!Sustineti ca rezultatul a fost viciat de arbitru in meciul cu Farul !UITATI-VA LA STATISTICA :NOI AM AVUT 16 SUTURI PE POARTA (O TRANSVERSALA!),5 MARI OCAZII ,SALVATE IN EXTREMIS DE PORTAR,O MULTIME DE CORNERE!(SCORUL PUTEA FI USOR 5-1 ptr FCSB !) .AM DOMINAT TOTAL PRIMA REPRIZA IAR ,CU TOATA REVENIREA FARULUI,NOI AM ARCAT 2 GOLURI SUPERBE,AM AVUT O TRANSVERSALA, !!!De ce nu puneti in discutie,GRESELILE LUI KOVACS CARE NU NE-A ACORDAT PENALTY CLAR SI MULTE ALTELE CARE AU VICIAT REZULTATELE FCSB-ULUI!UNDE VA ESTE PROBITATEA PROFESIONALA ?!

tororosso
tororosso  •  17 Martie 2022, 18:02

„Cu VAR, eram campioni deja” & „ Dâncu Păpușarul ” veți fi încă 20 campioni (de mucava)

Vezi toate comentariile (12)
Comentează