FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR, gata să o ajute pe rivala „U” Cluj cu jucători: „Cu drag îi sprijinim”

CFR Cluj
CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat joi, 02 iunie 2022 16:11 / Actualizat joi, 02 iunie 2022 16:31

Cristi Balaj (50 de ani), președintele de la CFR Cluj, și-a arătat disponibilitatea de a împrumuta jucători la rivala din oraș, U Cluj, după promovarea echipei lui Lincar în Liga 1.

U Cluj a revenit în prima ligă după 7 ani, în urma victoriei din dublă manșă din barajul cu Dinamo, scor 3-1 la general. 

Florin Tănase, interviu-eveniment pentru GSP: „Da, am avut linie directă cu patronul. Unde e problema?”
FCSB
Florin Tănase, interviu-eveniment pentru GSP: „Da, am avut linie directă cu patronul. Unde e problema?”

Cristi Balaj, gata să o ajute pe U Cluj cu jucători de la CFR

„Eu mă bucur că a promovat U Cluj, în primul rând pentru că avem o deplasare mai scurtă. Eu voi merge la meciurile lor, noi colaborăm cu conducerea celor de la U.

Dacă au nevoie de sprijinul nostru, noi având jucători cu calități, jucători valoroși, cu drag îi sprijinim. Ne respectăm!” a declarat Cristi Balaj la Pro Arena.

CFR l-a împrumutat pe Hindrich la Kisvarda

Balaj a anunțat că portarul Otto Hindrich (19 ani) va fi împrumutat la Kisvarda, vicecampioana Ungariei.

„Este un portar foarte bun, sunt sigur că va crește foarte mult. Era important pentru el și pentru noi să aibă jocuri în picioare. Condiția cea mai importantă din contractul acestui împrumut a fost să ne asigurăm că va avea un minimum de meciuri în care va apăra.

Este vorba despre o echipă din Ungaria, Kisvarda, care a terminat campionatul pe locul 2 și va juca în cupele europene. Cel mai important a fost să ne asigurăm că el, în această perioadă importantă, având 19 ani, va continua să apere.

Este un împrumut simplu. Au fost anumite condiții financiare mulțumitoare pentru club, dar cel mai important aspect a fost că am pus clauza prin care ne asigurăm că va juca un minimum de meciuri.

Ne ajuta la respectarea regulii U21, dar ne descurcăm. Avem jucători care pot îndeplini obligația”, a declarat Balaj la Pro Arena.

Citește și alte știri din Liga 1:

Răzvan Lucescu, avertisment pentru Rapid: „Face o mare greșeală. E exagerat!”

Revine Mitriță la Craiova? » Cârțu le dă speranțe fanilor: „Orice e posibil!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
manty_one
manty_one  •  16 Iunie 2022, 17:50
Postat de vivi.napoca1_ pe 02 Iunie 2022, 19:03

Da ,va batem cu armele voastre ( fcsb) campionatul următor, facem cooperativa de 10 echipe ,sa va saturati odată de combinații, nași, fini, arbitrii,etc !? Ca oricum moralitatea pt. voi este cam necunoscuta !? Asa ca învățăm de la foști condamnați penali !?

Probabil nu sti ca...cuffurrei tai au castigat campionatele cu arbitraje favorabile si mustaciosul Dincu la inaintare!.)))))))) Gata s-a zis cu voi odata cu revenirea echipei favorite a orasului.. in Cluj doar U conteaza!!

balotelli
balotelli  •  03 Iunie 2022, 08:01
Postat de 007claudiu pe 03 Iunie 2022, 07:20

Ma cam îndoiesc. Suporteri de-a lui U cu fulare și toate cele pot sa între în tribuna la CFR fără probleme. Dar invers, nu cred.

Nu vorbeam despre vreun incident petrecut în tribune. Nici acel jandarm cameraman n-a fost lovit pe stadion.

007claudiu
007claudiu  •  03 Iunie 2022, 07:21
Postat de sdaniel1972 pe 02 Iunie 2022, 21:57

Cu drag???? Mincinosilor!

E oare acum prima oara când va trimitem jucători? Uită-te în spate vreo doi ani. Campioni cu CFR au jucat la U

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close