FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Răzvan Lucescu, avertisment pentru Rapid: „Face o mare greșeală. E exagerat!”

Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu

Articol de GSP - Publicat joi, 02 iunie 2022 11:39 / Actualizat joi, 02 iunie 2022 11:59

Răzvan Lucescu (53 de ani), fostul antrenor de la Rapid, în prezent la PAOK, a analizat situația giuleștenilor după preluarea a 49,9% din acțiunile clubului de către omul de afaceri Dan Șucu.

Tehnicianul care a dus Rapidul până în sferurile de finală ale Cupei UEFA, în 2006, consideră că echipa antrenată de Adrian Mutu ar face o greșeală dacă s-ar gândi la titlu în sezonul următor.

Cosmin Matei, primul care a scăpat din „haită” » A fost prezentat oficial la un club din Liga 1
Dinamo
Cosmin Matei, primul care a scăpat din „haită” » A fost prezentat oficial la un club din Liga 1

Răzvan Lucescu aveartizează Rapidul

„Dacă Rapidul începe să discute despre titlu face o mare greșeală. Trebuie să ții cont nu numai de visul tău sau să te raportezi la ceea ce crezi tu că poți obține. Sau să te ghidezi doar după faptul că a intrat în club un acționar cu potențial, care poate ridica economic societatea.

E bine să te uiți cine sunt forțele sportive ale României. Cum sunt organizate. Să înțelegi că FCSB, CFR, Craiova sunt formații cu experiență în lupta pentru campionat. Au altă greutate. Asta nu înseamnă că nu trebuie să te bați. Să profiți de o eventuală oportunitate ori dacă se deschide un culoar pe fondul crizei unei rivale.

Dar tu, Rapid, abia revenit în Liga 1 după o perioadă neagră, să te gândești la titlu în al doilea sezon de la revenire, e exagerat! Intrarea în play-off, da! Sezonul trecut, pe începutul bun al echipei, se vorbea deja de cupe europene. Am zis de atunci că primul an trebuie să se evite retrogradarea”, a declarat Răzvan Lucescu, potrivit Playsport. 

Rapid aspiră la play-off

Daniel Niculae, președintele de la Rapid, și Adrian Mutu, antrenorul echipei, au susținut ideea conform căreia obiectivul principal al giuleștenilor pentru sezonul viitor este intrarea în play-off.

Continuăm construirea acestei echipe puternice, competitive, care să se bată pentru intrarea în playoff şi, pe viitor, pentru titlu

-Daniel Niculae, la Orange Sport

Noi avem un obiectiv, intrarea în play-off și câștigarea Cupei.

Adrian Mutu, la Pro Arena

DEZBATEREA ZILEI » Poate Rapid să intre în lupta la titlu în sezonul viitor?

Citește și alte știri din Liga 1:

Primele mutări realizate de Rapid pentru sezonul viitor » Daniel Niculae: „Continuăm construirea acestei echipe puternice”

Marea schimbare propusă de Florin Tănase în fotbalul românesc: „Așa ceva nu mai trebuie acceptat!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează