FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Cosmin Matei, primul care a scăpat din „haită” » A fost prezentat oficial la un club din Liga 1

Cosmin Matei (30 de ani) a plecat de la Dinamo și a semnat un contract valabil două sezoane cu Sepsi Sf. Gheorghe, foto: Imago
Cosmin Matei (30 de ani) a plecat de la Dinamo și a semnat un contract valabil două sezoane cu Sepsi Sf. Gheorghe, foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 02 iunie 2022 11:32 / Actualizat joi, 02 iunie 2022 11:55

Cosmin Matei (30 de ani) a plecat de la Dinamo și a semnat un contract valabil două sezoane cu Sepsi Sf. Gheorghe. 

Cosmin Matei a fost cel mai curtat dinamovist în ultima săptămână. Dorit de UTA și U Cluj, mijlocașul a ales-o pe Sepsi Sf Gheorghe, așa cum Gazeta Sporturilor anunța încă de luni. Matei a semnat un contract valabil două sezoane cu formația covăsneană.

Marea schimbare propusă de Florin Tănase în fotbalul românesc: „Așa ceva nu mai trebuie acceptat!”
INTERVIU
Marea schimbare propusă de Florin Tănase în fotbalul românesc: „Așa ceva nu mai trebuie acceptat!”

Cosmin Matei, prezentat oficial la Sepsi

„Vă informăm că Sepsi OSK a perfectat un nou transfer, cel al mijlocașului Cosmin Matei, care ultima oară a jucat la FC Dinamo, dar a mai evoluat în carieră și la FC Farul, Genclerbirligi (Turcia), NK Istra 1961 (Croația), Atromitos (Grecia), Astra Ploiești, precum şi la FCSB. 

Jucătorul, în vârstă de 30 de ani, a semnat un contract valabil pe doi ani cu clubul nostru. Îi urăm mult succes alături de Sepsi OSK!”, se arată în comunicatul clubului covăsnean. 

Cosmin Matei, primul care a scăpat din „haită” » A fost prezentat oficial la un club din Liga 1
Cosmin Matei, prezentat la Sepsi

Matei va avea o vacanță scurtă la Sepsi. Câștigătoarea Cupei României va debuta pe 21 iulie în turul 2 preliminar din UEFA Conference League. 

400.000 de euroeste cota lui Cosmin Matei, potrivit Transfermarkt

Cine mai rămâne la Dinamo

Dinamo a rulat 53 de jucători în sezonul în care a retrogradat. Cei 17 jucători aduși în mercato de iarnă au avut acorduri doar până la finalul acestui campionat, cei mai mulți vor pleca pe drumul lor. 

Totuși, cel puțin în primele ore după șocul campionatului, câțiva fotbaliști au transmis conducătorilor că iau în calcul să continue, fiind dispuși la negocieri.

Dintre cei ce au retrogradat Dinamo în Liga 2, Gabriel Torje, Mirko Ivanovski, Răzvan Grădinaru, Gabriel Moura, Marius Tomozei și Mihai Eșanu au transmis conducerii că ar dori să continue la echipă.

Cazul ciudat Steaua - Dinamo

România e singura țară din Europa care și-a pierdut din prima ligă cele mai titrate două cluburi, Steaua și Dinamo. „Militarii” și „câinii” se vor întâlni în sezonul următor din Liga 2, dacă nu cumva roș-albii vor dispărea de tot până la startul campionatului.

Doar fotbalul românesc „a reușit” să-și devoreze cele mai de succes și mai populare cluburi, e singurul care și-a pierdut tradiția cea mai importantă, nu mai există în toată Europa vreun caz similar. Citește mai multe aici. 

VIDEO Novak Martinovici plânge după retrogradarea lui Dinamo: „Mare păcat! E pierdere și pentru campionat”

Citește și alte știri despre Dinamo:

CORESPONDENȚĂ DIN SERBIA A jucat la FCSB, dar plânge după Dinamo: „Păcat! În Serbia, Partizan și Steaua Roșie n-ar fi fost lăsate”

U Cluj vrea 3 titulari de la Dinamo: „În iarnă ne-a refuzat, acum putem să-l luăm!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
niculaemoromete
niculaemoromete  •  02 Iunie 2022, 16:09

Dacă va avea discernământul și puterea de a renunța la țigări și la băutură, Sepsi va putea să-l folosească! Deocamdată, transpirația sticloasă, mai abundentă ca a lui Torje, a lui Cosmin Matei din meciul cu U Cluj, vorbește de la sine...

forzainter
forzainter  •  02 Iunie 2022, 16:06

hgjfcd

forzainter
forzainter  •  02 Iunie 2022, 16:05

Pe principiul veni, vidi, vici. Am venit, v-am distrus, am plecat.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează