FOTBAL  »  Superliga  »  SERBIA

Corespondență din Serbia A jucat la FCSB, dar plânge după Dinamo: „Păcat! În Serbia, Partizan și Steaua Roșie n-ar fi fost lăsate”

Fostul stoper al roș-albaștrilor regretă retrogradarea lui Dinamo, formație ce-a fost învinsă la barajul de menținere în Liga 1 de Universitatea Cluj, 1-3 la general.
Fostul stoper al roș-albaștrilor regretă retrogradarea lui Dinamo, formație ce-a fost învinsă la barajul de menținere în Liga 1 de Universitatea Cluj, 1-3 la general.

Articol de , , - Publicat joi, 02 iunie 2022 10:54 / Actualizat joi, 02 iunie 2022 10:59

Novak Martinovici (37 de ani) a evoluat timp de trei ani în România, pentru Pandurii și FCSB, cu a doua reușind să câștige o Cupă a României. Fostul stoper al roș-albaștrilor regretă retrogradarea lui Dinamo, formație ce-a fost învinsă la barajul de menținere în Liga 1 de Universitatea Cluj, 1-3 la general. 

Gazeta Sporturilor a scris astăzi că România este singura țara din Europa care și-a pierdut din prima ligă cele mai titrate două cluburi, Steaua și Dinamo. Martinovici spune că sârbii n-ar fi permis să se întâmple acest lucru cu granzii Partizan și Steaua Roșie. 

Florin Tănase s-a destăinuit Gazetei: „El e cel mai antipatic personaj din fotbalul românesc!”
INTERVIU
Florin Tănase s-a destăinuit Gazetei: „El e cel mai antipatic personaj din fotbalul românesc!”

VIDEO Martinovici: „E greu să aflu că a retrogradat Dinamo”

„E mare păcat! În primul rând pentru fotbalul românesc. Fotbalul vostru trebuie să aibă Steaua, Dinamo, Petrolul, Rapid, CFR și Craiova.

Când ai calitate, atunci fotbalul are de câștigat. Sunt mai mulți jucători, e mai bine și pentru națională, și pentru cupele europene. E greu să aflu că Dinamo a retrogradat", a zis Novak Martinovici, pentru GSP.ro.

Martinovici: „Serbia nu ar fi permis asta”

Sârbul e convins că Liga 1 pierde din cauza ieșirii din peisaj a „câinilor” și dă exemplul țării sale, unde Steaua Roșie și Partizan nu sunt lăsate să se prăbușească din punct de vedere financiar și sportiv. Controlate de stat, ambele cluburi sunt ținute pe linia de plutire tocmai pentru ca imaginea fotbalului sârb să nu aibă de suferit. 

„În Serbia ar fi imposibil să se întâmple așa ceva. Asta pentru că nu există patroni la Steaua Roșie și Partizan. Dacă undeva sunt probleme, țara bagă bani și rezolvă situația. Nu o lasă așa. Să sperăm că va urma exemplul Rapidului și se va întoarce în prima ligă. Să revină în Liga 1 toate echipele cu istorie”, a punctat Martinovici.

CV Novak Martinovic

  • s-a născut pe 31 ianuarie 1985, în Belgrad 
  • în Serbia a evoluat pentru Rad, Borca, OFK Beograd și Steaua Roșie 
  • în România a venit la Pandurii, în 2009 
  • la FCSB a evoluat între 2010 și 2012 și a câștigat Cupa României în 2011 
  • are un titlu de campion cu Steaua Roșie, în 2014

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

#CeiMaiBuni Sepsi e Regina! » Marius Ștefănescu a fost ales „Jucătorul lunii mai”, iar Cristiano Bergodi - „Antrenorul lunii”! Cum s-a votat

EXCLUSIV Florin Tănase a construit echipa ideală din fotbalul mondial! + Cel mai tare adversar din Liga 1: „Hmm, hai să dau un nume”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
corneliusarmis
corneliusarmis  •  02 Iunie 2022, 14:10

„România e singura țară din Europa care și-a pierdut din prima ligă cele mai titrate două cluburi, Steaua și Dinamo. „Militarii” și „câinii” se vor întâlni în sezonul următor din Liga 2, dacă nu cumva roș-albii vor dispărea de tot până la startul campionatului.” Când clubul Steaua a retrogradat? Este o miciună și un material „comandat”! Să fie clar Steaua, dealungul timpului și-a schimbat doar denumirea, din CCA în Steaua și din Steaua în FCSB, astfel s-a CONTINUAT performanța și este una și aceeași echipă! Aaaaa, dacă echipa FC Tălpănică înființată în 2017 își arogă niște drepturi la îndemnurile FRF de a nu o avea pe Steaua cu 26 de titluri, Dinamo cu 16! Domnul Dâncu veghează, CFR Cluj 1907 are abia 6!! Iar mass-media „pregătește terenul pentru un... viitor derby între milițieni și răcani”! De ce oare INI „a dat spre administrare noul teren MApN-lui”, când la demolare l-au chemat pe Becali să-și dea aprobarea pentru că terenul era dat cu proces verbal de col. de just. Tălpănică, exact... oierului!?

legio.sud
legio.sud  •  02 Iunie 2022, 12:38

Daa pt ca noi romanii suferim de pasivitate ( a se citi lașitate ) din cauza indolentei proverbiale a acestui neam se întâmpla asta . Ne meritam soarta , trebui sa ne ridicam .

tristan
tristan  •  02 Iunie 2022, 12:08

Si al noi statul baga bani in pensii speciale

Vezi toate comentariile (3)
Comentează