FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

EXCLUSIV Florin Tănase s-a destăinuit Gazetei: „El e cel mai antipatic personaj din fotbalul românesc!”

Florin Tănase (27 de ani) s-a destănuit Gazetei Sporturilor și crede că Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a făcut mult rău fotbalului românesc.
Florin Tănase (27 de ani) s-a destănuit Gazetei Sporturilor și crede că Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a făcut mult rău fotbalului românesc.

Articol de - Publicat joi, 02 iunie 2022 08:08 / Actualizat joi, 02 iunie 2022 10:06

Florin Tănase (27 de ani), căpitanul celor de la FCSB, a vorbit pentru Gazeta Sporturilor și crede că Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a făcut mult rău fotbalului românesc. 

La întrebarea „Cine e cel mai antipatic personaj din fotbalul românesc?”, Florin Tănase l-a indicat pe juristul CSA. Florin Talpan a fost principalul vector al rupturii dintre FCSB și divizionara secundă Steaua.

Florin Tănase, interviu-eveniment pentru GSP: „Da, am avut linie directă cu patronul. Unde e problema?”
FCSB
Florin Tănase, interviu-eveniment pentru GSP: „Da, am avut linie directă cu patronul. Unde e problema?”

Florin Tănase: „Talpan a făcut mult rău fotbalului!”

„Chiar nu prea știu pe cine să zic. Aș zice unul care nu e din fotbalul românesc, dar care s-a băgat în fotbalul românesc și cred că a făcut foarte mult rău. 

Numele lui: Florin Talpan. Zic asta pentru că ei nu aveau de ce să înființeze acea echipă nouă din moment ce milioane de oameni susțin că FCSB e Steaua”, a spus Florin Tănase, pentru GSP.ro. 

Tănase, replică și pentru Balaj: „Ar fi procedat fix ca mine”

Cristi Balaj, președintele campioanei CFR Cluj, l-a criticat în trecut pe Florin Tănase, susținând că este un fotbalist „prea vocal și prea critic la adresa arbitrilor”. Căpitanul celor de la FCSB i-a răspuns.

„Dacă el ar fi fost în locul meu, cu siguranță ar fi procedat fix ca mine. Așa, din exterior, e foarte ușor să vorbești. 

Și nici nu am cum să-i dau dreptate după ceea ce a spus în acest final de sezon, când a comentat cele două faze de ofsaid, spunând că se dă credit atacului”, a precizat Tănase, în interviul acordat Gazetei. 

VIDEO Porumboiu, pont pentru Becali » Cum poate ajunge FCSB pe Ghencea: „Să vedem dacă mai refuză CSA”

Citește și alte știri din Liga 1:

Becali face economie » Cum a reușit FCSB să facă rost de bani pentru salariile vedetelor Tănase, Coman, Olaru și Tavi Popescu

MM Stoica, după eventul reușit de puștii U15 ai lui FCSB: „12:0 vs Dinamo și «doar» 6:0 cu CSA. Mai prind și ei zile în care nu le ies chiar toate”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (49)
Amiralul2022
Amiralul2022  •  02 Iunie 2022, 20:48

Talpan e un preșcolar nevinovat pe lângă bandiții *** de Borcea, Copos, Cohn, Turcu, frații Becali, Nețoiu și alții de teapa lor... ăștia au reprezentat dezastrul total al fotbalului românesc, nu Talpan...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iri_
iri_  •  02 Iunie 2022, 17:46
Postat de Artsport pe 02 Iunie 2022, 15:56

Pe lângă antipatic, eu cred că e și penal ceea ce face. Au vândut o dată echipa și acum vor să vândă iar, ca deh altfel nu pot promova. E susținut de cei ce îl urăsc pe Becali, care e drept e un personaj insipid, dar cu toții greșesc, un lucru vândut, vândut rămâne...

Si unde-s banii aia primiti pt vanzarea echipei? Cate meleoane a dat oierul armatei pt Steaua cand a cumparat-o? Unde e contractul, care este suma? Datoriile AFC? Aia e suma de bani platita de oier? Pai cum, pana acum spuneati ca AFC inca are datorii si a tras teapa statului, deci cine cui a tras teapa? Armata si-a tras teapa ei? Sau oierul din nou a tras o teapa? Explica ca e ireal ce zici ca armata a vandut echipa o data, CUI? SI PE CE SUMA? sunt publice detaliile astea? Sau sunt doar in mintea unor fcsbisti branzari?

Todorut
Todorut  •  02 Iunie 2022, 17:23
Postat de vasileroaita pe 02 Iunie 2022, 13:18

Daca se inlocuieste Talpan cu Gigi becali, este exact cum spune Tanase!

Da , așa este ! O "mică" schimbare (Talpan înlocuit cu Jiji B) și este perfect adevărat ceea ce zice Tănase ! Un personaj care a făcut mult rau fotbalului românesc ...

Vezi toate comentariile (49)
Comentează