FOTBAL  »  Superliga  »  CFR, CAMPIOANA ROMÂNIEI

Reacția lui Cristi Balaj la ofsaidul din care a marcat CFR Cluj: „Spectatorii vor să vadă goluri!”

Cristi Balaj +34   FOTO
Cristi Balaj

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 mai 2022 23:58 / Actualizat luni, 16 mai 2022 01:36

CFR Cluj a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 2-1, și a devenit campioană cu o etapă înaintea finalului play-off-ului. Cristi Balaj, președintele ardelenilor, a ținut să-i felicite pe jucători.

  • CFR Cluj a cucerit al 5-lea titlu consecutiv în Liga 1, al 8-lea din istoria clubului. 
Mihai Stoica nu s-a putut abține după titlul cucerit de CFR: „Petrescu știa asta! Ar fi fost poligon”
CFR, campioana României
Mihai Stoica nu s-a putut abține după titlul cucerit de CFR: „Petrescu știa asta! Ar fi fost poligon”

„Vreau să felicit acești băieți minunați, ați văzut ce dăruire au avut azi. O echipă a Craiovei care a făcut tot ce a depins de ea și îi felicit pentru că este fotbal, e normal ca adversarul să-și dorească să câștige. Am reușit de-a lungul meciului să contracarăm toate pasele lungi, toate centrările. 

Ne-am retras, automat am și suferit. Îi felicit pe jucători, am făcut 95 de puncte, enorm de mult pentru un campionat. Mai avem o etapă, sper să o tratăm cu aceeași seriozitate și cei de la Buzău să se bucure de un meci frumos.

Mă bucur că am demonstrat că CFR Cluj are suporteri. De-a lungul acestui sezon s-a spus că jucătorii noștri nu au valoare, că jucătorii noștri sunt mai slabi decât ceilalți. Am avut și momente slabe, dar una peste alta sunt 95 de puncte. Acest trofeu este al jucătorilor, al staff-ului”, a declarat Balaj la DigiSport.

VIDEO Imagini senzaționale cu bucuria campioanei CFR Cluj: Dan Petrescu, udat cu șampanie de fotbaliști

Cristi Balaj: „Spectatorii doresc să vadă goluri”

Balaj a vorbit și despre cele două faze similare care au decis titlul, golul celor de la Voluntari din ofsaid în meciul cu FCSB, și reușita lui Boateng de azi, venită tot în urma unui ofsaid.

„Așa cum am declarat de fiecare dată, îmi pare rău că nu avem VAR. Este imposibil. Am participat atâția ani la cel mai înalt nivel. La cursurile pe care le-am avut la UEFA mi s-a spus că la fazele în care ochiul uman nu poate percepe 2-3 milimetri că se recomandă la fazele la limită să se acorde credit atacului pentru că spectatorii doresc să vadă goluri. 

În momentul în care vom avea VAR mă voi bucura pentru foștii mei colegi. Au fost atâtea greșeli anul acesta, ar fi nedrept să vorbim de doar aceste două faze”, a mai precizat Balaj.

Citește și: 

Ca un leu în cușcă » Dan Petrescu, un singur moment de liniște în derby-ul cu CSU Craiova! Cum a fost surprins pe bancă
CFR - CSU Craiova
Ca un leu în cușcă » Dan Petrescu, un singur moment de liniște în derby-ul cu CSU Craiova! Cum a fost surprins pe bancă
Ministrul Novak, moment penibil în direct la TV » A refuzat să recite versurile imnului României + acuză Federația de hochei: „De la ei a plecat totul!”
SCANDAL
Ministrul Novak, moment penibil în direct la TV » A refuzat să recite versurile imnului României + acuză Federația de hochei: „De la ei a plecat totul!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
tororosso
tororosso  •  17 Mai 2022, 15:29

Așa este marțafoiule „Spectatorii vor să vadă goluri!” indiferent dacă sunt date din ofsaid ,cu mâna și dacă nici una din două ,cu ajutorul arbitrilor plătiți regește. Balaj unul din păpușarii campioanei din carton asfaltat lipsit de bun simț ca defel tot staff-ul .

pittt
pittt  •  16 Mai 2022, 18:38
Postat de cfrinho pe 16 Mai 2022, 03:22

FCSB a primit 3 puncte de la arbitrul "nostru" de casa - Kovacs, prin eliminarea lui Susic, cand trebuia galben.

De ce trebuia galben? Că nu e voie să se dea rosu impotriva CFR? A fost atacu cu talpa si l-a bărbierit pe toată tibia. Dacă-l prindea cu piciorul pe pământ i-l rupea. Dacă nu atunci, când se dă rosu.? Impotriva CFR doar dacă se rupe?

pittt
pittt  •  16 Mai 2022, 18:34
Postat de vasileroaita pe 16 Mai 2022, 06:35

Documentează-te. Un jucător care iese INTENȚIONAT în spatele liniei de fund pentru a lăsa un adversar în ofsaid, se considera ca este pe linia porții! Dar acel jucător nu a ieșit intenționat!! El și Radunovic au ieșit din inerție!!! Așa că... Simulache era în ofsaid!!!

Nu tin nici cu CFR nici cu FCSB dar ai rescris regulamentul de fotbal.!!!! Atâta timp cât un jucător nu a fost scos înafara terenului de către arbitru si poate să reintre când doreste se consideră că e în joc, iar dacă e în spatele portii se consideră că e pe linia portii...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează