FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Mesaj răspicat de la CFR Cluj: „Acum că s-a greșit împotriva FCSB-ului, s-au aliniat toate astrele și au început să iasă în conferințe”

Cristi Balaj, președintele de la CFR Cluj și fost arbitru internațional, a vorbit despre conferința de 3 ore ținută de Kyros Vassaras, șeful CCA.
Cristi Balaj, președintele de la CFR Cluj și fost arbitru internațional, a vorbit despre conferința de 3 ore ținută de Kyros Vassaras, șeful CCA.

Articol de - Publicat sambata, 29 aprilie 2023 11:44 / Actualizat sambata, 29 aprilie 2023 12:14

Cristi Balaj, președintele de la CFR Cluj și fost arbitru internațional, a vorbit despre conferința de 3 ore ținută de Kyros Vassaras, șeful CCA.

Deși l-a final a spus „sper că nu am atacat pe nimeni”, Balaj a avut un mesaj răspicat. A acuzat greșelile de arbitraj împotriva lui CFR Cluj și a declarat că „trebuie să se înțeleagă că toate echipele contează în campionatul acesta”, cu referire la FCSB.

„Se cutremurau pereții” » Liderii Borussiei Dortmund au dat buzna la vestiare peste arbitrul cu Bochum
BUNDESLIGA
„Se cutremurau pereții” » Liderii Borussiei Dortmund au dat buzna la vestiare peste arbitrul cu Bochum

Conferința lui Vassaras a fost pe 27 aprilie, la 4 zile de la meciul Rapid - FCSB 1-0, partidă în care giuleștenii trebuiau să aibă doi oameni eliminați, pe Onea și Dragoș Grigore, conform foștilor arbitri Ion Crăciunescu, Adrian Porumboiu și Ioan Igna. 

Cristi Balaj: „Acum că s-a greșit împotriva FCSB-ului, s-au aliniat toate astrele și au început să iasă în conferințe”

„Noi când am protestat în ultimele etape nu s-a făcut nicio conferință. Acum că s-a greșit împotriva FCSB-ului, s-au aliniat toate astrele și au început să iasă în conferințe, să se trimită comunicate. 

Trebuie să se înțeleagă că toate echipele contează în campionatul acesta. 

Cei de la FCSB justificat și-au prezentat dezamăgirea, exagerând, dar asta că s-a pus capac... nu știu la ce s-a pus capac. Noi avem și oală cu capac și frigider, să băgăm oala, la câte ni s-au întâmplat.

Nimeni nu a venit în sprijinul nostru și am venit cu imagini concludente. Nu ascund faptul că am rămas dezamăgit după această conferință de presă. Spun asta, deși am promis că tac, dar sper că nu am atacat pe nimeni”, a declarat Cristi Balaj, la Fanatik.

VIDEO. Kyros Vassaras: „Presiunea nu va funcționa!”

Citește și:

Mihai Stoica a dezvăluit în direct: FCSB are un nou patron!

GSP a aflat toate delegările lui Kyros Vassaras pentru etapa a 6-a din play-off! Cine arbitrează CSU Craiova - FCSB

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
1_0_1_0
1_0_1_0  •  30 Aprilie 2023, 11:20
Postat de dr.jivago pe 29 Aprilie 2023, 18:50

Doar de atat ,esti capabil? Este, ca ai trotineta?:))

De ce ai pus virgula dupa atat? Nu e bine, cultule ! N-am trotineta. Am bicicleta si doua masini - una mare si una mica. Ce mai vrei sa stii?

Ostas
Ostas  •  29 Aprilie 2023, 23:20

Balaj, dar când ai ajutat CFR să câștige Cupa României inventând 3 penalty-uri îmotriva celor de la Poli Timișoara?

lefter_popescu
lefter_popescu  •  29 Aprilie 2023, 21:16
Postat de dr.jivago pe 29 Aprilie 2023, 16:44

Intre doua amanetari de apartamente, parvenitii astia (ma uitam pe o poza la Cristi Balaj, cu fata aia a lui de morar, avea pe el un trench Burberry , ziceai ca a ajuns caravana lui Catalin Botezatu la Cluj) , recte Nelutu Varga si Balaj apar uscati ,parfumati sa ne mai spuna ce se mai intampla pe la ei prin casa! Surprinzator ,seamanau atat de bine cu cele doua personaje de la Teatrul de Papusi, Vasilache si Marioara ,care-si tot ridica fustele-n cap... Vezi Doamne ,apar si ei pe retelele sociale( i-o fi invatat Dancu un iluminat sociolog din urbea cu cei mai multi IT sti pe hectar ) , ca nu cumva "opiniunea publica naționale "sa nu-i uite si pe ei... cele ,,mai perfecte victime,, din fotbalul galactic! Si dăi si combate mamițo ! "Aoleuuu, ce ne mai furara ,dar nu numai acum ,ci hăhăhă de pe vremea Caritasului , monșer!" Dan -Pinalty, care nici acum nu si-a terminat de numarat penaltiurile nedate incepand cu anii '80 ,iarna , n-are bob zabava! Plange si suspina , ca o garofita ,tanara ....:)) Bai, sunteti rusinea rusinilor ! V-au ajutat sa furati cu remorca ,cu tabul ,toata lumea.. De la politruci , la servicii .... Si inca tot mai furati! Sfesnic ala ,arbitreaza si acum cu tricoul ,cu chilotii, cu tampoanele visinii pe el!!! Cum ar fi sa delege Grecul Zorba un arbitru de talia lui Goian sau Banel la urmatorul meci Steaua -Kfr???:)

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează