FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Duș rece de la Cristi Balaj: „Dan Petrescu mi-a promis că rămâne la CFR, de ce să se ducă la națională?” + S-a repezit la jurnaliști: „Ștergeți cu buretele ce spun eu?”

Articol de GSP - Publicat joi, 16 decembrie 2021 23:12 / Actualizat vineri, 17 decembrie 2021 07:42

Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, spune că Dan Petrescu nu pleacă de la echipă fără ca FRF să achite clauza de 400.000 de euro de reziliere a contractului cu campioana României. 

„Eu zic că Dan Petrescu nu pleacă. E sub contract, are clauză de reziliere. Cum FRF nu dorește să plătească nicio clauză, lucrurile sunt clare”, a început Cristi Balaj.

Întrebat de moderator despre informațiile confirm cărora CFR i-ar putea da drumul lui Petrescu fără ca acea clauză să fie achitată, Balaj a răspuns iritat: „Dacă presa știe mai bine decât știu eu, nu am ce să comentez. Să nu ștergem cu buretele ceea ce spun eu!  Jurnaliștii vor să fie lupta strânsă la vârf, de asta fac speculații”.

Cum a reacționat Dan Petrescu la grupa României din Liga Națiunilor: „Meciurile sunt grele”
Liga Națiunilor
Cum a reacționat Dan Petrescu la grupa României din Liga Națiunilor: „Meciurile sunt grele”

„Dan Petrescu mi-a promis că rămâne la CFR Cluj pe toată durată contractului”

Apoi, fostul arbitru a spus că a venit la CFR Cluj deoarece Dan Petrescu i-ar fi spus că rămâne până la finalul contractului de antrenor.

Mie așa mi-a promis. Am acceptat această poziție în conducerea clubului fiindcă Dan Petrescu a promis că e aici 2 ani și jumătate. E un om de cuvânt, deci lucrurile sunt simple. Suntem într-o situație delicată prin apariția acestui subiect. Avem o competiție în care trebuie să ne menținem poziția”, a explicat Cristi Balaj la Look Sport.

Cred că Dan Petrescu și-ar dori din toată inima să fie selecționerul echipei naționale. Probabil și CFR Cluj voia să-l lase, dacă au permis să aibă loc discuții cu FRF
- Cristi Dulca

Citește și:

Ce l-a iritat pe Hagi în Farul - CFR: „S-a întâmplat și în alte 5-6 meciuri”

Dan Petrescu, reacție sinceră după victoria cu Farul: „Trebuie să fim realiști!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
662835230489631
Adi Munteanu  •  17 Decembrie 2021, 11:04

Tot arogant este ca si atunci când arbitra. Toți arbitrii au o aroganta de crezi ca ei au pus coada la pruna.

dubluv
dubluv  •  17 Decembrie 2021, 08:26

Vreti sa aflati daca Dan Petrescu este noul selectioner? Intrebati-l cum i se pare grupa. Daca va spune ca este o grupa accesibila, cu formatii de mana a 3a, pe care o putem castiga, inseamna ca nu va accepta. Daca va spune ca este o grupa infernala, cu echipe care au jucatori in campionatele de tot din Europa, ca ar fi preferat Franta Finlandei (stiu ca nu sunt in aceeasi grupa valorica) si Olanda Macedoniei... este clar: a acceptat.

1626497344230564
Nicolae Grecu  •  17 Decembrie 2021, 06:50

Mai exact, speranțe de la Cristi Balaj, nu duș rece/

Vezi toate comentariile (9)
Comentează