FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - CFR CLUJ 0-2

Dan Petrescu, reacție sinceră după victoria cu Farul: „Trebuie să fim realiști, am avut noroc!”

Dan Petrescu
Dan Petrescu

Articol de GSP - Publicat joi, 16 decembrie 2021 22:50 / Actualizat joi, 16 decembrie 2021 23:07

CFR Cluj a învins-o pe Farul în deplasare, scor 2-0, în epilogul rundei #20 din Liga 1. La finalul partidei, Dan Petrescu, antrenorul clujenilor, a comentat succesul echipei sale.

„Meciul ăsta a fost cel mai greu din ultimele jucate. Am întâlnit cel mai puternic adversar. Știam că acasă sunt foarte buni. Am avut mare noroc la început de meci. Meritau să înscrie. După aceea s-a mai echilibrat jocul, am avut și noi câteva ocazii. Repriza a doua ne-au dominat total, nu am reușit să ieșim din jumătate. 

Portarul nostru a avut 3 intervenții excelente și prima oară când am ajuns la poarta lor am marcat. E clar că trebuie să ai și noroc. Dacă nu recunoști că ai noroc, nu ești realist. Noi suntem realiști, știam ce se întâmplă la Farul. Echipa joacă foarte bine acasă, au bătut aproape toate echipele, mai puțin pe FCSB, pentru că aveau Covid, altfel și meciul acela cred eu că-l câștigau.

Dacă vii aici și nu ai noroc, nu ai nicio șansă. Au cel mai bun joc de atac din România, au trasee clare, foarte bune. Un rezultat foarte mare pentru echipă”, a declarat Dan Petrescu la flash-interviu.

Laude pentru Alibec

Denis Alibec a fost folosit în premieră de Dan Petrescu titular la CFR după conflictul de la meciul cu Academic Clinceni. „Bursucul” s-a declarat mulțumit de evoluția atacantului.

„Sunt foarte mulțumit de Alibec, a jucat pentru echipă. Dacă ar fi jucat așa era bun și pentru echipa națională. Atitudinea lui de azi a fost una de campion”, a spus Petrescu.

CFR, lider detașat. Farul, în lupta la play-off

Citește mai multe articole din Liga 1:

Academica Clinceni, reacție oficială după scandalul cu Ionuț Chirilă: „S-a prezentat la poarta bazei sportive însoțit de opt persoane cunoscute din lumea interlopă”

Mircea Rednic, furibund după eșecul dramatic cu Mioveni » A luat un jucător în colimator: „Nu poți să faci greșeli d-astea. Îți bați joc de munca unei echipe”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
klauz
klauz  •  17 Decembrie 2021, 17:45

Norocul face parte din joc. Echipa (mult) mai buna a castigat.

minos3
minos3  •  17 Decembrie 2021, 08:30

Fata de meciul dintre FCSB si Rapid, meciul de aseara a fost la ani lumina. Cum necum, CFR pastreaza insa avansul.

corectu
corectu  •  17 Decembrie 2021, 07:56

Fotbaliștii îi mai spun bulan.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează