FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRI

Cristi Balaj dezvăluie un episod neștiut: „M-am făcut de rușine atunci!”

1994-2016 este perioada în care Cristi Balaj a activat în arbitraj
1994-2016 este perioada în care Cristi Balaj a activat în arbitraj

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 aprilie 2020 11:33

Fostul arbitru internațional Cristi Balaj (48 de ani) a dezvăluit un episod amuzant din cariera sa de central, care s-a întins pe mai mult de două decenii.

În timpul unei partide, Balaj a dictat startul reprizei secunde, însă balonul nu se afla la mijlocul terenului, astfel că jucătorii nu aveau cum să reia jocul.

Cristi Balaj: „Asistentul a râs de mine minute în șir”

„Jucătorii erau pregătiţi să înceapă meciul ca poziţionare, dar nu am observat că nu au mingea în faţa lor. În locul unde trebuia să fie mingea era un jucător care masca acel punct de la centrul terenului. Eram într-o oarecare întârziere, cei de la televiziune ne rugau să dăm drumul la repriza a doua cât mai repede. 

Am ajuns pe teren, am văzut cei doi jucători că erau pregătiţi să înceapă repriza, însă nu am văzut că lipseşte mingea. Şi am dat drumul la meci. Jucătorii s-au întos la mine şi mi-au arătat că nu au minge, cu ce să joace? Îmi aduc aminte că Savaniu, care era asistent, minute în şir râdea în hohote de mine. M-am făcut de ruşine. Asta a fost una dintre întâmplările haioase”, a spus Balaj, la TV Telekom Sport.

Cristi Balaj dezvăluie un episod neștiut: „M-am făcut de rușine atunci!”

4 finale de Cupa Românieia arbitrat Balaj: 2002 (Rapid - Dinamo 2-1), 2004 (Dinamo - Oțelul 2-0), 2009 (CFR - Timișoara 3-0), 2013 (Petrolul - CFR 1-0)

VIDEO Q&A cu Cristi Balaj, în emisiunea GSP Live

Citește mai multe știri din Liga 1:

Cum negociază în realitate Ionuț Negoiță » Nicolae Badea a dat cărțile pe față: „Totul pică și pare ceva neserios!”

Cum ai gândit-o, nea Gigi? Rateu de proporții la FCSB! Dă înapoi în fața renegaților: „Am greșit, n-am vrut!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează