LIGA 1  ·  ARBITRI

Cristi Balaj dezvăluie un episod neștiut: „M-am făcut de rușine atunci!”

1994-2016 este perioada în care Cristi Balaj a activat în arbitraj
1994-2016 este perioada în care Cristi Balaj a activat în arbitraj

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 aprilie 2020 11:33

Fostul arbitru internațional Cristi Balaj (48 de ani) a dezvăluit un episod amuzant din cariera sa de central, care s-a întins pe mai mult de două decenii.

În timpul unei partide, Balaj a dictat startul reprizei secunde, însă balonul nu se afla la mijlocul terenului, astfel că jucătorii nu aveau cum să reia jocul.

Cristi Balaj: „Asistentul a râs de mine minute în șir”

„Jucătorii erau pregătiţi să înceapă meciul ca poziţionare, dar nu am observat că nu au mingea în faţa lor. În locul unde trebuia să fie mingea era un jucător care masca acel punct de la centrul terenului. Eram într-o oarecare întârziere, cei de la televiziune ne rugau să dăm drumul la repriza a doua cât mai repede. 

Am ajuns pe teren, am văzut cei doi jucători că erau pregătiţi să înceapă repriza, însă nu am văzut că lipseşte mingea. Şi am dat drumul la meci. Jucătorii s-au întos la mine şi mi-au arătat că nu au minge, cu ce să joace? Îmi aduc aminte că Savaniu, care era asistent, minute în şir râdea în hohote de mine. M-am făcut de ruşine. Asta a fost una dintre întâmplările haioase”, a spus Balaj, la TV Telekom Sport.

4 finale de Cupa Românieia arbitrat Balaj: 2002 (Rapid - Dinamo 2-1), 2004 (Dinamo - Oțelul 2-0), 2009 (CFR - Timișoara 3-0), 2013 (Petrolul - CFR 1-0)

VIDEO Q&A cu Cristi Balaj, în emisiunea GSP Live

Citește mai multe știri din Liga 1:Ce a putut să-i facă un amant unei femei care a decis să se întoarcă la soțul ei. Familia acesteia a văzut totul pe Facebook și pe stâlpii din cartier
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
22:00 Europa League
Șahtior - Basel
Digi, Look Plus, Telekom
22:00 Europa League
Wolves - Sevilla
Digi, Look Sport, Telekom
Program TV complet

Liga 1