FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu a sunat personal un om de fotbal » Pe cine vrea președinte la CFR Cluj + prima reacție

Dan Petrescu îl dorește pe Cristi Balaj la CFR Cluj
Dan Petrescu îl dorește pe Cristi Balaj la CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 septembrie 2021 15:24 / Actualizat sambata, 04 septembrie 2021 17:30

CFR Cluj este în căutare de președinte după ce Marian Copilu a fost dat afară. După Dani Coman, Florin Prunea și Adrian Ilie, pe listă a apărut și Cristi Balaj.

Preşedintele ANAD are o imaginie foarte bună, păstrată din timpul perioadei în care a fost arbitru şi preşedinte la AJF Baia Mare, dar şi datorită recredibilizării Agenţiei Naţionale Anti-Doping, care a putut inclusiv să-şi redeschidă laboratorul de la Bucureşti.

Se îngroașă gluma la CFR Cluj! Campioana a împrumutat o sumă uriașă pentru a-și continua activitatea
CFR
Se îngroașă gluma la CFR Cluj! Campioana a împrumutat o sumă uriașă pentru a-și continua activitatea

Dan Petrescu îl vrea pe Cristi Balaj la CFR Cluj

Președintele Agenţiei Naţionale Anti-Doping este dorit la CFR Cluj, anunță Digisport. Din informațiile GSP, Dan Petrescu este cel care insistă pentru aducerea fostului arbitru Cristi Balaj. Noul antrenor al campioanei l-a sunat personal în încercarea de a-l convinge să accepte oferta și l-a invitat la Cluj pentru a continua negocierile.

Conform apropiaților, Balaj ar fi atras de oferta clujenilor și de ideea de a reveni în fotbal, însă și-ar dori să ducă la bun sfârșit și proiectele începute la ANAD. Ultimul dintrele ele fiind cel legat de legea privind comerțul ilicit de steroizi, care în România nu era încadrat ca infracțiune!

Contactat de GSP.RO, Cristi Balaj nu a negat discuțiile purtate cu CFR Cluj: „În acest moment nu am nimic de comentat”. Sursele GSP.RO susțin însă că fostul arbitru ar fi cerut câteva zile de gândire, fiind în acest moment în vacanță. 

Dan Petrescu a sunat personal un om de fotbal » Pe cine vrea președinte la CFR Cluj + prima reacție
Cristi Balaj este unul dintre arbitrii cu foarte mare experiență în Liga 1

Măsuri importante adoptate împotriva dopajului de Cristi Balaj

ANAD-ul pregăteşte schimbări importante în lege, pentru a preveni apariţia unui alt caz similar cu cel de la Astra. Chiar preşedintele Agenţiei a dezvăluit câteva detalii din modificarea legislativă pregătită şi a explicat cu ce se ocupă de fapt angajaţii ANAD în mod normal. 

„La direcţia de testare şi educaţie avem 13 persoane. Aceste persoane sunt implicate în tot ce înseamnă a trimite informaţii relevante pentru cluburi si federaţii. Într-un termen scurt am avut peste 300 de sportivi cărora li s-a făcut prelevarea pentru testele de doping, cei ce mergeau la Jocurile Olimpice. 

Ne-am asigurat că noua modificare legislativă... am introdus obligaţia ca fiecare federaţie să aibă un contract de colaborare cu un medic care să fie certificiat de către ANAD, la începutul fiecărui an, când apare fiecare listă substanţe noi interzise, la 1 ianuarie, în fiecare an. 

Acel medic va fi persoana de legătură între federaţie şi noi şi va avea obligaţia de a face cursuri de informare şi a testa jucătorii. Când avem o temă greoaie sau noutăţi, trimitem materiale pentru a informa cluburile”, a declarat Cristi Balaj, pentru Telekom Sport.

Citește alte știri din Liga 1:

Dinamo și-a prezentat transferurile ca în vremurile bune: „Nu ne oprim aici! El va fi dirijorul” + primele reacții ale jucătorilor: „Noi avem nevoie de Dinamo, nu invers”

Dinamo și-a pierdut răbdarea cu Eșanu » „Câinii” s-au înțeles cu portarul lui Ludogorets: „A semnat deja” + Vine și un fost stelist

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (44)
dodo001
dodo001  •  05 Septembrie 2021, 14:39
Postat de doar..titi pe 05 Septembrie 2021, 11:46

asa istvan.. si la tg mures ala batut era ungur nu roman!! ca asa v-ati vaietat pe la televiziuni!!!da pentru asta trebuie trancalai ca tine, care sa dea inainte... no matter what!!

Uita-te cate mesaje lasi tu si apoi gandeste-te cine e ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua.libera
steaua.libera  •  05 Septembrie 2021, 13:12

Ar fi incununarea carierei de arbitru al lui Balaj, ar ajunge in sfarsit acasa!

doar..titi
doar..titi  •  05 Septembrie 2021, 11:46
Postat de dodo001 pe 05 Septembrie 2021, 10:22

Tu te uiti putin in spate, peste umăr? Ce vezi? Penalty-uri marca Tudor, goluri din offside marca Argaseala, sunteti mironosite? Prin aducerea lui Cristi Balaj si bazandu-ne pe caracterul acestuia, clubul isi va pastra imaginea buna prin integritate si caracter

asa istvan.. si la tg mures ala batut era ungur nu roman!! ca asa v-ati vaietat pe la televiziuni!!!da pentru asta trebuie trancalai ca tine, care sa dea inainte... no matter what!!

Vezi toate comentariile (44)
Comentează