FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ

Cristi Balaj, atac dezlănțuit la FRF și Burleanu: „Am rămas STUPEFIAT! Faci profit la grătarul pe care-l dai arbitrilor?”

Cristi Balaj nu i-a menajat pe greii din FRF
Cristi Balaj nu i-a menajat pe greii din FRF

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 martie 2021 19:15 / Actualizat miercuri, 10 martie 2021 19:45

Fostul arbitru Cristi Balaj (49 de ani), în prezent președinte al Agenției Naționale Anti-Doping, a lansat un atac dur la adresa Federației, pe care o consideră vinovată pentru întârzierea sistemului VAR în Liga 1.

  • Cluburile din Liga 1 cer implementarea de urgență a arbitrajului video în Liga 1, însă LPF și FRF se ceartă cu privire la managementul proiectului și a celui care trebuie să plătească.

Instruirea arbitrilor din Liga 1 a declanșat un adevărat război între LPF și Federația Română de Fotbal. Forul condus de Răzvan Burleanu ezită să-și asume acest proces, motiv pentru care tensiunile din fotbalul românesc au escaladat în ultimele săptămâni. Extrem de acid, Cristi Balaj n-a ezitat să-i taxeze pe greii din FRF.  

Cristi Balaj: „Să-i mai dăm un salariu lui Kyros Vassaras?”

„Am rămas stupefiat să văd cum FRF vine şi spune că ar costa 350.000 - 500.000 de euro să pregăteşti arbitrii. Faci profit la grătarul pe care-l dai? Plătim stadioanele de la Mogoşoaia? Kyros Vassaras are salariu. Să-i mai dăm unul? Să-i dăm salariu şi lui Gabi Bodescu, care se ocupă de CCA? Pentru ce venim cu asemenea sume aberante?

Costurile sunt: aparatura, care e pusă la dispoziţie de provider, şi costurile suplimentare cu arbitrii VAR, suportate de Ligă. FRF trebuie să-i pregătească. De când lumea ne-a pregătit FRF şi niciodată nu s-a întâmplat să fie decontat transportul. Ajungem să facem profit cu grătarele pe care le mănâncă arbitrii în pauza de şedinţă? Sunt mesele pe care le dau arbitrilor care vin de departe”, a spus Cristi Balaj, la Look Sport+.

FRF: „VAR costa 550.000 de euro!”

În Comitetul Executiv din 25 februarie, Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal a declarat că un astfel de sistem ar costa 550.000 de euro, iar în aceste momente nu există fondurile necesare.

VIDEO Cristian Bivolaru, semnal de alarmă: "Gino Iorgulescu și Răzvan Burleanu trebuie să se întâlnească. Vrem VAR!"

Citește și alte știri de actualitate:

Ruptură totală în Generația de Aur! Gică Popescu îl face praf pe Răducioiu: „L-aș da în judecată! Și eu pot spune că a făcut multe!”

Sorin Oprescu, apariție rară la TV » Cât ar fi costat de fapt Arena Națională: „Restul sumelor sunt povești, legende urbane”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
searover
searover  •  10 Martie 2021, 21:14

Asta da treaba, lectii de etica si integritate de la un imaculat membru al unei imaculate bresle dintr-o imaculata tara din imaculatii Balcani. Nai bai nene ca esti hilar, taci dracu din gura si vezi-ti de noul job, la fel de imaculat

jgcwgwgvgebtr
jgcwgwgvgebtr  •  10 Martie 2021, 21:14

Pentru VAR nu vor fi niciodata bani in Ro. Trebuie sa mance si arbitrii o paine "cinstita".

parpalache
parpalache  •  10 Martie 2021, 21:09

Cristi Balaj!Inca de anul trecut si-a anuntat intentia de a-i lua locul lui Burleanu!Putea sa rateze el ocazia de a iesi in fata si de a„lua pozitie”?In corul „prietenilor”lui Becali?Dar el la ANAD de ce arde gazul de pomana?Si Neubert isi face de cap?Auziti la el:Cica DDB a cerut control antidoping la primul meci dintre Dinamo si fcsb!Adica ala din campionat!Dar el n-a vrut sa faca la meciul ala si a facut la urmatorul,cel din cupa!Cica sa-i ia prin surprindere!Ntz ntz ntz!Dar atunci cum se explica domnu Balaj ca-de atata surprindere- exact la meciul ala-la care ai binevoit sa faci controlul-fcsb a bagat echipa a doua?!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează