FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Conducerea celor de la CFR, tiradă la adresa lui Iulian Călin: „Nu e corect să provoci un asemenea haos”

Iulian Călin/ foto Imago Images
Iulian Călin/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 08 august 2022 12:14 / Actualizat luni, 08 august 2022 12:33

Cristi Balaj, președintele de la CFR Cluj, l-a criticat pe arbitrul Iulian Călin pentru prestația de la meciul clujenilor cu Chindia, scor 2-0, în etapa a patra din Liga 1.

Călin l-a eliminat pe Yeboah după faultul din minutul 67 la Ioniță. Atacantul a alunecat și l-a lovit cu piciorul în abdomen pe jucătorul Chindiei, chiar în fața băncii de rezervă. 

Dan Petrescu, scandal monstru după Chindia - CFR Cluj: „Sunt bătaia voastră de joc!”
Chindia - CFR Cluj 0-2
Dan Petrescu, scandal monstru după Chindia - CFR Cluj: „Sunt bătaia voastră de joc!”

Dan Petrescu a protestat vehement și a văzut „roșu” din partea arbitrului Călin. Ulterior, în minutul 77, Debeljuh a fost eliminat pentru un cot aplicat în figura lui Celea.

Cristi Balaj critică arbitrul de la Chindia - CFR 0-2

Cristi Balaj, fost arbitru internațional, consideră că eliminarea lui Yeboah nu a fost corectă, iar deciziile lui Călin au provocat haos, motiv pentru care și Petrescu a fost eliminat.

„Acum vine acest meci în care Yeboah joacă mingea, era la un metru de sol. A lovit mingea, iar aceasta l-a lovit prima dată în abdomen. Durerea lui Ioniță a fost provocată de minge. Până în acel moment am avut un arbitraj inexact. Atingeri nesancționate sau sancționate prea ușor. Eliminarea lui Debeljuh a fost corectă. 

Dar de ce a fost lovitură liberă pentru CFR? Dacă ești exact și aplici regulamentul, dă măcar un avertisment jucătorului de la Chindia. Dăm notă de neseriozitate.

Nu spun că Iulian Călin nu e un arbitru corect. Am văzut că a intrat în politică și pot să le spun alegătorilor lui că e un om corect. 

Dar nu mi se pare corect să provoci un asemenea haos, în urma căruia a fost eliminat și antrenorul și Debeljuh, tu participând la ce s-a întâmplat în acest meci. Tu ai interpretat eronat o fază în fața băncii de rezervă”, a declarat Cristi Balaj, la Pro Arena.

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

Fază bizară în Chindia - CFR Cluj » Jucătorii campioanei n-au înțeles de ce a fost eliminat Gabriel Debeljuh! Ce spune protocolul VAR

Reacții împărțite în tabăra celor de la CFR, după cele 3 eliminări dictate de Iulian Călin: „Trebuie să avem încredere în VAR” / „Dacă e roșu mă las de fotbal”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
rav410wrc
rav410wrc  •  08 August 2022, 21:55
Postat de vasileroaita pe 08 August 2022, 13:14

Nu mai dati in bietul arbitru! ***

NU mai dati in tov. balajLutu ;))) El, saracu' umil, dc-i transmite tov. dincu sa cante "Hora unirii" pe maghiara, pana maine o invata pe de rost !! :)))

cluj_cluj
cluj_cluj  •  08 August 2022, 21:10
Postat de sile007 pe 08 August 2022, 17:04

Gresit, ne uitam in sus la Dincu, Rus, Maior, Codlea si la *** din zona Bucurestiului care finanteaza aceasta ***, aceasta anomalie a fotbalului si nu numai din Romania.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sile007
sile007  •  08 August 2022, 17:16
Postat de whiteredarad pe 08 August 2022, 13:14

GSP ne spune : "..Atacantul a alunecat și l-a lovit cu piciorul în abdomen pe jucătorul Chindiei, chiar în fața băncii de rezervă. ..". Nu e chiar asa, vedeti incorect faza. Atacantul clujeean joaca mingea, apoi intra in adversar. Cel care il ataca nu are nici o intentie sa se fereasca, mai ales daca ajungi al doilea...la faze ...te expui. Alunecarea intareste ideea lipsei de intentie, si nici nu exista agresivitate cu urmari. Cu indulgenta...cel mult se poate da galben, desi targovisteanu trebuia sa fie si el prevazator. Practic el are o intrare intarziata. I. Calin a gresit mi-e clar, dar a facut o sumedenie de alte erori, era parca in " transa", cu fata crispata, nervos...pus pe penalizari. Nu-i corect.

Pai la Serban ai spus ca se impunea rosu direct...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează