FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Cristi Balaj, detalii de la negocierile cu CFR Cluj: „A existat o reticență. Am discutat șase ore”

Cristi Balaj / Captură CFR TV
Cristi Balaj / Captură CFR TV

Articol de GSP - Publicat joi, 04 noiembrie 2021 10:56 / Actualizat joi, 04 noiembrie 2021 14:38

Cristi Balaj (50 de ani) a oferit primul interviu în calitate de președinte al celor de la CFR Cluj. Fostul arbitru se află în Olanda, acolo unde „feroviarii” vor evolua diseară contra celor de AZ Alkmaar, în Conference League.

Cristi Balaj și-a intrat deja în rol la CFR Cluj. A făcut deplasarea în Olanda pentru meciul cu Alkmaar și a acordat un interviu extins, în care a vorbit despre planurile pe care le are în Gruia. Acesta a dezvăluit cât de mult au durat negocierile cu cei de la CFR.

Cristi Balaj: „Până nu am venit la Cluj și nu am discutat, în special cu Dan Petrescu, nu m-am putut pronunța”

„Sunt încrezător, pentru că există perspective. Am încredere că, alături de cei din staff, jucători, conducere, o să facem lucruri frumoase împreună. Vreau să încep această discuție prin a-i felicita pe cei care au fost de-a lungul timpului la CFR Cluj, pentru că deja există o istorie, performanțe care ne obligă să menținem un nivel și un standard pe măsura așteptărilor.

Suporterii și fotbalul românesc au nevoie de echipe bune. Îmi doresc ca CFR să câștige campionatul să spunem așa într-o clasă de olimpici, cu echipe românești foarte bune care performează în competiții europene. A existat o oarecare reticiență, pentru că nu cunoșteam situația. Până nu am venit la Cluj și nu am discutat, în special cu Dan Petrescu, nu m-am putut pronunța. A fost o discuție de la ora 10 până la aproximativ ora 16. Aspecte legate de contractul meu s-au rezolvat în 6-7 minute. 

Sperăm că în curând o să avem și VAR-ul, care o să elimine greșelile majore. Este important să se întâmple acest lucru. Am ajuns la concluzia că CFR are un potențial de creștere fantastic. Oameni care doresc să facă performanță, care nu vor să păcălească fotbalul, oameni care au un potențial de susținere la un nivel foarte ridicat. Asta nu înseamnă că nu trebuie să ne batem joc, ci din contră, să protejăm investiția”, a spus Cristi Balaj, pentru CFR TV. 

Cel mai mult mi-a plăcut că se dorește să se înființeze o academie de fotbal. Mâine vom vizita academia celor de la AZ Alkmaar, e important să copiem de la cei care performează deja în acest sens. Îmi doresc să fie o academie care să dea valoare tinerilor fotbaliști români, iar naționala să aibă mult mai multe variante față de ce are acum. 

- Cristi Balaj, președinte CFR Cluj

CFR Cluj are, în sfârșit, președinte

Cristian Balaj a fost prezentat oficial în funcția de președinte al campioanei CFR Cluj.

Mandatul lui Cristi Balaj la conducerea Agenției Naționale Antidoping s-a încheiat marți, cu o conferință de presă în care a fost prezentat bilanțul activității sale. La 24 de ore distanță de la eveniment, fostul arbitru a fost anunțat oficial la CFR Cluj, club cu care se afla în negocieri avansate de mai mult timp.

Va ocupa postul de președinte, rămas vacant după demiterea cu scandal a lui Marian Copilu. Meciul cu Alkmaar, de astăzi, din grupele Conference League, va fi primul la care Balaj va asista în calitate oficială.

Citește și alte știri de actualitate: 

Ce l-a mirat pe Dan Petrescu înainte de Alkmaar - CFR Cluj: „Când o să avem și noi, o să mă las de antrenorat. Adică niciodată!”

CFR Cluj are probleme înaintea duelului cu AZ Alkmaar » De ce l-a iertat așa de repede Petrescu pe Debeljuh

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (3)
cfrinho
cfrinho  •  04 Noiembrie 2021, 19:16

Ce bine era daca ramanea reticent pana la capat...

elgabri
elgabri  •  04 Noiembrie 2021, 16:16

Presedinte "jucator"

rumunek
rumunek  •  04 Noiembrie 2021, 14:59

Cel mai mult mi-a plăcut că se dorește să se înființeze o academie de fotbal. Credeam că e un criteriu de licențiere… În rest, bine că în final v-ați inteles, aveam un stres.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează