FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB VS CFR

Balaj și Becali, dialog bărbătesc la telefon: „Am vorbit 38 de minute. Am căzut într-o capcană!”

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, și Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, au dat-o la pace.
Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, și Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, au dat-o la pace.

Articol de - Publicat sambata, 24 februarie 2024 17:39 / Actualizat sambata, 24 februarie 2024 17:47

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, și Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, au dat-o la pace.

  • Balaj a vorbit despre FCSB la GSP Live și a declarat că roș-albaștrii au ratat titlul în ultimii ani și din cauza faptului că nu s-au concentrat doar pe echipa lor.
  • Gigi Becali a reacționat aspru: „„Balaj să vorbească despre MM sau despre cei care sunt de teapa lui. El despre mine nu are ce să vorbească. El cu mine are treabă? Este obraznic, cu cei de nasul lui trebuie să vorbească. Cu mine vorbeşte de fotbal?”.

Gigi Becali și Cristi Balaj au fost implicați în scandalul săptămânii din Superligă. Cei doi au renunțat la intermediari, au pus mâna pe telefon și au discutat bărbătește.

Interviu deschis cu Alex „Rocky” Chipciu » Despre dependența lui, filmarea cu „Dodel”, „bătaia” cu Nistor și marea eroare a carierei: „Îmi bântuie în cap și acum”
U CLUJ
Interviu deschis cu Alex „Rocky” Chipciu » Despre dependența lui, filmarea cu „Dodel”, „bătaia” cu Nistor și marea eroare a carierei: „Îmi bântuie în cap și acum”

Președintele lui CFR Cluj a dezvăluit că dialogul a avut loc chiar înaintea victoriei obținute de „feroviari” contra lui Dinamo, scor 4-0, în runda cu numărul 27 din Superligă.

Cristi Balaj și Gigi Becali, 38 de minute de dialog la telefon

„Înainte să vin la stadion, am vorbit aproximativ 38 de minute la telefon cu Gigi Becali. Am avut o discuţie mai mult decât frumoasă şi mi-a explicat argumentele, îi dau dreptate.

Clar am căzut într-o capcană a jurnaliştilor, nu am fost atent şi m-am trezit într-un subiect care nu mă privea, motiv pentru care îi cer scuze, pentru că e important să recunoşti atunci când greşeşti şi mi-a plăcut, repet, dialogul pe care l-am avut.

Am apreciat onestitatea, cuvintele pe care mi le-a adresat şi mă simt obligat ca să prezint aceste scuze”, a spus Cristi Balaj la Prima Sport.

Ce spusese Gigi Becali despre Cristi Balaj

Balaj să vorbească despre MM sau despre cei care sunt de teapa lui. El despre mine nu are ce să vorbească. El cu mine are treabă? Este obraznic, cu cei de nasul lui trebuie să vorbească. Cu mine vorbeşte de fotbal? El trebuie să vorbească despre directori tehnici, nu despre patroni.

Are nebunie la cap dacă vorbeşte despre patroni, înseamnă că are ceva la cap. Nu cred că l-a pus Neluţu Varga. Este prea cuminte om ca să îl pună. Se crede el prea important. 

Mereu s-a crezut prea important. Probabil acum, pentru că el crede că mai are CFR Cluj şanse la titlu. El încearcă să manipuleze play-off-ul. Eu îi bat la fotbal şi la revedere!

- Gigi Becali, finanțator FCSB

VIDEO. Gigi Becali, patronul FCSB, nu se teme de FC Botoșani: „Dacă mă bate, mă las de fotbal!” + Ce spune despre Rapid, CFR Cluj și CSU Craiova

Citește și alte știri din Superligă:

Fostul jucător al lui Dinamo, conflict cu un suporter în timpul meciului: „Ce, mă? Eu sunt de vină?”
CONFLICT
Fostul jucător al lui Dinamo, conflict cu un suporter în timpul meciului: „Ce, mă? Eu sunt de vină?”
A ratat transferul în Bundesliga din cauza lui Gigi Becali: „A cerut 10 milioane”
FCSB
A ratat transferul în Bundesliga din cauza lui Gigi Becali: „A cerut 10 milioane”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
1_0_1_0
1_0_1_0  •  26 Februarie 2024, 10:42
Postat de vivi.napoca1_ pe 24 Februarie 2024, 19:46

Balaj asta este cum bate vântul ,el mai mult nu prea ar vrea sa supere nici GSP ,nici pe Becali ,( are el ca și omul de la tara un respect nejustificat pe cine nu trebuie ) ! Nu prea știe " Ii este foame sau sete " ! Am mai spus și nu sant bucuros ca CFR are un " Rural care a nimerit în Cluj "! Este o pălărie prea mare pt. el !

Din pacate e un om slab. Sa-ti ceri scuze public, in presa, in fata unuia ca jiji, denota slabiciuni grave. El vrea sa fie elegant, sa fie normal, dar n-ai cum, atunci cand ai de-a face cu ipokimeni precum jiji sau mm. La astia trebuie sa le dai la bot, altfel ti se urca in cap - ei nu raspund cu aceeasi moneda. Nu-l vad pe cioban sau pe cartonist sa-si ceara scuze in veci. Vad ca al nostru balaj persevereaza in gafe.

bacy
bacy  •  26 Februarie 2024, 08:49

Să nu uităm totuși, ca acest personaj dubios din fotbalul românesc, are mai multe titluri (chiar dacă nu oficiale) decât ciobanul-patron ! Dacă ar fi avut o urmă ușoară de bun simț (pentru ce-a făcut în ultimii 15 ani în fotbalul românesc stabilind clasamente și destine ale unor oameni prin exercitarea meseriei după bunul plac și interes), s-ar fi izolat undeva pe o insulă pustie, dar cu obrazul gros apare încă la TV dând lecții de moralitate ! JENANT !

francescoli1974
francescoli1974  •  25 Februarie 2024, 19:31

Si-a mai pus gâtul în funie nea Gigi și cu Guimaraes și nu s-a ținut de cuvânt de ce l-am crede acum că se va lăsa de fotbal când ar fi trebuit să aibă parastas de câțiva ani de la celebrul meci de cupă europeana,nu e frumos dar ar trebui să-i amintească cineva și momentul acela.Seamana leit cu promisiunea lui MM de a se muta în cutia de carton.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close