FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, replică acidă pentru Balaj: „Se crede prea important, încearcă să manipuleze play-off-ul”

Gigi Becali FOTO: Ionuţ Iordache
Gigi Becali FOTO: Ionuţ Iordache

Articol de - Publicat vineri, 23 februarie 2024 16:29 / Actualizat vineri, 23 februarie 2024 19:47

Gigi Becali, patronul de la FCSB, l-a atacat pe Cristi Balaj, președintele de la CFR Cluj.

Balaj a vorbit despre FCSB l-a GSP Live și a declarat că roș-albaștrii au ratat titlul în ultimii ani și din cauza faptului că nu s-au concentrat doar pe echipa lor. Asta după ce la finalul săptămânii trecute Becali declara că „în play-off ar putea să fie omenie”, cu trimitere la un posibil blat între Rapid și Hermannstadt.

Alex Ioniță pleacă de la Rapid » Clubul din străinătate care-l transferă și toate detaliile contractului
SUPERLIGA
Alex Ioniță pleacă de la Rapid » Clubul din străinătate care-l transferă și toate detaliile contractului

Iar Becali nu a ratat șansa să îi răspundă lui Balaj, pe care l-a jignit în mod repetat.

Gigi Becali, atac la Cristi Balaj: „El încearcă să manipuleze play-off-ul”

„Balaj să vorbească despre MM sau despre cei care sunt de teapa lui. El despre mine nu are ce să vorbească. El cu mine are treabă? Este obraznic, cu cei de nasul lui trebuie să vorbească. Cu mine vorbeşte de fotbal? El trebuie să vorbească despre directori tehnici, nu despre patroni.

Are nebunie la cap dacă vorbeşte despre patroni, înseamnă că are ceva la cap. Nu cred că l-a pus Neluţu Varga. Este prea cuminte om ca să îl pună. Se crede el prea important. 

Mereu s-a crezut prea important. Probabil acum, pentru că el crede că mai are CFR Cluj şanse la titlu. El încearcă să manipuleze play-off-ul. Eu îi bat la fotbal şi la revedere!”, a declarat Gigi Becali, potrivit fanatik.

VIDEO. Cristi Balaj, replică pentru rivalii de la FCSB: „În Europa cine i-a oprit să facă performanță? Au pierdut cu 0-10”

„Dacă cei de la FCSB au pierdut foarte mult de-a lungul ultimilor ani, s-a întâmplat și pentru că erau preocupați de alte echipe. Fiecare gândește și vorbește după cum trăiește. El (n.r. - Gigi Becali) spunea și sezonul trecut că merita campionatul și să joace în Champions League.

Păi, ai jucat în Conference și ai pierdut cu 0-10 (n.r. - FCSB a pierdut cu Silkeborg în grupele Conference, în 2022, cu 0-5 în fiecare meci), și nu din cauza arbitrilor români, așa cum tot afirmi că se întâmplă în campionat, din dorința de a face presiune și de a crea o imagine deformată, pentru ca arbitrii să dea o decizie în favoarea lor când au de luat o decizie ambiguă.

În Europa cine i-a oprit să facă performanță? Acolo au fost arbitri străini. Când iei 0-10, dacă ai mai vorbi și de arbitraj... atunci ți-ai merita soarta. Eu cred că funcționează presiunea, arbitrii sunt oameni și ei.

Plus că opinia publică nu realizează că unii fac anumite declarații pentru a-și pregăti viitoare arbitraje. La nivelul subconștientului unui arbitru apar anumite scurtcircuite care aduc decizii greșite”, a declarat Cristi Balaj, la GSP Live.

Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

Citește și:

Gică Hagi se teme de Oțelul: „Cel mai greu adversar” + Ce a zis de Dorinel Munteanu
FARUL - OȚELUL
Gică Hagi se teme de Oțelul: „Cel mai greu adversar” + Ce a zis de Dorinel Munteanu
Rea-voință sau lipsă de valoare? Opinia lui Cristi Balaj despre erorile de arbitraj din Superliga
ARBITRAJE
Rea-voință sau lipsă de valoare? Opinia lui Cristi Balaj despre erorile de arbitraj din Superliga

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
Nini
Nini  •  24 Februarie 2024, 14:20
Postat de Tzunnny pe 23 Februarie 2024, 20:41

de cand cFr castiga titluri nu a facut absolut nimic pt ROMANIA, coeficientul sa dus in cap, doar steau si rapid ce au mai facut pucnte, pana si unirea urziceni care nu mai exista a facut mai multe pt ROMANIA decat ceFra in atatia ani de zile... si nu "incearca" ci chiar asta face !!!

Așa sunteți voi,vorbiți fără să știți și nu gândiți. CFR a făcut mai mult decât oi@fc@becali

Nini
Nini  •  24 Februarie 2024, 09:07

Gigi Becali crede că toți suntem prosti . Cine vorbește mai mult de alianțe și prietenii decât el? Cine ofertează jucători înainte de meciurile directe? Gsp vede și tace. Oare de ce?

Laguioleq
Laguioleq  •  24 Februarie 2024, 08:25

Da cine sunteți domnia voastră de v-ați urzicat aşa. Un nimeni ! Nu aveți minte şi aceasta-i cauza pentru care performanța v-a ocolit. Dacă trăiați acum vreo 200 de ani vă puteați cumpăra un titlu de la poartz otomană, să împodobească căsoiul numit castel. Domnul Bălaj este stimat în tot ce z făcut şi face, îşi are locul lui în socitate. Şi nu are cazier ....

Vezi toate comentariile (14)
Comentează