FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - RAPID 0-0

GALERIE FOTO Uluit de ce a văzut la U Cluj - Rapid: „De nedescris, incredibil și inacceptabil!”

Cristian Bobar, președintele celor de la CSM Reșița (Liga 3), a taxat imaginile de ieri seara din Superliga. U Cluj - Rapid 0-0 s-a disputat pe un teren impracticabil. +12   FOTO
Cristian Bobar, președintele celor de la CSM Reșița (Liga 3), a taxat imaginile de ieri seara din Superliga. U Cluj - Rapid 0-0 s-a disputat pe un teren impracticabil.

Articol de - Publicat sambata, 28 ianuarie 2023 10:59 / Actualizat sambata, 28 ianuarie 2023 11:02

Cristian Bobar, președintele celor de la CSM Reșița (Liga 3), a taxat imaginile de vineri seara din Superliga. U Cluj - Rapid 0-0 s-a disputat pe un teren impracticabil.

Acoperită de zăpadă în dimineața partidei, suprafața de pe Cluj Arena s-a prezentat în condiții deplorabile la ora jocului. Jucătorii au avut aseară un inamic comun, noroiul.

Săpunaru râde de Burchel pe WhatsApp: „Mor! Pentru asta era nevoie de carnet de antrenor”
RAPID
Săpunaru râde de Burchel pe WhatsApp: „Mor! Pentru asta era nevoie de carnet de antrenor”

Cristi Bobar, despre terenul pe care s-a jucat U Cluj - Rapid: „Impracticabil!”

E de nedescris, incredibil și inacceptabil să existe asemenea condiții în Liga 1. Jucătorii nu pot juca pe acest teren, e impracticabil, n-ai cum să joci fotbal. 

Televiziunile dau peste un milion de euro, cel puțin, la fiecare echipă din Liga 1. Ce exemplu le oferi cluburilor din Liga 2 și Liga 3?!”, a declarat Bobar, fost oficial la Dinamo sau ASA Tg. Mureș, în emisiunea „Digi Sport Matinal”.

FOTO. U Cluj - Rapid 0-0 s-a jucat în noroi

+8 FOTO

Mai multe articole din Superliga:

Adrian Mutu răsuflă ușurat după luptele în noroi de la Cluj: „Nu mai vorbim de tactică, nu are rost. Important e că suntem sănătoși”
U Cluj - Rapid 0-0
Adrian Mutu răsuflă ușurat după luptele în noroi de la Cluj: „Nu mai vorbim de tactică, nu are rost. Important e că suntem sănătoși”
Nelu Varga, în tribune la U Cluj - Rapid lângă fostul șef al galeriei giuleștenilor
U Cluj - Rapid 0-0
Nelu Varga, în tribune la U Cluj - Rapid lângă fostul șef al galeriei giuleștenilor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (34)
emil1986
emil1986  •  28 Ianuarie 2023, 19:19

Pentru mine e incredibil cum clona de vis-a-vis de cimitirul Callvin de ajutata fatis de arbitrii aproape meci de meci, in ciuda faptului ca acum exista VAR si astfel de magarii credeam noi ca nu mai pot fi posibile, uite ca pentru FC R, vehicolul electoral al PSD-ului este posibil.

Burunicolae69
Burunicolae69  •  28 Ianuarie 2023, 16:48

Poate citește vreun luminat și dă duma,ce este așa greu să construiești un stadion acoperit de 15-20 mi spectatori în mijlocul țări ( la Brașov) să se joace la 2 zile decît să cheltuiești atîția bani pe încălzire.

cosmo
cosmo  •  28 Ianuarie 2023, 16:13

Ce terenuri vreți în ianuarie??? Asta e perioada de ski, nu de fotbal. Sa facă FRF și lpf teren, dacă vor fotbal în ianuarie. Undeva în Reșița.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează