FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cristi Borcea are un mesaj pentru fanii lui Dinamo: „Fiți alături de ei! Echipa era în moarte clinică”

Cristi Borcea
Cristi Borcea

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 august 2020 17:55 / Actualizat vineri, 14 august 2020 18:18

Cristi Borcea a negat că ar fi în spatele investitorilor care au preluat Dinamo, dar le oferă încredere totală spaniolilor care au cumpărat clubul de la Ionuț Negoiță.

Fostul finanțator din „Ștefan cel Mare” îi îndeamnă pe fanii dinamoviști să le acorde credit total ibericilor conduși de Pablo Cortacero. Momentan, suporterii sunt furioși că noua conducere a decis îndepărtarea lui Ionel Dănciulescu din club

„Toți suporterii trebuie să fie alături de investitorii spanioli. Dinamo era în moarte clinică, să fim recunoscători că au venit! 

Eu am crezut că această echipă nu se va mai salva, le-am spus asta și lui Bălănescu, și lui Mihalcea, și lui Țălnar. Nu cred că își asumau să vină dacă nu aveau garanția banilor pe care vor să-i dea. Voi fi optimist când vor ieși să vorbească într-o conferință de presă alături de cei din «DDB».”, a spus Borcea, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Cortacero, paravanul lui Borcea? Costin Ștucan, despre construcția offshore din spatele preluării lui Dinamo și despre implicarea secretă în club a fostului acționar

  • Borcea a fost la Dinamo în perioada 1998-2012 și a câștigat 4 campionate, 6 Cupe și 2 Supercupe.
  • În martie 2014, Cristi Borcea a fost condamnat la 6 ani și jumătate de închisoare în „Dosarul Transferurilor” pentru deturnare de fonduri, fals în acte și înșelăciune. A fost eliberat condiționat din Penitenciarul Jilava la începutul lunii iulie 2018, după ce a ispășit puțin peste 4 ani de închisoare.
  • În februarie 2019 a fost din nou condamnat la 5 ani de închisoare cu executare în Dosarul Retrocedărilor, alături de Dragoș Săvulescu și Radu Mazăre. El a fost acuzat de procurorii DNA că a prejudiciat statul român şi municipiul Constanţa cu aproximativ 28 de milioane de euro. A fost eliberat în noiembrie 2019, după 9 luni.

VIDEO Moment istoric: s-a vândut Dinamo! Prima reacție a lui Cortacero: „Acest club merită mult mai mult decât a reușit în ultimii ani”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Cristi Borcea reacționează după dezvăluirile Gazetei Sporturilor: „Și dacă aveam 100 de milioane, tot nu-i băgam la Dinamo!”

DINAMO. Conducere nouă, aceleași conflicte » PCH a răbufnit, după anunțul plecării lui Dănciulescu

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează