FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Cristi Borcea jubilează după ce Negoiță i-a dat clubul lui Cortacero: „În 3 ani ne batem la titlu!”

Articol de GSP - Publicat joi, 13 august 2020 23:12 / Actualizat joi, 13 august 2020 23:28

  Cristi Borcea, fost acționar la Dinamo, a analizat vânzarea lui Dinamo către spaniolul Pablo Cortacero.

Omul de afaceri se declară optimist după ce ibericul a preluat echipa de la Negoiță și anunță că echipa va avea rezultate impresionante.

„E o etapă foarte importanta în viața lui Dinamo. O etapă care nouă ne dă mari speranțe. Nu investeau spaniolii atâția bani fără să nu vrea performanță. Suntem optimiști. Nu poti să plătești fără să ai alți bani fără să faci performanță!

Suporterii DDB au făcut demersuri foarte mari pentru stadion. Dinamo va fi una din pretendentele la campionat și cupele europene dacă e gata și stadionul. Trebuie să fim alături cu toții de suporteri și investitor. Ar fi un lucru extraordinar să fie și fanii în conducere. Au dat dovada de maturitate în ultimul timp. Lor li se datorează 100% ce se întâmplă acum la club. Dacă anul ăsta mergem în play-off și la anul în cupele europene, atunci peste un an ne batem la titlu”, a declarat Cristi Borcea la Realitatea Sportivă.

  • Borcea a fost la Dinamo în perioada 1998-2012 și a câștigat 4 campionate, 6 Cupe și 2 Supercupe.
  • În martie 2014, Cristi Borcea a fost condamnat la 6 ani și jumătate de închisoare în „Dosarul Transferurilor” pentru deturnare de fonduri, fals în acte și înșelăciune. A fost eliberat condiționat din Penitenciarul Jilava la începutul lunii iulie 2018, după ce a ispășit puțin peste 4 ani de închisoare.
  • În februarie 2019 a fost din nou condamnat la 5 ani de închisoare cu executare în Dosarul Retrocedărilor, alături de Dragoș Săvulescu și Radu Mazăre. El a fost acuzat de procurorii DNA că a prejudiciat statul român şi municipiul Constanţa cu aproximativ 28 de milioane de euro. A fost eliberat în noiembrie 2019, după 9 luni.

VIDEO Cristi Borcea: "Negoiță are foarte mulți bani, dar nu mai vrea să dea! În fotbal totul se învârte în jurul cașcavalului"

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Antrenorul favorit să o preia pe Dinamo în noua eră spaniolă + ce se întâmplă cu Mulțescu

Ce urmează la Dinamo după vânzare: antrenor nou, 7 transferuri, un alt sediu și reînființarea echipei secunde

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
kamouniyak
kamouniyak  •  14 August 2020, 12:58

Care "noi" Borcea??? Tu nu ai treaba cu suporterii lui Dinamo.

10arecare
10arecare  •  14 August 2020, 12:25

Cum se face ca gsp promoveaza insistent la fel ca Digi numai foști pușcăriași. De ce ? Borcea e unu dintre cei care l-au nenorocit pe Turcu... O dormi bine?

thebluestlion
thebluestlion  •  14 August 2020, 11:02

Ăștia iar se pregătesc de CL :))) Când o să vadă spaniolul că nu se fac bani în Ro și că totul se decide cu arbitrii fuge imediat :))))

Vezi toate comentariile (17)
Comentează