FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ce urmează la Dinamo după vânzare: antrenor nou, 7 transferuri, un alt sediu și reînființarea echipei secunde

Articol de - Publicat joi, 13 august 2020 18:38 / Actualizat joi, 13 august 2020 19:34

Ionuț Negoiță s-a înțeles azi cu Pablo Cortacero pentru vânzarea pachetului majoritar de acțiuni! Dinamo intră oficial de azi în epoca spaniolă, iar clubul va fi reconstruit din temelii. 

Fără să aibă încă întrevederez cu fanii și cu membrii board-ului DDB în privința preluării și a cotei de 27,5 la sută din acțiunile fanilor-acționari, Cotacero a fost anunțat oficial de club drept noul proprietar al lui Dinamo. 

CE URMEAZĂ LA DINAMO DUPĂ VÂNZARE: 

1. Staff nou

Noul patron dorește să aducă un staff spaniol în conducerea grupării, dar și al echipei. Pe lângă Rufo Collado și alți reprezentanți ai lui Cortacero, în manegementul clubului vor fi Ioan Mărginean, pe linie sportivă, și Dorin Șerdean, avocat și om important în angrenajul negocierilor. Fostul șef al celor de la Gaz Metan îi va introduce pe Cortacero și pe iberici la LPF și FRF. 

2. Antrenor spaniol la Dinamo

Viitorul lui Gigi Mulțescu nu mai este atât de sigur ca A1. Chiar dacă a început antrenamentele. Cu toate că antrenorul Cosmin Contra încă nu este convins să revină în Ștefan cel Mare, „Guriță" fiind prima opțiune, inițial, a lui Cortacero, ibericii vor să promoveze un spaniol la conducerea staff-ului tehnic. Noul nume ar putea fi anunțat luni, echipa antrenându-se până astăzi, apoi jucătorii vor avea liber în week-end.

3. Vin jucători noi

Echipa va fi întărită cu 7 jucători ce vor sosi din Spania, cu meciuri în primele două ligi din această țară. 

4. Îi vor pe Dănciulescu și Bălănescu

Ionel Dănciulescu va rămâne în club. Și Bogdan Bălănescu are șanse mari să continue. Totodată, se va face o evaluare a tuturor angajaților grupării. 

5. Cum se plătesc banii

Spaniolii vor plăti eșalonat datoriile făcute de Negoiță, de 3 milioane de euro, dintre care o treime către firmele acestuia. Totodată, au promis că au pregătit cel puțin un buget de 5 milioane de euro pentru primul sezon, fără a ține cont de banii ce-ar urma să vină din drepturile TV! Cel puțin acesta a fost mesajul transmis lui Negoiță și avocaților acestuia.

6. Sediu nou

 Sediul clubului nu va mai fi la RIN Grand Hotel. Se caută unul nou, întrucât nici la cel vechi, din Ștefan cel Mare, nu este loc pentru ceea ce vor ibericii. 

7.  Dinamo II cu Țălnar

Se reînființează echipa secundă a clubului, de care se va ocupa Cornel Țălnar. Emil Ursu a fost anunțat ca noul șef al centrului de juniori.

VIDEO Dezvăluiri în premieră din haosul de la Dinamo: "Ne trezeam cu tăieri de la mâncare și fără apă caldă!"

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Prima reacție după ce Negoiță a acceptat să o vândă pe Dinamo: „Am primit confirmarea! Voi vedea pe ce drum o voi lua”

Dinamo pleacă în cantonament cu 17 fotbaliști crescuți de club! Cui nu-i dădeau șefii nicio șansă: „Ziceau că nu va fi jucător de Liga 1”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (52)
mutulica10
mutulica10  •  10 August 2022, 11:02

uite ca a fost mai rau decat cu negoita . Dinamo este in liga 2

sibelius
sibelius  •  14 August 2020, 09:03
Postat de parpalache pe 14 August 2020, 05:52

Poate te referi la al doilea sezon-cand deja fina sa Annamaria, ii aranjase cu Stoichita preluarea nationalei!Pentru ca in sezonul precedent a luat-o pe Dinamo 75% din play out,a calificat-o in play off si apoi a jucat cu titlul pe masa pana in ultima etapa!

Omu' voia antrenor crescut in "La Masia" deci trebuie inteles ca e paralel cu fotbalul.

sibelius
sibelius  •  14 August 2020, 09:00
Postat de loko1 pe 14 August 2020, 07:06

Aș fi mulțumit dacă ar promova în prima ligă ,dar e nevoie de bani,cine mai investește la Rapid.De unde alți ciobani,și culmea să țină cuRapid.

La primarie.

Vezi toate comentariile (52)
Comentează