FOTBAL  »  Superliga  »  S-A VÂNDUT DINAMO!

ULTIMĂ ORĂ Antrenorul favorit să o preia pe Dinamo în noua eră spaniolă + ce se întâmplă cu Mulțescu

Articol de - Publicat joi, 13 august 2020 21:33 / Actualizat joi, 13 august 2020 21:58

Cosmin Contra (44 de ani) este favorit să devină noul antrenor al lui Dinamo, după ce echipa a fost preluată de Pablo Cortacero. 

Fostul selecționer ar deveni manager general și va gestiona și strategia de transferuri. Contra, liber de contract, este așteptat să dea un răspuns final vineri. Dacă acesta va refuza, noua conducere se va orienta către un antrenor spaniol. Până atunci, echipa este pregătită de Gigi Mulțescu, care a glumit în legătură cu viitorul său și a spus că „mă ocup de echipă până nu mă mai ocup”. (Detalii AICI)

Contra, un apropiat al lui Juan Jose Melero Marin, cel care a intermediat afacerea, a fost prima variantă de antrenor a ibericilor, încă de la începutul discuțiilor cu Negoiță. „Contra lucrează discret la strategia pentru sezonul viitor și la eventuale transferuri. Timpul e foarte scurt", susțineau sursele GSP.ro cu câteva zile înainte ca tranzacția să se efectueze.

Contra, care acum lucrează la UEFA, ca observator este liber de contract din noiembrie 2019, când a plecat de la naționala României. A mai antrenat-o pe Dinamo între februarie 2017 și septembrie 2017, câștigând Cupa Ligii și jucând cu titlul pe masă în ultima etapă din sezonul 2016-2017. „Guriță”, fost jucător la Dinamo, a mai antrenat la Poli Timișoara, juniorii lui Getafe, Fuenlabrada, Petrolul, Getafe, Guangzhou R&F și Alcorcon.

Ce se întâmplă cu Mulțescu

Gigi Mulțescu (68 de ani) a pregătit-o pe Dinamo doar două meciuri în acest mandat (2-1 cu FC Voluntari și 1-1 cu Viitorul) și mai are contract până pe 15 august. Din informațiile GSP.ro, acestuia ar urma să i se propună o funcție în cadrul clubului.

VIDEO Dezvăluiri în premieră din haosul de la Dinamo: "Ne trezeam cu tăieri de la mâncare și fără apă caldă!" 

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Prima reacție a lui Cortacero: „Acest club merită mult mai mult decât a reușit în ultimii ani”

Ce urmează la Dinamo după vânzare: antrenor nou, 7 transferuri, un alt sediu și reînființarea echipei secunde

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (74)
parpalache
parpalache  •  14 August 2020, 09:06
Postat de Marius Cristian pe 13 August 2020, 22:38

Mulțescu e cu două clase peste Contra ! Dar dacă e musai , sa il pună pe Mulțescu director tehnic al centrului de juniori . Se pricepe la creșterea tinerilor .

Pe termen scurt Multescu e bun!Dar pe termen lung-se cearta cu sefii si...isi da demisia!Si te lasa cu ***-n balta!Oare de ce o fi ajuns la al 40-lea contract?Si stai linistit, ca nu vine Contra!Omul are copii in Spania si vrea sa fie mai des cu familia!Poate vreun supervizor,dar din astia avem destui-incepand cu liderii galeriilor si terminand cu Cornel Dinu!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

parpalache
parpalache  •  14 August 2020, 08:58
Postat de randoomx1 pe 13 August 2020, 22:54

mai degraba de acum poate incepe desfiintarea acestei mizerii din vitan barzesti tinuta ilegal in liga 1 de mafia de la frf si lpf. este clar ca niciun om de buna credinta nu s-ar fii bagat la vitanul barzesti acum,tinand cont ca aia nu detin nimic acolo. este cum am spus eu,pe spanioli aia nu poti sa ii blamezi niciodata ca dupa ce desfiinteaza vitan barzesti aia pleaca din romania. negotza in schimb nu avea cum sa plece din romania pe viata.

Care mafie din frf si lpf *** ***- baiatul ala pe care-l trimite GG sa-i cumpere tigari- si Justin Stefan-nepotul lui Argaseala?Ilegalitate ati facut voi- cand ati inventat retrogradarea prin votul cooperativei si va ofticati si acum ca vi s-a dat peste mana!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

baba_yaga
baba_yaga  •  14 August 2020, 05:34
Postat de Daniel Irimescu pe 14 August 2020, 05:00

Messi joaca pentru echipa lui nemtu gigi la anul

Iosif • câteva secunde în urmă Corect, dar cu o mențiune: eu nu îmi permit să spun "Gigi". Poate "nea Gigi", "domnul Becali", "stăpânul" etc.i

Vezi toate comentariile (74)
Comentează