FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Gigi Mulțescu a stârnit hohote de râs în studio, după vânzarea lui Dinamo: „Veni, vidi, vici, roiu!”

Articol de GSP - Publicat joi, 13 august 2020 20:31 / Actualizat joi, 13 august 2020 20:49

Gheorghe Mulțescu (68 de ani) pare că are șanse mici să continue pe banca lui Dinamo după ce clubul a fost cumpărat de Pablo Cortacero azi.  În acest moment, sunt două variante în cărți să antreneze echipa în noul sezon: un antrenor spaniol sau Cosmin Contra. 

Antrenorul adus în locul lui Adi Mihalcea, care a condus echipa în două partide (2-1 cu FC Voluntari și 1-1 cu Viitorul), pregătește în prezent formația pentru noul sezon și a spus că, deși a discutat despre prelungire cu fosta conducere, crede că situația se va schimba după ce Dinamo a fost preluată de spanioli.

Antrenorul a stârnit hohote de râs în studioul Digi Sport când a fost întrebat despre situația sa.

O să mă ocup de echipă până când... nu mă mai ocup! Eu am contract până pe 15 august, cu drept de prelungire. Am negociat prelungirea, dar era seară și nu am semnat. Eu sunt la dispoziția clubului până când e nevoie. Noul patronat, sigur, poate să își aleagă echipa tehnică. Cine dă bani conduce. 

Veni, vidi, vici, roiu! O iau așa, ca pe o glumă. Ce să fac? Echipa e pe drumul bun, lucrurile merg foarte bine. Important e ca Dinamo să găsească drumul bun. Sunt trist în suflet, dar viața merge înainte. Am discutat despre prelungire, dar, cu noua conducere, lucrurile se vor schimba. Poate găsesc și eu ceva. Dacă nu, noi să fim sănătoși!”, a declarat Gigi Mulțescu la emisiunea „Digi Sport Special”. 

VIDEO Dezvăluiri în premieră din haosul de la Dinamo: "Ne trezeam cu tăieri de la mâncare și fără apă caldă!" 

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Prima reacție a lui Cortacero: „Acest club merită mult mai mult decât a reușit în ultimii ani”

Ce urmează la Dinamo după vânzare: antrenor nou, 7 transferuri, un alt sediu și reînființarea echipei secunde

S-a vândut Dinamo! Ionuț Negoiță, primul interviu pentru GSP după ce i-a dat clubul lui Cortacero: „Nu-mi doresc să vină potopul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
parpalache
parpalache  •  14 August 2020, 06:16
Postat de tandd pe 13 August 2020, 21:33

acum fara nici o preferinta ptr unul sau altu poate ne explica cineva realizarile lui contra,ce-l recomanda pe el in fata lui multescu?a fost la dinamo si-a taiat-o la prima ocazie,pe cand asta a venit in niste conditii in care restu s-au dat la fund si n-avea nimeni curaj sa faca ce-a facut el

Pai...a luat-o pe Duinamo de pe marginea prapastiei numita play out-unde o adusese Andone-sfatuitorul lui...Becali-cum sa-l ia pe Gnohere-si apoi a jucat cu titlul pe masa pana in ultima etapa!In sezonul urmator- scarbit de hatisul de intrigi de la Rin Hotel si convingandu-se ca nu se vrea performanta-a plecat la mai bine!In mod sigur nu va primi sa vina ca antrenor-el avand cetatenie spaniola si copii adolescenti care au nevoie de prezenta lui, langa ei in Espana!Probabil ca va fi un fel de supervizor al antrenorilor,dar el era decisiv tocmai prin prezenta lui:fusese un mare jucator-la echipe mari- iar jucatorii il vedeau ca pe unul de al lor,ca pe liderul lor!Asta era stiinta lui!Si e putin lucru?

tandd
tandd  •  13 August 2020, 23:05
Postat de hala... pe 13 August 2020, 22:23

RETINE CONTARANE..EPOCA PIANISTUL A INCEPUT SI S A SFARSIT CU MULTESCU PE BANCA..IMEDIAT CE L A DAT AFARA ..DUPA 2 SAPT..AM INCEPUT SA IL SFINTESC PE ..PIANIST..ACOPERIREA LUI TELEAGA..NICI IN SPANIOLII ASTIA N AM INCREDERE.. VEDEM

nici io n-am incredere in spanioli,dar ma gandesc ca oare se poate mai rau decat unde ajunsesem cu negoita?multescu trebuie pastrat dupa parerea mea,el are rezultate foarte bune pe termen scurt dar are mari probleme pe termen lung.Oricum daca ma pui sa aleg intre contra rednic si multescu io zic ca multescu de departe e favorit,iar intoarcerea la rednic mi-e ca ne aduce iar in discutiile despre impresariat iar contra....sa fim seriosi,toate echipele lui au jucat de la foarte prost in jos ca stil de joc

samertx
samertx  •  13 August 2020, 22:42
Postat de ciprian.birtea pe 13 August 2020, 22:38

sa l schimbi pe Multescu cu Contra mi-se pare o idiotenie de nedescris, pai Gigi e peste Contra, cu toate indicatiile lui de pe margine ca un purice dat jos de pe caine, mi-se pare slab rau contra, chiar daca era sa castige titlu, a facut asta ca avea lotu facut de Andone inainte , dar cu transferurile lui era sa picam in cap, cu alde Bokilazi,Albini si Nascimentuzi

Sunt supoziții gazetărești, un fel de : ne pricem și noi, legăm cap-la-cap și scriem pe surse. Gândește în locul lor. Până acum au cântat prohodul, mortul a înviat și să vezi minune când își revin din șoc băieții, ediția de noapte. :))

Vezi toate comentariile (17)
Comentează