FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

S-a vândut Dinamo! Ionuț Negoiță, primul interviu pentru GSP după ce i-a dat clubul lui Cortacero: „Nu-mi doresc să vină potopul”

Articol de - Publicat joi, 13 august 2020 19:29 / Actualizat joi, 13 august 2020 19:40

Ionuț Negoiță a reacționat în urmă cu câteva minute, pentru GSP.ro, în premieră despre cedarea pachetului majoritar de acțiuni către Pablo Cortacero. 

Fostul acționar al roș-albilor a spus că este liniștit și încrezător că momentul istoric de astăzi va fi de bun augur pentru „câini". Și le recomandă ibericilor să ajungă la o înțelegere cu suporterii-acționari din programul socios.

Mă bucur că am ajuns la un acord. Afacerea e cedată către compania lui Cortacero, este perfectată sută la sută. Nu are ce să se mai întoarcă! După atâtea discuții și negocieri, de fapt tentative de negocieri, cu mulți ce se băgau în seamă și atât, într-un final, mă bucur că s-a realizat. Sper să fie bine. Până la urmă asta contează.

Chestiunea cu DDB va trebui discutată de către Cortacero cu fanii. Suporterii sunt acționari, acum să găsească soluții ca să fie bine. Eu cred că vor fi în consens, acum depinde de ei. Nu mă implic eu. A fost destul de greu să punem în ordine toate detaliile, fiindcă nu vinzi o mașină. Dinamo, păstrând proporțiile, este un bolid de lux. De aceea a trebuit să stabilim totul clar", a spus Ionuț Negoiță pentru GSP.ro.

„Acum sunt liniștit”

„Teribil e mult spus că m-am simțit. Nu e ușor să ții un club. În august, am împlinit 8 ani de când am preluat în primă fază acțiuni la club. Au fost momente și momente. Și frumoase, și urâte. Acum, sunt liniștit!. Eu sper că afacerea e de bun augur, dar nu știu să ghicesc viitorul. Chiar îmi doresc să fie bine și cred că va fi bine. Nu am fost niciodată genul de om care să-mi doresc ca după mine să fie potopul! Eu cred că spaniolii sunt oameni serioși și vor reuși. Sunt chestiuni confidențiale, referitoare la sume, la termene, aș dori să rămână astfel.

Ce să le transmit dinamoviștilor... Să fie aproape de club și să îi aprecieze pe cei ce fac eforturi ca să țină această poveste în viață. Voi rămâne dinamovist toată viața, îmi doresc ca Dinamo să facă performanță și să fiu mândru de însemnele clubului. La un moment dat, voi reveni la stadion, la meciurile echipei", a mai adăugat acesta.

Nu îmi făceam griji că vom retrogada. Dacă se jucau meciurile, așa cum era programul, Dinamo s-ar fi salvat fără probleme, nu aveam nicio emoție. Nu poate nimeni să spună că Dinamo a retrogradat Sunt chestiuni confidențiale, referitoare la sume, la termene, aș dori să rămână astfel
- Ionuț Negoiță, ex-patron Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Ce urmează la Dinamo după vânzare: antrenor nou, 7 transferuri, un alt sediu și reînființarea echipei secunde

Moment istoric: s-a vândut Dinamo! Prima reacție a lui Cortacero: „Acest club merită mult mai mult decât a reușit în ultimii ani”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (35)
141365743797979
Robin Green  •  14 August 2020, 06:44
Postat de Costi Costinel pe 13 August 2020, 21:04

iar ai gresit pisoias ... ai vrut sa scrii : miau , miau , miau !!

Esti sigur can nu ai vrut sa spui ***? ;)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno
creeperno  •  13 August 2020, 22:47

Si peste 10 ani daca vii pe stadion tot ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

roradu
roradu  •  13 August 2020, 21:58
Postat de Daniel Irimescu pe 13 August 2020, 20:52

Sansele sint extrem de mici. EU m am conformat la timpurile prezente. Nu am avut de ales. E treaba lui catalyn. E treaba lui Roja. Atit timp cit echipele romanesti ajung on grupe nu conteaza ura

Sau beeeeee

Vezi toate comentariile (35)
Comentează
Close