FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Ce a spus Cristi Borcea despre implicarea fiului său la Dinamo: „Eu îl ajut cu experienţa pe care am acumulat-o” + "În trei ani luăm campionatul!"

Cristi Borcea (al doilea din dreapta), alături de Adrian Mihalcea, Florin Prunea și Ionel Dănciulescu la un eveniment de Teqball din București +2   FOTO
Cristi Borcea (al doilea din dreapta), alături de Adrian Mihalcea, Florin Prunea și Ionel Dănciulescu la un eveniment de Teqball din București

Articol de - Publicat duminica, 30 august 2020 13:42 / Actualizat luni, 31 august 2020 11:22

Cristi Borcea (50 de ani), fost finanțator la Dinamo, spune că nu s-ar mai implica sub nicio formă la clubul alb-roșu. De asemenea, dezvăluie că are încredere în antrenorul Cosmin Contra (44), pe care îl vede câștigând titlul alături de „câini”.

Astăzi, la Târgu Mureș, a fost un eveniment în lumea acestui sport adus în prim plan în 2017, organizat de președintele Federației Române de Teqball, Theodor Luca, și de secretarul general Vlad Podar. A fost ”Cupa Joma România” la Teqball, unde au participat câțiva cei mai buni jucători ai acestui sport, la nivel internațional. Marius Vizer jr., fiul nașului lui Borcea, se ocupă de promovarea teqball la nivel global, nu doar în România.

Printre aceștia s-au numărat Szecsi Barna (numărul 3 mondial), Gyorgydeak Apor (numărul 8 mondial), Lazar Zsolt (numărul 23 mondial) precum și dublul Ilyes Szabolcs - Lazar Zsolt - numărul 3 mondial și dublul mixt Lazar Zsolt - Mitri Rita - numărul 4 mondial.

Borcea, despre situația de la Dinamo

Prezent la Magic Place Aqua Park, unde a avut loc evenimentul de Teqball, Borcea a stat de vorbă cu jurnaliștii prezenți acolo, subiectul principal al discuției fiind situația de la Dinamo. Întrebat dacă s-ar mai implica la club, Borcea a fost categoric: „Eu în nicio situație nu aș mai veni la Dinamo”.

Totodată, Borcea nu crede că fiul său, Patrick (22 de ani), ar fi interesat să se alăture proiectului de la Dinamo acum. „Eu zic că nu. În momentul de față, este foarte greu. Trebuie să dăm crezare și să îl sprijinim pe acest investitor spaniol”. Și a adăugat: „Oriunde vrea să fie, eu îl ajut cu experiența pe care am acumulat-o. El este apropiat de proiectul DDB, este implicat, vorbește toată ziua. Sperăm ca în câțiva ani să ajungă să conducă o echipă de fotbal”.

Borcea: „În al treilea an luăm campionatul!”

Fostul patron al lui Dinamo s-a declarat entuziasmat de numirea lui Cosmin Contra pe banca echipei, pe care îl vede câștigând campionatul alături de „câini” în 3 ani. „Dacă Cosmin Contra intră în play-off, sunt sigur că va dori să meargă mai departe, iar la anul eu zic să se va bate la campionat. Dacă rămâne 3 ani, în al treilea an luăm campionatul!”

În ultimii ani când am activat eu, dacă terminam pe locul 2 cei din DDB îmi scriau pe garduri. Era considerată o înfrângere. I-am învățat cu performanțele. Dacă nu eram acolo împreună cu nea Cornel Dinu, Dinamo era desființată - Cristi Borcea, fost finanțator Dinamo

Mai multe știri despre Dinamo:

VIDEO Cristi Borcea, avertisment pentru investitorii spanioli de la Dinamo: "De asta am o reţinere faţă de acest proiect!"

Dinamo face al 4-lea transfer: vine un jucător-surpriză din Spania! EXCLUSIV Câți bani va câștiga în „haită”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
1213785285311900
Adrian Ionica  •  30 August 2020, 23:42

La cat este de priceput acest personaj sinistru si la cate pensii alimentare are de plătit sigur falimenteaza înaintea lui Dinamo !

creeperno
creeperno  •  30 August 2020, 22:45

Daca asta a furat 10 milioane, fi-su sigur fura 20

blackknight
blackknight  •  30 August 2020, 21:24

ahahahA " În momentul de față, este foarte greu" asta e borcea... vine cand e bine ca sa ciupeasca niste ieuroi si apoi pleaca nu e nici o problema borcea, nici noi nu te vrem!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează