FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Cristi Borcea, nostalgic după ce-a văzut imagini de colecție cu Dinamo: „Uite așa-i plimbam, costa cam o sută de mii de euro!” + Pronostic surprinzător privind salvarea

Cristi Borcea +26   FOTO
Cristi Borcea

Articol de - Publicat vineri, 15 decembrie 2023 02:41 / Actualizat vineri, 15 decembrie 2023 10:45

Cristi Borcea, 53 de ani, a revăzut niște fotografii cu echipa învingătoare din ediția 2006-2007, ultima campioană a „câinilor”, deplânge soarta lui Dinamo, dar vede formația lui Zeljko Kopic salvându-se, miraculos, de la retrogradare

Dinamo este penultima în clasament, având o serie de 13 etape consecutive fără victorie, dintre care 10 înfrângeri și 3 remize. Luni seară, este „derby-ul lanternei roșii”, la Botoșani, cu echipa locală, aflată la un punct în spatele bucureștenilor.

Probleme pentru Dinamo în mercato de iarnă » Cine dă peste cap planurile „câinilor”
DINAMO
Probleme pentru Dinamo în mercato de iarnă » Cine dă peste cap planurile „câinilor”

Quiz pentru dinamoviști: ce fotbaliști recunoașteți din această mare echipă a „câinilor”?

+22 FOTO

„Dacă nici pe Dinamo nu batem... E un meci care ne va spune unde mai suntem. Dacă pierdem și cu Dinamo, gata, tragem obloanele și asta a fost!”, a reacționat Valeriu Iftime, patronul moldovenilor, într-un interviu acordat GSP.ro, miercuri.

Cristi Borcea pe panta amintirilor: „Avion de lux, care fusese al lui Chicago Bulls”

Fostul acționar și președinte executiv al roș-albilor, Cristi Borcea, este consternat de situația în care a ajuns Dinamo. A bifat, după ani și ani de stat departe de club, meciul tur de la barajul de promovare, cu FC Argeș (6-1), pe Arena Națională, a transmis public că ar putea să mai fie interesat să susțină financiar echipa, el sau prin copiii săi, atunci când va fi gata noul stadion.

5eșecuri la rând a bifat Dinamo în campionat. În acest răstimp, Botoșaniul a bifat trei remize, la Farul și acasă cu Voluntari și cu Rapid

„Două lucruri mă fac să mai vorbesc acum despre Dinamo, altfel nu aș fi făcut-o. Mai întâi, mi-a trimis un prieten bun dinamovist niște poze din anul în care am câștigat campionatul și am jucat cu Lazio, cu mesajul «din ce-am fost și ce-am ajuns». Erau mari fotbaliști ai «câinilor» în deplasări cu un avion privat, în care echipa se deplasa și în România, și în Europa, pentru meciurile din Cupa UEFA, apoi pentru preliminariile Champions League.

Vezi pentru cine nu mai ține minte că Dinamo a jucat în primăvara europeană în 2007, dubla cu Benfica, unde am cedat la limită! Mi-aduc aminte că îi duceam pe jucători cu un avion de lux, care fusese al lui Chicago Bulls, plăteam în jur de 100.000 de euro pe deplasare.

Apoi, al doilea lucru, dacă au ajuns toți din Liga 1 să spună: "Dacă nici pe Dinamo nu mai bat...", e vai și amar de acest club! Eu am trăit vremurile în care toți se rugau să nu le dăm 4-5 goluri!”, a reacționat Cristi Borcea pentru GSP.ro.

Cristi Borcea despre cum se poate salva Dinamo de la retrogradare: „Șase-șapte transferuri, ca să «rupă» tot”

Totuși, Cristi Borcea este de părere că echipa „câinilor” se va salva la finalul acestei stagiuni. A devenit optimist.

„Eu zic că Dinamo se salvează de la retrogradare. Cum, când? Anul ăsta, evident, o să vezi, la finalul sezonului. Trebuie să facă 6-7 transferuri, care să "rupă", să joace fotbal, se poate salva”, a mai declarat omul de afaceri.

Era vorba aia, cine intră-n Groapă fără 3 sau fără 5 nu scapă!. Acum, cine vrea și cine nu vrea bate Dinamo! E dureros. E jenant. Dinamo a ajuns de la nivelul de a merge cu avion privat, cu bar, cu bucătărie proprie, la acela de a fi bătută pe bandă rulantă
Cristi Borcea

Detalii despre avionul de lux cu care se deplasa Dinamo într-o altă epocă

Avionul de care amintea Cristi Borcea a fost închiriat în mai multe deplasări în ediția 2006-2007, când echipa condusă de Mircea Rednic a cucerit ultimul titlu de campioană al primei divizii.

Este vorba de o aeronavă Boeing 737, al companiei Țiriac Air, care cuprinde 44 locuri VIP. Avionul a fost achiziționat de la clubul Chicago Bulls, refăcut complet pentru vedetele baschetului din NBA.

Era dotat cu salon protocol, fotolii, bar, 3 garderobe, 3 toalete, panouri individuale pentru fiecare pasager. Era considerat cel mai elegant, cel mai luxos avion din România, în perioada anilor 2000-2012.

12trofee a cucerit Cristi Borcea pe durata mandatului său la Dinamo în perioada 1998-2012

Citește și alte știri:

EXCLUSIV // VIDEO Când era la Dinamo râdeau de el, acum l-au aplaudat după înfrângere, din postura de adversar: „Dacă vor face așa, se vor salva! M-aș bucura”

Îl recunoști? Adrian Mutu voia ca el să-i joace rolul vieții într-un film! Imaginea virală postată de pe vremea când era fotbalist

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
gicab
gicab  •  16 Decembrie 2023, 12:10

Plates 100 de mii pentru o deplasare cu avionul doar ca factura rămânea datorie în contabilitatea clubului până l-au îngropat în datorii

paolo13
paolo13  •  16 Decembrie 2023, 05:39
Postat de creeperno534 pe 15 Decembrie 2023, 22:47

Asa sa fie

Vai de mama voastra de caini jerpeliti...Mi-e ca luati vreo 3 de la Botoșani!

creeperno534
creeperno534  •  15 Decembrie 2023, 22:47

Asa sa fie

Vezi toate comentariile (7)
Comentează