FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Probleme pentru Dinamo în mercato de iarnă » Cine dă peste cap planurile „câinilor”

Printre cei de care Dinamo vrea să se dispenseze se numără Homawoo, Abdallah și Dujmovic, doar că jucătorii de acum nu vor să plece doar cu „salariul la zi” / FOTO: Imago
Printre cei de care Dinamo vrea să se dispenseze se numără Homawoo, Abdallah și Dujmovic, doar că jucătorii de acum nu vor să plece doar cu „salariul la zi” / FOTO: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 13 decembrie 2023 16:34 / Actualizat miercuri, 13 decembrie 2023 17:13

„Câinii” încep să-și structureze strategia pentru mercato invernal: coroborat cu aducerea de fotbaliști, mai trebuie să scape de „balast”. Printre cei de care Dinamo vrea să se dispenseze se numără Homawoo, Abdallah și Dujmovic, doar că jucătorii de acum nu vor să plece doar cu „salariul la zi”.

Echipa de pe penultimul loc al Ligii 1 va trece în iarnă printr-o nouă etapă de „new Dinamo”, în sensul că vor mai pleca jucători, vor mai veni fotbaliști, în așa fel încât „haita” să încerce măcar să prindă un loc de baraj.

Un patron din Superligă face un anunț radical: „Dacă ne bate Dinamo, tragem obloanele!”
FC BOTOȘANI - DINAMO
Un patron din Superligă face un anunț radical: „Dacă ne bate Dinamo, tragem obloanele!”

Săptămânile trecute, șefii clubului, Eugen Voicu și Andrei Nicolescu, au transmis că există bani pentru transferuri, se va trece la fapte, concret, după ultimele două etape ale anului, cu FC Botoșani (luni, ora 20:00, în deplasare) și cu FC Voluntari (vinerea viitoare, 22 decembrie, ora 20:30, acasă).

Vor urma negocieri dure la Dinamo 

Conducerea grupării, inclusiv directorul sportiv Gabriel Glăvan, plus antrenorul Zeljko Kopic, studiază câteva piste în privința întăririi formației pentru stagiul din Antalya, apoi pentru restul sezonului regulat și play-out. Până atunci însă, va trebui să rezolve și o altă problemă esențială pentru Dinamo. Să se dispenseze de jucătorii care nu mai intră în planurile echipei.

Sunt mai mulți fotbaliști care ar putea să se despartă de Dinamo la sfârșitul lui 2023/începutul lui 2024, printre care portarul Filip Dujmovic, 24 de ani, fundașul Josue Homawoo, 26 de ani, și atacanții Hakim Abdallah, 25 de ani, și Cătălin Țîră, 29 de ani. Vor urma negocieri intense, fiindcă jucătorii care vor fi puși pe liber din iarnă nu iau în calcul să plece doar cu "salariul la zi", așa cum și-ar dori conducerea grupării.

Unii ar dori să obțină remunerațiile până la finalul stagiunii 2023/2024, în cel mai bun caz pentru club - pe 3 luni. Oricum, vor fi din nou niște cheltuieli importante pe care clubul trebuie să le suporte cu fotbaliști care nu au mai înregistrat o victorie de 13 etape consecutiv.

Ce-au făcut și ce n-au făcut jucătorii care nu mai au viitor la Dinamo

  • Filip Dujmovici, portar, 24 de ani - A fost foarte apreciat de către suporteri în toamna stagiunii trecute, în liga secundă, apoi a mai făcut câteva erori care l-au plasat pe locul secund, la începutul sezonului de Liga 1, după Adnan Golubovici. Nu are niciun meci în L1! Cel mult a fost rezervă, în ultimele runde nici măcar n-a mai prins lotul pentru partide
  • Josue Homawoo, fundaș central, 26 de ani - Internaționalul togolez este accidentat de mai bine de o lună. A adunat 11 meciuri în L1 pentru Dinamo. Dacă a fost printre remarcații partidei la debutul său în tricoul "câinilor", cu FC Botoșani (1-0), ulterior a avut câteva prestații penibile
  • Hakim Abdallah, atacant, 25 de ani - A marcat un singur gol în 17 etape jucate pentru "câini", în remiza cu CFR Cluj (1-1). În unele meciuri a avut ghinion, dar nu a demonstrat nimic notabil
  • Cătălin Țîră, atacant, 29 de ani - Și Ovidiu Burcă voia să se dispenseze de el, nici nu mai era în lotul primei echipei, Zeljko Kopic l-a readus și l-a introdus pe final cu U Cluj (0-1). Este unul dintre cei mai apostrofați jucători de către suporterii formației.

5etape la rând cu înfrângeri a bifat Dinamo în ultimele săptămâni

VIDEO. Daniel Popa explicat gestul făcut la finalul partidei câștigate cu fosta sa echipă, Dinamo, 1-0: „Am amintiri frumoase de la Dinamo, cu câteva transferuri își vor reveni”

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Un patron din Superligă face un anunț radical: „Dacă ne bate Dinamo, tragem obloanele!”

EXCLUSIV E pe val în Superliga și vrea să plece: „Nu te mint. Am auzit de interesul lui FCSB”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
redbuldog
redbuldog  •  14 Decembrie 2023, 12:09
Postat de popescu222 pe 14 Decembrie 2023, 11:25

Ti se pare Iglesias mai slab ca N Rosu? Dupa parerea mea, N Rosu e de departe cel mai slab mijlocas din lot. L-am urmarit cu atentia in prima repriza cu U Cluj, nu face absolut nimic, se plimba pe teren incercand sa evite sa fie in preajma mingii. Iar cand totusi ajunge mingea la el, nu stie ce sa faca cu ea. Nu are viziune, sut, pasa, dribling. Iglesias e slab, dar nu atat de slab ca N Rosu.

De acord,sa plece cati mai multi inclusiv Ilicic,dar pe cine aduci in loc...!?Se vehiculeaza deja nume,care nu cred ca pot ajuta consistent sau face diferenta in situatia actuala,F.Matei /Diaconu s.a. si asta spune mult despre competenta manageriala,inclusiv financiara, a conducerii de la Dinamo!

popescu222
popescu222  •  14 Decembrie 2023, 11:25
Postat de redbuldog pe 13 Decembrie 2023, 17:15

De acord cu lista,mai putin Homawoo,care e oricum peste Giafer si Rici,daca pleaca vreun stoper l-as da pe Rici acum..!Dar mai trebuie umblat la mijloc ..Iglesias si I.Rosu cam ocupa banca degeaba,totodata pe Bani l-as da cu imprumut,in liga 2,sa joace mai mult si sa demonstreze ca merita sa fie in lotul lui Dinamo..!

Ti se pare Iglesias mai slab ca N Rosu? Dupa parerea mea, N Rosu e de departe cel mai slab mijlocas din lot. L-am urmarit cu atentia in prima repriza cu U Cluj, nu face absolut nimic, se plimba pe teren incercand sa evite sa fie in preajma mingii. Iar cand totusi ajunge mingea la el, nu stie ce sa faca cu ea. Nu are viziune, sut, pasa, dribling. Iglesias e slab, dar nu atat de slab ca N Rosu.

vinniegold
vinniegold  •  13 Decembrie 2023, 22:19
Postat de mario_rdfe_ pe 13 Decembrie 2023, 19:28

Iar tu ma nene ? Ba, singura ta bucurie in viata, e ca merge prost Dinamo ! Nu ai familie, prieteni, nu iesi din casa! Esti un om plin de ura, gras, nasol..! Trista viata ai, imi este asa oarecum sa te mai si jignesc...te a batutt soarta destul !

iarasi ai visuri si cosmare cu mine bai ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează