FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO / EDUARD APOSTOL (FLACHAU)

Cristi Borcea i-a tinut din Austria o predica lui George Copos, razboiul dintre el si patronul giulestean fiind total: "Glume comuniste"

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 iulie 2007 00:00

Dinamovistii pregatesc deja razboiul psihologic in vederea meciului cu Rapid, de miercuri, din Supercupa Romaniei. Direct din Austria, Cristi Borcea este de neoprit. Orice declaratie a lui George Copos il irita. "A spus ca Zotta trebuia sa-i plateasca restanta de 10.000 de dolari lui Zicu? Normal, cind este de incasat bani, incaseaza Copos, cind e de plata, platesc altii. Copos e singurul om care a cistigat din fotbal. Pe Lobont a luat patru milioane si ceva, pe Bratu trei milioane si ceva, a primit foarte multi bani. Dintre granzi a bagat cei mai putini bani in fenomen, dar a incasat enorm", a rabufnit seful ros-albilor.

si a urmat si o lectie de viata: "Daca nu era la Rapid, nu facea atitia bani si nici nu se auzea de Copos! Se tine de glume comuniste! Nu stiu ce are cu Dinamo. El, fiind un suporter infocat al clubului nostru, si-a dorit foarte mult sa vina in stefan cel Mare. Nu ar avea loc la noi! Mentalitatea lui, de a nu face nimic pentru echipa la care este... O sa vedeti, cu greu o sa prinda Rapid o cupa europeana".

"Voi s'esc campion!"
In meciurile din pregatiri, Hristu Chiacu (20 de ani) a evoluat ca mijlocas dreapta si stinga, dar si ca fundas dreapta, marcind 5 goluri. "Antrenorul alege unde joc. Eu, de obicei, am evoluat in linia mediana, dar nea Mircea stie unde sa ma puna", a precizat Hristu. Machedon de origine, Hristu si-a exprimat in limba aromana cea mai mare dorinta a sa, tragind un semnal de alarma si pentru Steaua lui Gigi Becali, unul dintre unchii jucatorului, si Gica Hagi. "Voi s'esc campion cu Dinamo", a scris fotbalistul pe o bucata de hirtie, ceea ce inseamna "Vreau sa fiu campion cu Dinamo".



De azi, acasa
Jucatorii dinamovisti incheie astazi turneul austriac, urmind sa plece catre Bucuresti, unde vor ajunge in jurul orei 16:30. Lucrul care ii inspaiminta pe elevii lui Rednic este canicula anuntata in Capitala. La Flachau erau ieri 32 de grade Celsius. "Daca aici sint momente cind te trec toate naduselile, inseamna ca la Bucuresti e crima si pedeapsa", s-a vaitat stefan Radu. Fotbalistii vor avea liber pina luni dupa-amiaza, dupa care intra in cantonament la Saftica pentru Supercupa de miercuri cu Rapid.

Bicicleta personalizata
Campionii au ales bicicleta ca mijloc de transport pentru deplasarea de la hotelul unde au fost cazati pina la terenul de antrenament. "Doar prin cantonament ce ne mai plimbam asa. Sincer, as vrea sa-mi gasesc timp la Bucuresti sa ies prin parc sa ma plimb", afima Cosmin Moti. Portarul Bogdan Lobont chiar si-a personalizat bicicleta, lipindu-i un abtibild: "Lobby 01".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează