FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cristi Borcea înapoi la Dinamo? Dialog cu Gigi Becali: „Nașule, am nevoie de 15 milioane de euro ca să mă bat cu FCSB”

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 noiembrie 2019 14:59

Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo, a susținut la începutul săptămânii o conferință de presă și a anunțat că vinde 51% din acțiunile clubului pentru un singur leu. Noul patron va fi obligat însă să investească cel puțin 500.000 de euro în club.  

Pentru moment, Cristi Borcea, fostul acționar al „câinilor”, pare că nu este interesat să revină, așa cum dezvăluie Gigi Becali, patronul FCSB. 

Borcea mi-a zis «Nașule, nici dacă îmi dă cineva bani nu mă întorc la Dinamo! Păi dacă vreau să mă întorc ar trebui să investesc 15 milioane ca să mă bat cu tine. De unde să am banii ăștia?»”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

PALMARES DINAMO CU BORCEA ȘEF

  • 4 campionate (2000, 2002, 2004, 2007)
  • 6 Cupe ale României (2000, 2001, 2003, 2004, 2005, 2012)
  • 2 Supercupe ale României (2005, 2012

Borcea este închis la Penitenciarul Jilava, după ce pe 8 februarie a fost condamnat la 5 ani de închisoare în dosarul retrocedării plajelor, împreună cu Radu Mazăre. De asemenea, instanța a dispus ca fostului acționat al echipei de fotbal Dinamo București să-i fie confiscată suma de aproape un milion de euro. În septembrie, cererea de eliberare a lui Borcea a fost admisă de Judecătoria Sectorului 4, dar DNA a fost contestație. 

Citește și:

Comentariu-analiză de Dan Udrea » Ionuț Negoiță, mediocru ca Borcea & Badea, dar n-a devalizat Dinamo ca B&B! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (35)
flojo
flojo  •  06 Noiembrie 2019, 17:22

Jijică, in prostia lui nemarginita, vorbește numai tâmpenii! Eventual sa se bată cu CFR, viitorul, etc. fc fcsb nu înseamnă nimic!

flojo
flojo  •  06 Noiembrie 2019, 17:20
Postat de 7manuel pe 03 Noiembrie 2019, 08:09

Mimamovistii adevarati, cu siguranta, il vor pe Borcea din nou la mimamo. Numai asa vor controla tot ce misca in arbitraj si nu numai si vor mai castiga si ei un titlu sau o cupa.

Cred ca ești printre cei mai penibili comentatori de pe site!

2325230334271651
Marius Teodor  •  03 Noiembrie 2019, 23:35

o mare parte din vina pentru dezastrul de acum o avem noi suporterii sau nai bine zis niste profitori gen elias si tararache si scavi lor din PCH,si acum au si pretenti cine sa vina sau cine nu la Dinamo,in locul vostru as tace dracu din gura si nu mai injurati aiurea pe Borcea pentru ca ne place sau nu el aadus cele mai bune rezultate la echipa de dupa 89,iar cel mai bun investitor de la clubVasile Turcu a plecat din cauza voastra pt ca i se facuse scarba de voi ,cand venea cu valizele in peluza si va dadea bani era bun iar cand nu va mai dat a fost *** si l ati facut sa plece,asa ati procedat cu totii din conducere ,acum ma intreb unde este stapanul vostru rednic cel care vroia sa cumpere cu milioane si acum nu are 500.000,tot el este si principalul vinovat de situatia de la club cu transferurile facute impreuna cu luana si care vezi doamne a imprumutat clubul si a platit salariile dar sa scos de ori mai mult dar voi astia din PCH sunteti prea sclavi ca sa vedeti asta,asa ca daca cat de cat vreti binele lui Dinamo si nu ale lui elias,tararache and company taceti din gura si fiti alaturi de echipa

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează