FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un fost campion cu Dinamo îi ia apărarea lui Mircea Rednic: „A fost o greșeală că a fost înlăturat” + nu îi vede bine pe „câini” la baraj

Mircea Rednic
Mircea Rednic

Articol de GSP - Publicat joi, 10 martie 2022 20:16 / Actualizat joi, 10 martie 2022 21:39

Cristi Pulhac (37 de ani), campion cu Dinamo în 2002 și 2007, a analizat situația de la Dinamo înaintea primului meci din play-out, derby-ul cu Rapid.

„Câinii” se află pe locul 14 cu 9 puncte, la 8 puncte în spatele celor de la FCU Craiova, prima echipă aflată deasupra locurilor de baraj.

Rednic, luat peste picior în direct la TV: „Tocmai ați aruncat «bomba»!”
DINAMO
Rednic, luat peste picior în direct la TV: „Tocmai ați aruncat «bomba»!”

Pulhac este de părere că strategia lui Iuliu Mureșan și a lui Răzvan Zăvăleanu a fost una greșită, totul pornind de la demiterea lui Mircea Rednic. De asemenea, fostul fundaș se teme de posibilul baraj pe care alb-roșii l-ar avea de jucat.

Cristi Pulhac: „Eu cred că a fost o greșeală că Mircea Rednic a fost înlăturat”

„Dinamo e în situația asta de vreo doi ani. Nu mă așteptam la o pantă ascendentă. Acum un an s-a salvat din cauza pandemiei. Oamenii de la club trebuiau să facă un plan mai bun pentru a nu se repeta situația asta. Înțeleg că nu au bani de transferuri, dar am auzit că sunt jucători de la Dinamo plătiți și cu 6000-8000 de euro. 

E un lucru îmbucurător că s-a implicat DDB, dar ceea ce nu înțeleg eu este de ce Iuliu Mureșan, Zăvăleanu și DDB nu găsesc un numitor comun. Lotul nu e cel mai rău. S-au schimbat nu mai știu câți antrenori, iar jucătorii sunt cam aceeași. Situația e chiar mai grea. Ajungem să rulăm toți antrenorii din Liga 1. 

Eu cred că a fost o greșeală că Mircea Rednic a fost înlăturat. Toată lumea i-a dat în cap din cauza transferurilor, nu a jocului. Echipa juca. Acum, sincer, câți bani să iei din comisioane la Dinamo?”, a declarat Cristi Pulhac potrivit Realitatea Sportivă.

Pe mine mă sperie barajul. Mă sperie foarte tare. Sunte echipe din Liga a 2-a care investesc: U Cluj, Hermannstadt și Petrolul. Aș prefera ca U Cluj să promoveze direct
- Cristi Pulhac, ex-Dinamo

VIDEO Tot ce trebuie să știi înainte de Rapid - Dinamo

Citește alte știri din Liga 1:

Uhrin ar putea forța o schimbare importantă la Dinamo + Ce le-a transmis jucătorilor la prima întâlnire
DINAMO
Uhrin ar putea forța o schimbare importantă la Dinamo + Ce le-a transmis jucătorilor la prima întâlnire
Iuliu Mureșan se desparte de Dinamo! Când își dă demisia
Dinamo
Iuliu Mureșan se desparte de Dinamo! Când își dă demisia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează