FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - GAZ METAN 1-1

Cristi Pustai a găsit explicația semieșecului de la Chiajna: "Asta ne-a lipsit" » Tehnicianul Gazului, nemulțumit că în Liga 1 se joacă de Paște

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 10 aprilie 2017 19:57

Cristi Pustai, antrenorul celor de la Gaz Metan Mediaș, a analizat jocul echipei sale din partida de la Chiajna, încheiată 1-1, și crede că jucătorilor săi le-a lipsit viteza în disputa cu ilfovenii.

"Cred că în repriza secundă am avut posesie mai bună. Ei s-au limitat doar la a arunca mingi în față.

Am reușit mai mult în repriza secundă să punem stăpânire pe posesie, ne-au ajutat și Eric, Bic, Curtean să facem acest lucru, dar ne-a lipsit viteza.

Nu vreau să găsesc scuze jucătorilor. Trebuie să jucăm mai bine, să avem mai multe ocazii și să câștigăm meciuri. 

Am avut în față un Bălgrădean care a avut multe intervenții bune, precum cea din prelungiri. Sperăm că vom scăpa de ghinion pe viitor.

Începem să așteptăm lumina! E Săptămâna Mare, ne gândim la sărbători, în fiecare an jucăm de Paște. Asta e, ne facem datoria. Nu mai zic nimic, doar Sărbători fericite", a spus Cristi Pustai, la TV Dolce Sport.

Gaz Metan a remizat pe terenul Concordiei, scor 1-1, și se menține pe poziția secundă în clasamentul play-out-ului (AICI ai detalii despre meci)

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  11 Aprilie 2017, 07:31

PUSTAI TREBUIE SA AVEM TIMP DE PREGATIRE LA CAMPIONATU MONDIAL CU NATIOANALA UNDE TIE CAPUL?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează