FOTBAL  »  Superliga  »  TG MUREŞ

Cristi Pustai îl susţine pe Gabi Mureşan: "Jocul lui a fost afectat de decizia Comisiei"

Foto: Mediafax
Foto: Mediafax

Articol de GSP - Publicat marti, 18 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 18 noiembrie 2014 12:43

Antrenorul celor de la ASA Tîrgu-Mureş, Cristi Pustai, îi ia apărarea jucătorului său şi spune că decizia Comisiei de Disciplină l-a afectat pe Gabi Mureşan.
"Nu ştiu dacă lovitura a fost intenţionată. Îmi pare rău pentru Rusescu. Ştiu prin ce trece şi am vorbit şi cu familia lui. Nu mi-am dat seama în timpul jocului de gravitate, iar la final am rămas uluit cînd am fost acuzat că echipa a jucat dur. Abia la televizor am văzut.

Jocul lui Gabi Mureşan a fost afectat de decizia Comisiei. La meciul cu Viitorul a avut multe ezitări în a juca în stilul lui. Aşa e şi la antrenament. Este un jucător care s-a remarcat în fotbal pentru modul de a nu ceda niciodată şi de a lupta pentru fiecare minge. Cred că în viitor va avea mai multă grijă la intervenţii", a declarat Cristi Pustai la DigiSport.

Gabriel Mureşan a fost suspendat 16 etape pentru un fault dur asupra lui Rusescu, dar Comisia de Recurs a desfiinţat hotărîrea luată de Comisia de Disciplină, ştergîndu-i pedeapsa.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
cristid.
cristid.  •  18 Noiembrie 2014, 16:36

Puie Mustai! Am crezut ca esti un om inteligent si cu bun simt. Nu esti inteligent, esti doar viclean. Iti vrei binele echipei tale, indiferent de consecintele morale. Poti sa ai criminali in echipa, atata timp cat va situati pe loc de cupe europene. Nu ai bun simt, pentru ca te puteai dezice de gestul jucatorului tau. Dar n-ai facut-o.

nini53
nini53  •  18 Noiembrie 2014, 15:45
Postat de adrian_hora pe 18 Noiembrie 2014, 11:47

rusescu sa il dea in judecata si pe muresan si federatia si liga. sa ceara despagubiri de la toti - in plus sa faca si o plangere penala. daca din punct de vedere sportiv nu poate fi condamnat, atunci sa actioneze altfel.

Si la Haga,la ONU,la Vatican si mai sus ...Dar nu inteleg, intai il da in judecata si apoi face plangere penala,sau plutonul de executie direct...Si iar nu inteleg chestia cum ,,era sa-l loveasca la ochi",daca nu a fost lovit la ochi...

andrei.f
andrei.f  •  18 Noiembrie 2014, 14:16

Dacă Argăseală nu mişcă nimic, inclusiv la TAS, nu mai are ce căuta la Steaua.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează