FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Cristi Săpunaru, apel la ultrași: „E momentul ca acest îndemn să renască în fiecare rapidist. Nu avem voie să facem rău Rapidului!”

Articol de - Publicat sambata, 19 august 2023 08:19 / Actualizat sambata, 19 august 2023 09:45

Înainte de Rapid – Farul, Cristi Săpunaru (39 de ani) a avut un mesaj pentru fanii giuleșteni.

  • Rapid – Farul se joacă duminică, de la 18:15. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe OrangeSport, DigiSport și PrimaSport

În ciuda obiectivelor anunțate de conducere, Rapid are un start dezamăgitor. E pe locul 11, cu 5 puncte în 5 etape, iar fanii deja și-au pierdut răbdare, iar meciul cu Petrolul (0-2) au scandat împotriva jucătorilor și a președintelui Daniel Niculae.

Gigi Becali s-a recunoscut învins: „Am fost fentat de Șucu”
FCSB
Gigi Becali s-a recunoscut învins: „Am fost fentat de Șucu”

Cristi Săpunaru, apel către suporterii Rapidului

Fundașul central, căpitanul echipei și unul dintre idolii suporterilor, a postat vineri seară un mesaj în care le cere fanilor să sprijine în continuare formația alb-vișinie.

„Totul începe cu «Împreună, de neclintit!». Știu și sunt de acord cu toată lumea, cei care încă ne susțin, cei care ne judecă și, nu în ultimul rând, cei care nu mai cred în noi). Dreptul la o opinie îl avem cu toții și poate, câteodată, e justificat. Dar nu avem voie să facem rău Rapidului! 

Știu și sunt conștient că în momentul de față noi, echipa, facem cel mai mare rău, pentru că nu câștigăm meciuri, pentru că Rapid nu e sus acolo unde trebuie să fie  și credeți-mă că regretăm asta mai mult ca oricine. Suntem primii care ieșim cu pieptul în față și recunoaștem, suntem primii care ne asumăm și primii cărora le pare rău și suferă! 

Simt și cred că e momentul în care acest îndemn pe care l-am clădit și pe care îl urmăm, «Împreună, de neclintit!», să renască în fiecare rapidist care iubește această echipă minunată. Totul pentru Rapid!” , a scris Săpunaru pe Instagram.

VIDEO Totul despre Rapid - Farul

Citește și: 

Acționarii Rapidului, felicitați pentru decizia în cazul Bergodi: „Aș da un singur exemplu: Simone Inzaghi”

Daniel Niculae le cere răbdare fanilor Rapidului: „Putem să ne îndeplinim obiectivele” » Ce spune despre plecări

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
Stefan_rapidist_de_mic
Stefan_rapidist_de_mic  •  19 August 2023, 18:04
Postat de tikitakabarceloona pe 19 August 2023, 16:18

Reprezinti esenta suporterului rapidist care in sinea lui nu doreste performanta. Se agata de orice ca sa ramana “victima” a sistemului. Am sute de meciuri pe giulesti(daca nu mii) sunt de mic acolo. Esti exact povestea calimara cu cerneala si pt asta nu-mi pot pierde timpul sa iti explic ce si cum :) te las asa ca e mai usor. Cand nu e dorinta si curiozitare……e clar . O sa luam alt titlu cand o sa fac eu 60 ani

te inseli, eu sunt foarte curios ce dovezi poti sa aduci care sa sustina afirmatia "Atata timp cat sapunaru e la rapid, or sa fie bisericute in vestiar si tribuna"!

calinescu_
calinescu_  •  19 August 2023, 16:34

Sapun trebuie sa fie constient ca nu mai poate ajuta Rapidul in teren. El ar fi un bun inlocuitor a lui Daniel Nicolae ....!!!!

gojgaru
gojgaru  •  19 August 2023, 16:19

Fa apeluri catre fotbaliatori că spectatorii își fac datoria la fiecare meci .

Vezi toate comentariile (13)
Comentează