FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO EXCLUSIV Acționarii Rapidului, felicitați pentru decizia în cazul Bergodi: „Aș da un singur exemplu: Simone Inzaghi”

Cristiano Bergodi // FOTO: Imago
Cristiano Bergodi // FOTO: Imago

Articol de - Publicat vineri, 18 august 2023 12:33 / Actualizat vineri, 18 august 2023 14:42

În direct la GSP Live, Laszlo Balint a comentat situația complicată de la Rapid. 

Deși conducătorii aveau planuri mari pentru acest sezon, Rapid are un start slab de campionat. Are doar 5 puncte în 5 etape și este pe locul 11. Cu toate acestea, acționarii Dan Șucu și Victor Angelescu anunță că îl susțin în continuare pe Cristiano Bergodi.

Rică Răducanu, luat peste picior de soție, după ultimul meci al Rapidului: „Mă întreba dacă ăștia mai știu regulile fotbalului”
RAPID
Rică Răducanu, luat peste picior de soție, după ultimul meci al Rapidului: „Mă întreba dacă ăștia mai știu regulile fotbalului”

VIDEO Laszlo Balint îl apără pe Cristiano Bergodi

Iar Laszlo Balint îi laudă pe cei doi conducători din Giulești și pe Cristiano Bergodi, pe care-l compară cu Simone Inzaghi, antrenorul care a dus-o pe Inter în finala Ligii Campionilor, deși a fost de mai multe ori aproape să fie demis.

„Eu cred că este de lăudat și de apreciat atitudinea conducătorilor de la Rapid, prin faptul că i se acordă încredere lui Bergodi. E un antrenor care a demonstrat, care a făcut rezultate și care, din punctul meu de vedere, gestionează foarte bine această presiune.

Am văzut o declarație a lui Victor Angelescu, care a spus că se va face o analiză mai complexă a muncii staff-ului tehnic după etapa a 10-a. 

Eu aș da un singur exemplu: Simone Inzaghi. El a fost contestat sezonul trecut pentru rezultatele pe care le-a avut, mai ales în competiția internă. A fost contestat și au ieșit la iveală liste cu nume cu eventuali înlocuitori. Dar i s-a dat încredere și cel puțin în Champions League a reușit o surpriză.

Asta denotă faptul că cei din conducerea clubului au reușit să aibă înțelepciunea necesară pentru a analiza la rece munca staff-ului”; a declarat Laszlo Balint la GSP LIVE.

Citește și: 

Marius Șumudică analizează cel mai scump transfer al Rapidului: „Îi va ajuta să iasă din criză?”

Rapid și-a luat golgheter pentru... toamnă » Daniel Niculae a dat „scenariul optimist”: când va juca Albion Rrahmani

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (12)
cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  18 August 2023, 18:17

Cind te a ejectat Uta te comparai si tu cu Simone Inzaghi))) pacaliciule ))) mai bine ramai fost antrenor si basta sau te faci analist! E doar o parere

cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  18 August 2023, 18:15

Iar ai aparut pe sticla mister? De data asta iti dai cu presupusul la Rapid... ieri cu Fcsb! Incredibil! Revizuieste materia pana cind iti vine iar sorocul sa antrenezi ceva ca altfel te incadrezi iar la studiu de caz cind nu bati pe nimeni acasa ... si apoi ne spui ca tu antrenezi tranzitia pozitiva))) si agresivitatea... sa le umble ai tai la gingii la jucatorii adversi))) Bancu stie de ce

Stefan_rapidist_de_mic
Stefan_rapidist_de_mic  •  18 August 2023, 15:52
Postat de Tipi pe 18 August 2023, 15:24

Bergodi nu a câştigat nimic niciodată? Doar trei cupe cu Sepsi OSK. Ultimele 2 cupe ale României + Supercupa. Dacă vor avea răbdare cu el, va avea rezultate şi la Rapid. Şi mai trebuie şi încă 5-6 jucători ;).

Bergodi a castigat si ultimul trofeu al Rapidului! (supercupa)

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close