FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rică Răducanu, luat peste picior de soție, după ultimul meci al Rapidului: „Mă întreba dacă ăștia mai știu regulile fotbalului”

Rică Răducanu
Rică Răducanu

Articol de - Publicat miercuri, 16 august 2023 12:19 / Actualizat miercuri, 16 august 2023 12:24

Rică Răducanu este dezamăgit după ce Rapid a fost învinsă de Petrolul, 0-2, în etapa a 5-a din SuperLigă. Soția fostului portar a început chiar să-l ia și peste picior după ultimele rezultate ale echipei.

Rapid a avut o prestație foarte slabă, iar Rică Răducanu spune că soția sa a ajuns să îl ia peste picior după ultimul meci al echipei sale de suflet.

Rapid și-a luat golgheter pentru... toamnă » Daniel Niculae a dat „scenariul optimist”: când va juca Albion Rrahmani
RAPID
Rapid și-a luat golgheter pentru... toamnă » Daniel Niculae a dat „scenariul optimist”: când va juca Albion Rrahmani

„Mai nou, până și nevastă-mea face mișto de mine! După cel mai recent meci, a ajuns să mă întrebe dacă ăștia de la Rapid mai știu regulile fotbalului. Ei, ce-i poți răspunde, după ce am devenit maeștri în arta autogolurilor. Nici eu nu făceam asemenea giumbușlucuri”, spune Rică Răducanu cu doză mare de amărăciune în glas, potrivit cancan.ro.

Și a continuat: „Poate asta e valoarea actuală. Cert este că facem haz de necaz, cum am mai făcut noi și altădată, dar mă tem pentru ce va veni. Aș zice că încă stăm bine, dar să nu cumva să ne ușchim din prima ligă, dacă nu ne vom trezi la timp. Pe vremea mea, nu erau jucători cu carte, ca acum, dar când intram pe teren deveneam doctori docenți, tată...”

Rică Răducanu nu prea a avut succes cu afacerea de la mare

Rică Răducanu, în vârstă de 77 de ani, și-a deschis terasa din Neptun. Fostul portar este și patron, dar și ospătar la localul său de la malul Mării Negre. Fostul portar servește la mese și interacționează cu clienții săi. Rică Răducanu le împărtășește și experiențele din cariera sa în fotbal și le spune bancuri.

Anul acestea, afacerea fostului sportiv nu prea a avut succes. Rică Răducanu este de părere că turiștii nu prea au mai fost dispuși să cheltuie mulți bani în această vară.

„Vara asta nu prea a mers treaba la terasă, la afacerea familiei. Am stat și am privit în multe zile cum reacționează românul de rând. Mă întreb unde sunt acele concedii în care știam să ne distrăm, dar și să mâncăm așa cum trebuie în concediu. Poate avem memoria scurtă, dar pe vremuri, nu îndepărtate, ne răsfățam în vacanță. Adică, aveam în fiecare zi o friptură, fie ea în sânge sau nu, și un pahar de șpriț. Nu mai vorbesc despre un mușchi țigănesc sau un platou cu diverse preparate, să simtă toată lumea că e concediu, că e o perioadă de relaxare”

Vara asta s-a văzut poate cel mai bine în ultimii ani că trăim vremuri grele, că salariile sunt mici, dacă îl ai și p-ăla și nu cumva trăiești la mila nevestei! La terasa noastră, cuvântul de ordine la mâncare a fost ciorba. În diverse variante, dar tot ciorbă se numește. O ciorbă, o halbă de bere și apoi la baie! Cam așa s-au derulat lucrurile, în mare, anul acesta”, a precizat cu amărăciune în glas cunoscutul antreprenor.

Rică Răducanu spune că nu doar afacerea lui din Neptun a fost afectată, ci mai peste tot a întâlnit aceeași situație: „Terasa asta, din stațiunea Neptun, o avem de ceva vreme în familie, cu vărul meu, dar anul ăsta lucrurile au stat altfel, chiar dacă noi am încercat să nu ridicăm prea mult prețurile”.

VIDEO Iosif Rotariu propune o teorie interesantă privind succesiunea pe banca Rapidului: „Lobonț nu a venit doar să antreneze portarii”

Citește și: 

EXCLUSIV Echipa lui e la pământ, dar jucătorul din SuperLigă poate da lovitura verii: e dorit de două cluburi de tradiție din Europa!

A inspectat Bucureștiul, abia apoi s-a așezat la masa negocierilor cu Dinamo: „Mă simt ca la mine acasă! Top, top, top la voi!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
CLIENT
CLIENT  •  17 August 2023, 18:10

Seriozitate mare pe timpuri! Stiu pe unu' de statea rezemat de bara portii si manca seminte. Neagu dadea ture pe bicicleta (asa il pusese Zimbru') si tot nu l-a bagat in meci. Era ultimul meci al "cainilor " pe Giulesti ,cu Doru Popescu (Dulap), Salceanu grasu transpirat tot la c.r (era vara). Inainte de antrenament Marin Stelian, Marin Florin, serveau un "suc" la bufet, pe colt. Fotbalul era pasiune. Acum e doar o afacere.

Teosor
Teosor  •  16 August 2023, 14:12

Dar de meciurile trântite pe vremea când erai jucător nu-ti amintea soția? Nea Culae ti-a aminte!

Teodorhr
Teodorhr  •  16 August 2023, 13:15

Hai lasa-ne nea Rica, ai dat si matale niste gherle ca portar de ti-e mai mai mare jena. Ia vezi, cauta-le pe internet sa vezi cum fugeai matale din poarta si te lovea mingea in spate...in favoarea lui steluta.... ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează