FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

EXCLUSIV Echipa lui e la pământ, dar jucătorul din SuperLigă poate da lovitura verii: e dorit de două cluburi de tradiție din Europa!

Victor Dican, în centru, al treilea de la stânga la dreapta // foto: Imago Images
Victor Dican, în centru, al treilea de la stânga la dreapta // foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 16 august 2023 11:38 / Actualizat miercuri, 16 august 2023 13:22

Victor Dican, 22 de ani, este curtat de St. Etienne (10 titluri în Franța) și Lech Poznan (8 campionate în Polonia), care au întrebat Botoșaniul despre condițiile de transfer, dorind să facă o mișcare în mercato până la finele lunii august.

Mijlocașul Victor Dican este unul dintre tinerii jucători ai Ligii 1 monitorizat intens de către cluburile din străinătate. Chiar dacă echipa sa, FC Botoșani, este ultima în clasamentul primei divizii, ardeleanul a luat ochii unor scouteri de afară, iar respectivele grupări pe care aceștia le reprezintă au făcut o primă mișcare în acest sens.

„Raid” în SuperLigă! Rapid l-a luat pe Andrei Borza și a ofertat OFICIAL alți 2 superfotbaliști din campionat! Ce sumă e dispus să ofere Dan Șucu
RAPID
„Raid” în SuperLigă! Rapid l-a luat pe Andrei Borza și a ofertat OFICIAL alți 2 superfotbaliști din campionat! Ce sumă e dispus să ofere Dan Șucu

St. Etienne și Lech Poznan îl doresc pe Victor Dican de la FC Botoșani

Conform informațiilor GSP.ro, două grupări de tradiție din fotbalul vestic, St. Etienne și Lech Poznan au întrebat în România de condițiile de transfer pentru fotbalist, în ideea de a face o ofertă până la sfârșitul perioadei de transferuri! 

Cu toate că situația din clasament este deplorabilă și a recunoscut că a cochetat de multe ori cu gândul de a nu mai investi în fotbal, patronul Valeriu Iftime nu se grăbește să ia o decizie.

Francezii și polonezii ar dori să plătească între 500.000 și 600.000 de euro, plus bonusuri și procent la revânzare, dar moldovenii așteaptă încă oferte mai bune.

5meciuri, toate integralist, le-a bifat Dican în această ediție, având și un assist. În total, are 64 de partide, 3 goluri și 8 assist-uri pentru FC Botoșani

St. Etienne are lot mai valoros decât FCSB 

St. Etienne este o grupare de mare tradiție în Franța, chiar dacă, în prezent, se zbate în mediocritate, în subsolul clasamentului în eșalonul secund din Hexagon. După două etape din noua ediție, are tot atâtea înfrângeri. Pe lângă cele 10 campionate, alb-verzii mai au cucerite 6 Cupe ale Franței, 5 Supercupe și 1 Cupă a Ligii.

Valoarea lotului lui St. Etienne este de 34,75 de milioane de euro pe transfermarkt, mai mare, de exemplu, decât cea a lui FCSB, liderul Ligii 1 din România, 32,65 de milioane de euro. Din păcate pentru fanii grupării, a strâns deja doi ani de Ligue 2.

100de mii de euro a plătit FC Botoșani pe Dican în ianuarie 2022, când l-a achiziționat de la U Cluj

Lech Poznan are planuri mari pentru acest sezon de Ekstraklasa, momentan, este pe locul 2, cu 7 puncte, după trei etape, dar în top sunt patru echipe cu același număr de puncte. Lech a cucerit 8 titluri în Polonia, 5 Cupe și 6 Supercupe, fiind o mare putere a țării în anii '80 și '90. Ultimul campionat l-a cucerit în 2022.

Fotbalistul din Liga 1 cu două facultăți: „Am mers și la Olimpiade
FC BOTOȘANI
Fotbalistul din Liga 1 cu două facultăți: „Am mers și la Olimpiade" » Patronul speră să obțină peste un milion de euro pe el

32.23de milioane de euro este cota lui Lech Poznan pe transfermarkt

Citește și alte știri:

Încă un dinamovist a impresionat și a prins echipa etapei: „Noi căutăm acul în carul cu fân”

Cojocarule, ai dormit în prima repriză? A permis desfășurarea meciului Dinamo - FC Botoșani deși regulamentul a fost încălcat flagrant

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  20 August 2023, 08:51
Postat de dai.o.gheara.iei.cu.doua pe 19 August 2023, 09:23

Mori de oftică gigist grețos!?... Ne bucura maxim!

tu habar nu ai cu ce echipa tin eu mai capcacuru.. esti doar un frustrat.. pun pariu ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dai.o.gheara.iei.cu.doua
dai.o.gheara.iei.cu.doua  •  19 August 2023, 09:39
Postat de mehigh_ms pe 19 August 2023, 07:56

scoateti ma gheara din gat!

Ai doborât limba română, semănați cu conducătorul vostru suprem. O adunătură de ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dai.o.gheara.iei.cu.doua
dai.o.gheara.iei.cu.doua  •  19 August 2023, 09:23
Postat de mehigh_ms pe 19 August 2023, 07:56

scoateti ma gheara din gat!

Mori de oftică gigist grețos!?... Ne bucura maxim!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează