FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cristi Tănase: "Avem cel mai bun lot, dar e mult de muncă să devenim campioni"

cristi tanase
cristi tanase

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 septembrie 2010 00:00

Căpitanul Stelei, Cristi Tănase, a vorbit într-un interviu pentru ziarul Cancan despre lotul pe care îl are Steaua şi despre cum a primit vestea că va fi căpitanul roş-albaştrilor.

 

"Avem cu siguranţă cel mai bun lot, dar asta nu ne face campioni automat. Noi sîntem conştienţi că este nevoie de multă muncă pentru a ne atinge obiectivul acesta. Ne vor ajuta şi cei care au venit la Urziceni pentru că au experienţă şi au cîştigat un titlu acolo.", a spus Tănase.

Piteşteanul a vorbit şi despre cum a fost anunţat că va fi căpitanul Stelei şi despre schimbarea sa, dinafara terenului, faţă de sezonul trecut. "Domnul Piţurcă mi-a dat încredere în mine şi m-a făcut să înţeleg că este nevoie de multă muncă pentru a fi laudat de presă. El este antrenorul care m-a adus la naţională şi îl respect foarte mult, dar şi Ilie Dumitrescu îl respect în aceeasi măsură pentru că mi-a oferit banderola de căpital al Stelei", a completat Tănase pentru Cancan.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (19)
footballclub
footballclub  •  08 Septembrie 2010, 17:21

Asteptam toti suporterii Stelei pe steauaonline.com , cea mai noua comunitate a suporterilor, cu cele mai noi informatii, stiri de la echipa, unde discutiile sunt strict legate despre fotbal si echipa Stelei, nu Gigi Becali sau alte subiecte abordate de presa care nu au nimic in comun cu echipa noastra.

hindu
hindu  •  08 Septembrie 2010, 16:42

"Domnul Piţurcă mi-a dat încredere în mine" capitan de conjunctura - mult zis fotbalist

armeanusef
armeanusef  •  08 Septembrie 2010, 15:04

Fii tare Cristi, lasa-i pe papagalii astia sa scrie ce vor, pana una alta esti capitan la Steaua Bucuresti, deci ai ajuns cineva in viata prin munca ta. Papagalii nu stiu decat sa critice si sa rada. Ce e mai usor decat sa critici pe cineva care munceste. Forza Steaua!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează