FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Cristian Bălgrădean ar putea pleca de la CFR Cluj! Cine îl urmărește pe portarul campioanei

Cristian Bălgrădean // foto: Imago Images
Cristian Bălgrădean // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 noiembrie 2021 12:12 / Actualizat sambata, 20 noiembrie 2021 13:15

Cristian Bălgrădean (33 de ani), portarul lui CFR Cluj, este urmărit de o echipă din prima ligă cipriotă, care l-ar putea oferta în vară, când fotbalistului îi expiră contractul cu campioana României.

După ce va împlini 34 de ani, Ciprian Bălgărdean ar putea avea parte de prima sa experiență la un club din străinătate. Situația portarului de la CFR Cluj, legat contractual de vișinii până în vara lui 2022, este monitorizată de un club din prima ligă a Ciprului, potrivit publicației locale Kerkida. Jurnaliștii ciprioți nu au dezvăluit însă despre ce club este vorba.

Cristian Bălgrădean, dorit în trecut de Omonia Nicosia

În ianuarie 2020, când Bălgrădean era legitimat la FCSB, Gigi Becali a refuzat oferta celor de la Omonia Nicosia. Ciprioții erau dispuși să plătească 100.000 de euro, însă latifundiarul n-a vrut să renunțe la jucător fără cel puțin 300.000.

La scurt timp după, Omonia a adus un alt portar român, pe Costel Pantilimon, care a rezistat doar 5 luni în capitala Ciprului.

Cristian Bălgrădean evoluează la CFR Cluj din iulie 2020, când a semnat cu echipa din Gruia din postura de jucător liber de contract. În acest sezon a apărat în 15 partide, în care a primit 9 goluri.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

„Ucigașul” Jefte Betancor, interviu spectaculos în presa spaniolă despre fotbalul din Liga 1

Jucătorii Rapidului, puși la zid de Angelescu: „Rușinos, nu meritam egalul! Urmează o ședință” + decizie în cazul antrenorului Mihai Iosif

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
vasileroaita
vasileroaita  •  20 Noiembrie 2021, 15:04

M-am speriat! Credeam ca-l urmareste Laura *** Kovesi!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează