FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - RAPID 2-2

Jucătorii Rapidului, puși la zid de Angelescu: „Rușinos, nu meritam egalul! Urmează o ședință” + decizie în cazul antrenorului Mihai Iosif

Victor Angelescu
Victor Angelescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 noiembrie 2021 10:14 / Actualizat sambata, 20 noiembrie 2021 11:02

Chindia și Rapid au încheiat la egalitate, scor 2-2, în prima etapă a returului Ligii 1, într-un meci în care giuleștenii au evoluat mai bine de o repriză cu 2 oameni în plus. La finalul partidei, Victor Angelescu, finanțatorul „vișiniilor” a comentat prestația extrem de slabă a rapidiștilor.

Angelescu anunță că va urma o ședință cu toată echipa după acest rezultat rușinos și a dezvăluit ce se va întâmpla cu antrenorul Mihai Iosif.

„O să avem o ședință cu toată lumea de la Rapid, dar nu s-a întâmplat nimic grav, ci e un rezultat rușinos prin prisma faptului că am avut doi oameni în plus. Noi am jucat foarte slab în repriza a doua, aproape de penibil. S-a jucat foarte prost și era să pierdem cu doi oameni în plus. Nu meritam nici măcar acest punct. 

Am făcut niște greșeli individuale foarte mari. Repet, nu e înmormântare, nu e un capăt de țară. Asta este situația. Dacă am fi fost în locul Chindiei e clar că am fi fost frustrați. Am câștigat un punct în deplasare dar am jucat foarte slab și nu putem să ne bucurăm”, a declarat Victor Angelescu potrivit Fanatik.

Foto. Cele mai tari poze de la Chindia - Rapid

+33 FOTO

Angelescu: „Nu se pune problema ca Mihai Iosif să fie înlocuit”

Patronul Rapidului a ținut să precizeze că Mihai Iosif va rămâne în continuare antrenorul echipei, în ciuda faptului că tot mai mulți suporteri îl vor plecat de la club.

Săpunaru nu și-a menajat colegii după Chindia - Rapid: „Să ne fie rușine! Dacă suntem penibili... Vorbim ceva la vestiar, dar facem altceva”
Chindia - Rapid 2-2
Săpunaru nu și-a menajat colegii după Chindia - Rapid: „Să ne fie rușine! Dacă suntem penibili... Vorbim ceva la vestiar, dar facem altceva”

Nu se pune problema ca Mihai Iosif să fie înlocuit! Sub nicio formă. Aici nu cred că mai e de antrenor. Putea să fie oricine pe bancă dar ei trebuiau să câștige acest meci. 

Noi avem un obiectiv clar și suntem bine unde sunt ca poziție în clasament. Acum nu stăm să ne gândim că puteam fi mai sus. Parcursul nostru e bun până acum dar azi am făcut un joc foarte slab. Nu vreau să fac analiză tactică că nu mă pricep”, a adăugat Angelescu.

Video. Marco Dulca, extrem de supărat după remiza Chindiei cu Rapid, scor 2-2: „Sunt foarte multe greșeli de arbitraj”

Citește alte știri din Liga 1:

Gigi Becali îl avertizează pe Budescu: „Nu așa se joacă dacă vrei să câștigi! Ai văzut «circărie» la Messi sau Ronaldo?”

Contre după Chindia - Rapid: „Cum poți să spui așa ceva?” » Pancu: „Poate își prezintă scuze tatăl lui”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
619880928186498
Paul Bolea  •  20 Noiembrie 2021, 20:43

Angelescule, ca manager, în primul rand, și apoi finanțator eu nu cred ca nu vezi ce merge și ce nu merge, dar te prefaci ca nu te pricepi, sa cada vina pe altcineva. Dacă erai vreun fraier, care nu se pricepe la fotbal, nu te implica în fotbal. Ca suporter rapidist, eu nu pot sa ma mulțumesc cu salvarea de la retrogradare. Dacă Rapidul e o pălărie prea mare pentru tine, recunoaște, și da-te la o parte, și îți mulțumim pentru ce ai făcut pana acum. Sunt convins ca se va găsi un om potent financiar, care sa continue la Rapid, care sa mulțumească suporterii. Oricum, nu poți să dai vina numai pe Mihai Iosif, după atâtea meciuri proaste, mai ales când ai auzit ca au fost la baut(jucători profesioniști?), pentru că dacă nu le era permis, nu se duceau. Proverbul,, Peștele de la cap se impute,, îți spune ceva?

485809194904413
Costel Tudor  •  20 Noiembrie 2021, 13:53

Dle. Angelescu , NU uitați , sunteți finanțatorul RAPIDULUI , nu al victoriei branesti !!! Rapidul are nevoie urgent de doi PROFESIONISTI cu EXPERIENȚA , e vorba de președinte și director sportiv !!! Rapid nu-și poate permite sa fie , chipurile , condusă de indivizi care încearcă sa se califice la locul de munca ! NU este neaparat necesar sa fie rapidiști !

gado
gado  •  20 Noiembrie 2021, 12:17

Jocul de ieri al echipei a fost suspect de slab, fara implicare, fara atasament fata de club. Au jucat la alibi. Vedeti primul gol al Chindiei : 4 rapidisti in careu dar niciunul nu ataca omul cu mingea, portarul asteapta si nu iese sa plonjeze atunci cand Negut a ezitat ... nu mai spun de Grigore .. cate gafe intr-un singur meci ! Vedeti golul 2 al Chindiei : toti alearga la alibi fara sa atace decisiv la Popa, singurul care depune efort sa-l ajunga este Sefer... Cred ca se pune ceva la cale in privinta antrenorului cu ajutorul jucatorilor. Degeaba iti pui cenuse in cap dupa joc si iei vina asupra ta ca jucator, daca in teren nu ai facut nimic si ai fost absolut penibil. Toti cei din aparare sunt vonovati ! Acesti jucatori cu mare experienta, in frunte cu Sapunaru si-au aratat limitele si mai ales varsta. Sapunaru, Grigore, Morais sau Dandea au experienta de a castiga sau de a tranti un meci . Aseara eu cred ca au vrut sa loveasca in antrenor ! Episodul din cupa de la Timisoara intareste ceea ce spun. De ce aceasta echipa nu-si poate schimba destinul ? Atunci cand lucrurile par ca functioneaza se intampal ceva si totul se duce de rapa. Pastrati obiectivul initial : evitarea retrogradarii ! Si lasati antrenorul in pace ! Cautati inlocuitori pentru veteranii tradatori. Cel care va plati va fi antrenorul !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează