FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - RAPID 2-2

Săpunaru nu și-a menajat colegii după Chindia - Rapid: „Să ne fie rușine! Dacă suntem penibili... Vorbim ceva la vestiar, dar facem altceva”

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 noiembrie 2021 22:57 / Actualizat vineri, 19 noiembrie 2021 22:59

Chindia și Rapid au încheiat la egalitate, scor 2-2, în prima etapă a returului Ligii 1. Cristian Săpunaru și Horațiu Moldovan au fost extrem de dezamăgiți de rezultat și au trimis săgeți către colegii de echipă. 

Rapid a avut doi oameni în plus pe teren toată repriza secundă, dar a încasat două goluri de la Chindia Târgoviște. Căpitanul Cristian Săpunaru a avut un discurs extrem de dur după meci. 

Chindia - Rapid, decis de o greșeală flagrantă de arbitraj în minutul 90
Chindia - Rapid
Chindia - Rapid, decis de o greșeală flagrantă de arbitraj în minutul 90

Săpunaru, nervos după Chindia - Rapid 2-2

„Trebuie să ne fie rușine. Cum să nu?! Ai doi oameni în plus și nu câștigi. Am discutat unele chestii la vestiar, la pauză, iar pe teren am făcut altceva. Nu se poate! E vina noastră, a jucătorilor. 

Suporterii sunt îndreptățiți să zică ce vor acum. Dacă suntem penibili, plecăm toți să atacăm și luăm două goluri... ce să mai zic. Vom face o analiză, nu se poate așa la Rapid! Sunt supărat pe toți, supărat pe mine. Sper ca și ei să fie supărați și să realizeze. Îi felicit pe cei de la Chindia pentru cum s-au dăruit”, a spus Cristian Săpunaru, la Telekom Sport. 

Nu ne puteam permite să nu câștigăm cu doi oameni în plus. Mister ne-a spus să jucăm pe margini. E vina noastră dacă nu respectăm ce ni s-a spus. Nu cred că mai e nimic de spus după acest meci. Nu am pierdut, dar e un rezultat rușinos. 

Avem jucători cu experiență. O să avem probabil o ședință, să recunoaștem cu toții ce am greșit, ce am făcut bine. Îi felicit pentru cum s-au dăruit. Bravo lor că au scos un egal cu doi oameni în minus. Așa e la noi, câștigăm cu echipele grele, dar...

- Horațiu Moldovan, portar Rapid

Clasamentul în Liga 1 după Chindia - Rapid 2-2

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

EXCLUSIV Suspendare blocată la poștă! Interzis un an pe stadion, Mititelu Jr. poate asista și la meciul cu CFR Cluj: Jandarmeria a explicat pentru GSP motivele

Războiul cu Edi lasă urme: un titular de la FCSB, pe făraș! Ce spune Anamaria Prodan despre transfer

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
925930984109857
Dani Draghici  •  20 Noiembrie 2021, 13:08

Acesti "jucatori" si-au batut joc de fotbal in primul rand si de suporteri in al doilea rand. Au aratat nesimtire, nepasare si indolenta. Rusine!

122490384924076
Cristian Sitaru  •  20 Noiembrie 2021, 07:41

O echipa de circari, n-aveti respect de apusul carierei de fotbalist, Tu, ești tartorul,sincer n-as mai ieși din casa, 8nsa nesimțirea este mare!. Sa va fie rușine,

10207202405083487
Nanu Daniel  •  19 Noiembrie 2021, 23:51

Sa ai doi oameni in plus si sa primesti 2 goluri !!! Pfff, mare rusine ! Mai mare decat a FCSB-ului cu Topola de anul trecut. Macar FCSB-ul avea o echipa incropita dar Rapidul ... si cu un gol din offside !!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează