FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - RAPID 2-2

Contre după Chindia - Rapid: „Cum poți să spui așa ceva?” » Pancu: „Poate își prezintă scuze tatăl lui”

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 noiembrie 2021 07:27 / Actualizat sambata, 20 noiembrie 2021 09:01

Rapid a remizat contra Chindiei, 2-2, deși a jucat o repriză cu doi oameni în plus. După meci, Daniel Pancu a avut un schimb de replici de la distanță cu mijlocașul Chindiei, Marco Dulca (22 de ani).

Fiul lui Cristi Dulca, campionul din 1999 cu Rapid alături de Daniel Pancu, a ieșit în fața presei după meci, pentru a-și exprima nemulțumirea față de unele declarații date de fostul atacant în studioul TV Digi Sport.

VIDEO. Marco Dulca, deranjat de declarația lui Pancu: „Cum să vorbești așa ceva?!”

„E foarte mare dezamăgirea. Am auzit acum în studio că Rapid n-a câștigat din cauza vremii, că a venit vremea rece și de aceea. Cum poți să vorbești așa ceva?! De ce nu se vorbește de Chindia? Cu doi oameni în minus a ținut piept Rapidului”, a spus Dulca jr..

Declarația care îl deranjase pe Marco: „Când mai țineam legătura cu cei de la Rapid, că de două luni am rupt total, voiam să remarc ceva. În momentul când ai în echipă jucători cu experiență, dar trecuți de o anumită vârstă, când vine frigul ai probleme. Sunt terenuri mai grele. Am pățit și eu. Organismul suferă mai mult la frig, iar sezonul rece abia a început”.

Daniel Pancu: „Poate îmi dă tatăl lui mesaj”

În replică, „Pancone” l-a „urecheat” pe Marco în direct. 

Mă ceartă și băiatul lui Cristi Dulca acum... El se năștea în 1999, când eu luam campionatul cu Rapid. Poate își prezintă scuze tatăl lui, poate îmi dă un mesaj. Nu cred că a fost pe fază atunci când am zis că antrenorul lor, Emil Săndoi, merită să primească Oscarul”, a declarat Daniel Pancu, potrivit digisport.ro

Trebuie felicitat Emil Săndoi pentru felul în care a gândit la pauză, după două eliminări. Merită un mare Oscar. Te poți apăra în 8, dar poți să și ataci, să dai două goluri și să-l ții pe Daniel Popa până aproape de final pe teren. E un caz rar, mai ales că echipa lui nici nu era favorită.

Și când joci 10 la 8 joci pe jos, nu cu centrări, nu haotic ca Rapidul. Era foarte greu cu mingi pe sus. Pe jos mai puteau provoca niște lovituri libere din apropierea careului.
 – Daniel Pancu

Citește și: 

Emil Săndoi s-a dezlănțuit după greșeala imensă de arbitraj: „Mi-e rușine să intru în vestiar! Ce să le zic? Îmi vine să o iau singur pe drum, spre București, spre Iași”

Chindia scapă victoria cu Rapid, 2-2, din cauza unei erori URIAȘE de arbitraj! Tușierul n-a văzut un ofsaid clar

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
misulica1
misulica1  •  21 Noiembrie 2021, 08:38

E de neanteles cum la noi arbitrii nu patesc nimic cand "fura" pe fata!! Parca sunt toti beizadele ale maharilor!! Pana vine VAR-ul, eu i-as baga in varnita cand sting varul...

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  20 Noiembrie 2021, 16:29

Dulca a avut dreptate pentru ca în studio s-a vorbit doar despre Rapid deși eroi au fost cei de la Chindia. Mai mult, nimeni din studio nu s-a declarat indignat de maniera de arbitraj, nimeni nu a sărit în sus sa spună ca asa nu se mai poate. "Da, cei de la Chindia cam au dreptate" si cam atât. Pare o noua cooperativa pe care televiziunile și ziarele de spirt o accepta fără probleme.

112651963934596
Neagu Mihai  •  20 Noiembrie 2021, 14:44

E clar ca Chindia se vrea retrogradata de cineva. E o echipa mica dar eroica.Dar cineva i-a pus gand rau.Cu FCSB in minutul 94 penalty imaginar,cu UTA gol din ofsaid pt adversari,cu Arges greseli mari de arbitraj,acum cu Rapid greseli decisive.E o echipa mica dar ft harnica si ft bine asezata in teren.Acum ,e clar de ce nu vor Burleanu si Iorgulescu VAR. Pt ca ei decid cine retrogradeaza.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close