FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - RAPID 2-2

video Fotbaliștii Chindiei au răbufnit după greșeala de arbitraj care i-a costat victoria cu Rapid: „Arbitrați corect! Nu e normal așa ceva”

Marco Dulca
Foto: Imago +37   FOTO
Marco Dulca Foto: Imago

Articol de , - Publicat vineri, 19 noiembrie 2021 22:32 / Actualizat vineri, 19 noiembrie 2021 23:24

Chindia și Rapid au remizat, 2-2, într-un meci în care târgoviștenii au evoluat cu 2 oameni în minus și au fost egalați în finalul partidei, după un gol ce trebuia anulat. La finalul partidei, Marco Dulca, mijlocașul târgoviștenilor, a răbufnit la adresa brigăzii de arbitri condusă de Andrei Chivulete.

„Tot timpul suntem dezavantajați, am tăcut până acum. Arbitrii când arbitrează în Champions League și Europa League e totul perfect, în Liga 1 numai greșeli doar împotriva echipelor mai mici. Arbitrați corect! Al doilea gol, ofsaid de un metru. Păi, ce facem? 

Cu 2 oameni în minus tragem de noi tot meciul, mai aveam puțin și vomitam pe teren și dintr-o greșeală de arbitraj pierdem 3 puncte. Cu FCSB la fel, greșeli de arbitraj, pierdem în ultimul minut, cu Craiova la fel. Nu e normal așa ceva. 

E foarte mare dezamăgirea. Am auzit acum în studio că Rapid n-a câștigat din cauza vremii, că a venit vremea rece și de aceea. Cum poți să vorbești așa ceva? De ce nu se vorbește de Chindia? Cu doi oameni în minus a ținut piept Rapidului.

Noi suntem o echipă mică, ne luptăm, ne facem treaba pe teren dar vrem să fim egali cu cealaltă echipă. Eu nu înțeleg, nu mai înțeleg nimic”, a declarat Marco Dulca la flash-interviu.

Chindia - Rapid, decis de o greșeală de arbitraj

Faza incriminată de Dulca se petrece în ultimul minut al timpului regulamentar, când Marzouk a trimis mingea în poarta lui Căbuz, cu o execuție ușoară, din interiorul careului mic. Vârful giuleștenilor a plecat dintr-o poziție evidentă de ofsaid în momentul devierii lui Cristian Săpunaru.

Fotbaliștii Chindiei au răbufnit după greșeala de arbitraj care i-a costat victoria cu Rapid: „Arbitrați corect! Nu e normal așa ceva”
Marzouk, în poziție de ofsaid în momentul devierii lui Săpunaru FOTO: Captură Digi Sport 1

Prost plasat, asistentul Sebastian Gheorghe nu i-a indicat „centralului” Andrei Chivulete ofsaidul, iar reușita a fost validată, în ciuda protestelor vehemente din tabăra gazdelor. Emil Săndoi a fost extrem de nervos la final și a fost surprins cerând explicații pe drumul către vestiare.

Clasamentul în Liga 1 după Chindia - Rapid 2-1

Chindia ajunge la 20 de puncte și va încheia etapa pe locul 10. Rapid ratează o șansă importantă să își consolideze poziția de play-off. Are 26 de puncte, dar poate să iasă din top 6 la finalul runde, în funcție de rezultatele pe care le vor obține Voluntari, Farul și UTA.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

EXCLUSIV Suspendare blocată la poștă! Interzis un an pe stadion, Mititelu Jr. poate asista și la meciul cu CFR Cluj: Jandarmeria a explicat pentru GSP motivele

Războiul cu Edi lasă urme: un titular de la FCSB, pe făraș! Ce spune Anamaria Prodan despre transfer

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dubluv
dubluv  •  20 Noiembrie 2021, 09:31

In imagine nu se vede jucatorul care paseaza, deci nu sunt convins ca acesta e momentul pasei. La TV mi s-a parut o faza la limita.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează