FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali și-a reintrat în rolul de antrenor » Mesaj pentru Budescu: „Nu se joacă așa cum vrei tu! Ai văzut «circărie» la Messi sau Ronaldo?”

Constatin Budescu // FOTO: Imago
Constatin Budescu // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 noiembrie 2021 09:40 / Actualizat sambata, 20 noiembrie 2021 11:32

Gigi Becali pune din nou presiune pe Constantin Budescu, după ce l-a criticat în ultimele zile pentru evoluțiile slabe.

Patronul FCSB a avut un mesaj pentru mijlocașul ofensiv de 32 de ani, prin care i-a cerut din nou să fie mai serios pe teren. Acesta a explicat și de ce a ales să îl critice public.

Laurențiu Reghecampf demască bluful lui Gigi Becali: „Clar nu! Niciodată”
CSU Craiova
Laurențiu Reghecampf demască bluful lui Gigi Becali: „Clar nu! Niciodată”

Gigi Becali îl avertizează pe Budescu: „Vreau golazo, nu «circăraie»!”

„Vreau golazo, nu «circăraie»! La Budescu mă refer, da! Ați văzut asta la Messi? Ați văzut asta la Cristiano Ronaldo? Călcâie? Exterioare? Să joace numai așa? Nu cred. Nu se joacă așa dacă vrei să câștigi un meci. Trebuie să fii mereu serios, să nu-ți iei adversarul de sus.

Și la faza aceea în care Budescu trebuia să primească penalty (n.r- în meciul cu FC Voluntari, scor 0-0), tot el a greșit pentru că s-a dus acolo să preia cu piciorul drept. Se contorsionează. Nu era mai bine să pună stângul, să protejeze mingea? Lua și fața adversarului și poate era gol. Inclusiv la această fază s-a văzut o superficialitate a lui”, a spus Becali, potrivit  digisport.ro.

Patronul FCSB a explicat de ce a ales să îl certe public pe Budescu: „Trebuie să-i critic. Nu am ce face. El trebuie să înțeleagă mesajul așa cum este. Păi, dacă nu ieșeam acum să vorbesc se apucau și Tănase, Coman, Tavi Popescu să joace numai așa. Ar fi zis: «Păi, Budescu are voie și noi nu?».  Și eu nu vreau «circăraie» la FCSB. Eu vreau golazo!”.

Mihai Stoica: „Budescu e cel mai relaxat om pe care l-am văzut”

Mihai Stoica, managerul general al clubului bucureștean, susține că Budescu nu a fost deloc afectat și că își vede relaxat de treabă.

„E cel mai relaxat om pe care l-am văzut vreodată, fotbalist. Niciodată în viaţa mea n-am lucrat şi n-am cunoscut un om atât de relaxat. Nu va face riduri nici la 75 de ani, nici măcar de expresie. E relaxat”, a spus Mihai Stoica, potrivit Telekom Sport

VIDEO Totul despre FCSB - FC Botoșani

Citește și: 

MM Stoica a spulberat mitul Reghecampf » Dezvăluirea tare care schimbă lucrurile + GSP l-a sunat pe fostul antrenor de la FCSB pentru o reacție

Războiul cu Edi lasă urme: un titular de la FCSB, în pericol

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
226628904800238
Reflector Sv  •  21 Noiembrie 2021, 00:55

Oare cum mai pot fi publicate si suportate tampeniile si aberatiile spuse si facute de acesti indivizi ridicoli cum sunt Gh. Hagi , Gh. Becali s.a. care scarbesc si indeparteaza iubitorii fotbalului !!!! Gh. Hagi la echipa nationala a fost si nu a facut nimic pt. ca este f. limitat , sa-l propui acum din nou , nu este buna nici de gluma !!!!!

853246084756615
Marcel Popa  •  20 Noiembrie 2021, 22:47

Becali circarie.

alexramses
alexramses  •  20 Noiembrie 2021, 16:08
Postat de Mihai Fcsb pe 20 Noiembrie 2021, 13:25

Cum poate un cioban care nu stie sa dea cu piciorul in minge sa dea lectii de preluare de minge incredibil cat de arogant este ciobanu asta..Cine a vandut clubul catre acest personaj dubios ar trebui bagati la inchisoare pt ca au vandut un bun national fara sa se asigure ca merge in directia buna.Acest cioban ar trebui interzis sa mai apara in media.

Paunescu , a fost autorul tranzactiei , cel care a vandut clubul lui Becali, nu poate fi interzis la TV nu e democratic, televiziunile daca nu ar fi asa avide dupa publicitate ar putea sa nu-l mai caute, si nimeni nu ar mai sti de Becali.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează