FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Cristian Bivolaru confirmă interesul din Europa pentru Ianis Hagi: „Sunt discuții! L-aș vedea în Spania”

Ianis Hagi după golul marcat cu FCSB // Foto: Raed Krishan
Ianis Hagi după golul marcat cu FCSB // Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 12 martie 2019 17:47

Ianis Hagi (20 de ani) a făcut un meci mare în victoria Viitorului contra celor de la FCSB, scor 2-1, partidă în care a înscris și a oferită o pasă decisivă.

Echipele importante se interesează din nou de serviciile românului, lucru confirmat și de Cristian Bivolaru, directorul general al constănțenilor.

„Şi eu sunt curios unde o să îl vedem. Discuţii tot sunt, dar oferte concrete nu am văzut. Cred că în campionatul Spaniei l-aş vedea, decât cel italian, care e prea aspru, prea tacticizat. Un campionat cu joc ofensiv. O ofertă bună lipseşte acum, atât pentru el, dar şi pentru club, asta îi lipseşte”, a declarat Cristian Bivolaru, la ProSport Live.

...despre evoluția din meciul cu FCSB: „Meciul de aseară a fost o mare încercare şi o mare reuşită a lui Ianis. A demonstrat că şi într-un astfel de meci poate ieşi la rampă şi poate să ajute într-o mare proporţie la câştigarea lui”

28 de meciuri a jucat Ianis Hagi pentru Viitorul în acest sezon, reușind să înscrie 9 goluri și să ofere 6 pase decisive

2.500.000 €e cota de piață a lui Ianis Hagi, conform transfermarkt.de

Citește și:

FCSB - VIITORUL 1-2 » Doi fotbaliști de la FCSB au jucat catastrofal + Ianis Hagi, omul meciului + Cât a primit arbitrul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close